Yahu bu adam işi gücü yok bana hamileligimin basından beri doktorummuş gibi kilona dıkkat et veremezsın, ben sana demedımmı ?çok acı çekiceksin !çok kilo aldın yakında 100 kiloda olursun, az ye çok yeme ,yok bu pastaları yapıosun ama(halbukı %95 ini onlara götürür bu halimle ikram ederim:)bide)...diye laflar ediyor ve inanın eşim bana bu lafları etmiyor yaaa çok ayıp yaniiiii.. Sonunda patlıycam yakısıomu sana benim kilolarımı konuşmak diye ? ne tuhaf bi insan yaaa püf .hamiş kaldıgımdan beri etrafımdakı herkes uzman diyetisyen oldu :)))
Yok kız kocam degıl kocam kralıcem dıyor :))) bu montofon kaynım ay fıçım ettı benı 9 aya gıdıcekmıs doğurmam hala susmucak heralde eltım de susuo don kocana sen ne karışıyorsun desene ayıp ayıpKocasıymış Narsude :)
Boşver canım sadece yediklerine dikkat et sağlığın açısından abartmadan ye kaçırma ama alacağın kilolarıda bu kadar dert etmesin eşin ben 2 hamileliğimde de altü üstü 10 kilo aldım hepsinide verdim oysa şimdi hamileliğimdeki kilodan da fazlayım ne yapalım ölelimmi yaniiii
Kilo vermen zorsa birazcık dikkat edebilirsin tatlım.Allah tamamına erdirsin inşAllah
amaaaan bırak konuşsunlar hiiiç dinleme..
ben şimdiden 3 kilo aldım zaten zayıf sayılmam fazla kilolarımda vardı..
naapalım yani hamile halimizle açmı kalalım..
İki yere konu açmış benimde gözümden kaçmış KAYNIYMIŞ.Milletin derdi yok sanırım yaa.Senin kilondan kaynın olacak düşüncesize ne.
Bana benim kendi doktorlarım bile her iki hamileliğimde de aşırı kilo aldın diyip duruyorlardı :)
Halbu ki her iki hamilelikte de topu topu 19'ar kilo almıştım
Ama biliyordum ki onlar kilo değil ödemdi :)
Her iki doğumumda da daha 40'ım çıkmadan hamile kaldığım kilonun -3 kilo altına indim.
Hiç moralini bozma kim ne derse desin :)
kım dıyo o adam kım onu yazmamıssın yada ben kacırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?