Hamile gibiyim aynı.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
1 aydır diyet yapıyorum spora yazıldım gidiyorum da aksatmadan ordaki grup derslerine katılıyorum bazen de pilates dans vs.
Gazlı içecek kola vs çikolata hamur işi kızartma yemiyorum ama kilo veremiyorum. Ayrıca göbeğim çok büyüdü. 6 aylık hamile gibi aynı otururken bakıyorum şok oluyorum acayip şiş ve çok büyük. Neden böle oldu anlamıyorum nasıl bu şekilde olur.
Ne yapmalıyım? iç hastalıkları bölümüne gdip insülin e filan mı baktırsam?

Kızlar merhaba yeniyim bir sorum olacak. 6 temmuzda eşimle adetime 3 gün kala korunmasız ilşkiye girdik. 3 gün sonra adet oldum baya çok geldi kanama. Adetim bittikten 15 20 gün sonra kanda test yaptırdım negatifti. Sonra birdahaki adet günümde yeniden gününde adet oldum şimdi adetime 3 gün var yinede hamile olup adet görenler okuyorum çok halsizim falan öyle bir ihtimal olabilir mi? O günden sonra eşim kaptan gitti birdaha birlkte olmadık var mı böyle bişey yaşayan?

Kızlar merhaba yeniyim bir sorum olacak. 6 temmuzda eşimle adetime 3 gün kala korunmasız ilşkiye girdik. 3 gün sonra adet oldum baya çok geldi kanama. Adetim bittikten 15 20 gün sonra kanda test yaptırdım negatifti. Sonra birdahaki adet günümde yeniden gününde adet oldum şimdi adetime 3 gün var yinede hamile olup adet görenler okuyorum çok halsizim falan öyle bir ihtimal olabilir mi? O günden sonra eşim kaptan gitti birdaha birlkte olmadık var mı böyle bişey yaşayan?
Ayrı yere konu aç burası benim konum.

Back
X