• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile halimle kilolarımla uğraşanlar !

xdesila

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
74
2
16
A.B.D.
Yahu bu adam işi gücü yok bana hamileligimin basından beri doktorummuş gibi kilona dıkkat et veremezsın, ben sana demedımmı ?çok acı çekiceksin !çok kilo aldın yakında 100 kiloda olursun, az ye çok yeme ,yok bu pastaları yapıosun ama(halbukı %95 ini onlara götürür bu halimle ikram ederim:)bide)...diye laflar ediyor ve inanın eşim bana bu lafları etmiyor yaaa çok ayıp yaniiiii.. Sonunda patlıycam yakısıomu sana benim kilolarımı konuşmak diye ? ne tuhaf bi insan yaaa püf .hamiş kaldıgımdan beri etrafımdakı herkes uzman diyetisyen oldu :)))

Son düzenleme:
Yahu bu adam işi gücü yok bana hamileligimin basından beri doktorummuş gibi kilona dıkkat et veremezsın, ben sana demedımmı ?çok acı çekiceksin !çok kilo aldın yakında 100 kiloda olursun, az ye çok yeme ,yok bu pastaları yapıosun ama(halbukı %95 ini onlara götürür bu halimle ikram ederim:)bide)...diye laflar ediyor ve inanın eşim bana bu lafları etmiyor yaaa çok ayıp yaniiiii.. Sonunda patlıycam yakısıomu sana benim kilolarımı konuşmak diye ? ne tuhaf bi insan yaaa püf .hamiş kaldıgımdan beri etrafımdakı herkes uzman diyetisyen oldu :)))

Bana benim kendi doktorlarım bile her iki hamileliğimde de aşırı kilo aldın diyip duruyorlardı :)
Halbu ki her iki hamilelikte de topu topu 19'ar kilo almıştım :D

Ama biliyordum ki onlar kilo değil ödemdi :)
Her iki doğumumda da daha 40'ım çıkmadan hamile kaldığım kilonun -3 kilo altına indim.

Hiç moralini bozma kim ne derse desin :)

Kocasıymış Narsude :):1:

Boşver canım sadece yediklerine dikkat et sağlığın açısından abartmadan ye kaçırma ama alacağın kilolarıda bu kadar dert etmesin eşin ben 2 hamileliğimde de altü üstü 10 kilo aldım hepsinide verdim oysa şimdi hamileliğimdeki kilodan da fazlayım ne yapalım ölelimmi yaniiii:27:
Kilo vermen zorsa birazcık dikkat edebilirsin tatlım.Allah tamamına erdirsin inşAllah

Yok kocasi degil
Esim bile bu laflari etmior demis
Onlara goturuyordaki onlar. Kim acaba
Ayrica bu laflari diyen adam kim anlamadik

Kayniymis arkadasin sinirden her yere konu acti galiba :9:

İki yere konu açmış benimde gözümden kaçmış KAYNIYMIŞ:21:.Milletin derdi yok sanırım yaa.Senin kilondan kaynın olacak düşüncesize ne.:27:

amaaaan bırak konuşsunlar hiiiç dinleme..
ben şimdiden 3 kilo aldım zaten zayıf sayılmam fazla kilolarımda vardı..
naapalım yani hamile halimizle açmı kalalım..

Kocasıymış Narsude :):1:

Boşver canım sadece yediklerine dikkat et sağlığın açısından abartmadan ye kaçırma ama alacağın kilolarıda bu kadar dert etmesin eşin ben 2 hamileliğimde de altü üstü 10 kilo aldım hepsinide verdim oysa şimdi hamileliğimdeki kilodan da fazlayım ne yapalım ölelimmi yaniiii:27:
Kilo vermen zorsa birazcık dikkat edebilirsin tatlım.Allah tamamına erdirsin inşAllah
Yok kız kocam degıl kocam kralıcem dıyor :))) bu montofon kaynım ay fıçım ettı benı 9 aya gıdıcekmıs doğurmam hala susmucak heralde eltım de susuo don kocana sen ne karışıyorsun desene ayıp ayıp

amaaaan bırak konuşsunlar hiiiç dinleme..
ben şimdiden 3 kilo aldım zaten zayıf sayılmam fazla kilolarımda vardı..
naapalım yani hamile halimizle açmı kalalım..

Kız ben pısmanım basta çok yedım hıc gerek yokmuş fasulye kadar cocuk zaten ılk önce çok yeme sonra kaynın laf eder hey allahım :D

İki yere konu açmış benimde gözümden kaçmış KAYNIYMIŞ:21:.Milletin derdi yok sanırım yaa.Senin kilondan kaynın olacak düşüncesize ne.:27:

Ne bılım ben sankı onu ılgılendırıyo kocam laf etmıo bu dengesız acı cekıceksın dıyo ya saka gıbı ne acısı bu .sanırım bı kuyruk acısı var benle ılgılı su halımle can sıkmaya calışıo ot kafalı

Bana benim kendi doktorlarım bile her iki hamileliğimde de aşırı kilo aldın diyip duruyorlardı :)
Halbu ki her iki hamilelikte de topu topu 19'ar kilo almıştım :D

Ama biliyordum ki onlar kilo değil ödemdi :)
Her iki doğumumda da daha 40'ım çıkmadan hamile kaldığım kilonun -3 kilo altına indim.

Hiç moralini bozma kim ne derse desin :)

Bende aynı 19 kıloyum daha 34 hafta huhuhhhhhh aştım kendımı :(

eltinin kaynını uyarmaması başlı başına ayıp da,
eşin neden uyarmıyor?
sanane,kadın hamile canı ne istiyorsa,ne kadar ,istiyorsa yer demiyor?
şaka ağızlı dese bile hoş değil,hamile psikolojisi taşıyan bir bayana denmez.
eşinize söyleyin ben rahatsız oluyorum uyar abini/kardeşini diye o da konuşsun.

Back
X