Hamile Halimle Yatılı Misafir :(

2792019

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
121
98
13
47
6 yıllık uğraş, 4 tane düşük ve birçok operasyondan sonra 37 haftalık hamileyim. İlk günden beri çok ağır geçiyor. 32. haftamdan itibaren izne ayrıldım. Bulantı ve kusmam hiç bitmedi. Evi temizleyemiyorum ve son 1 aydır yemek de yapamıyorum. Uyduruk şeylerle geçiştiriyoruz. Temizliğe arada kadın geliyor. Canımı sıkan konuya gelirsek. Eşimin abisi şehir dışında yaşıyor. Onun eşi de hamile. 3 hafta önce yaşadığımız şehre geldiler ve yatılı olarak bizde kaldılar. Halbuki bizden başka eşimin ablası, diğer erkek kardeşi ve kv hepimiz aynı şehirdeyiz. Hadi birşey olmaz surat asmayayım dedim elimden geldiğince hizmet ettim. Az önce yine abisi aradı. Bebekte gelişim geriliği saptanmış. Yaşadıkları şehirde riskli gebelik bölümü yokmuş. Yakınlarındaki 2 şehri önermiş doktorları ama işimiz uzun sürerse diye sizin yaşadığınız şehre geleceğiz dedi. Randevu olaylarını sordu. O kadar ev varken sanırım yine bizde kalmayı planlıyorlar. Çıldıracağım. Bu arada her an doğum yapabilirim. Doktorum bebeğimin biraz iri olduğunu haftalık kontrollerle takip edip her an alınabileceğini söylemişti. Eşim abisine hayatta müsait değiliz diyemez.

Demesi lazım.32 haftalık hamileyim eşim artık eve misafir davet ettimiyor . Arayanlar içinde eşimin maalesef çok ağrısı var dışarda buluşalım diyor .
Annesine bile anne H e hizmet edemez sen yapıcaksan gel diyo .
Böyle olması lazım. Zaten ne uyuyabiliyoruz ne oturabılıyoruz .
Evi süpürmeye kalksak 2 gün ağrı çekiyoruz .
Birde yatılı misafir yok artık 😑

Desin bir zahmet. Sakin kabul etmeyin, sakin. 37 haftalik hamilenin evine yatili misafir gidilmez, gidilincede yardima gidilir.
Sen zaten bugün yarın doğuracaksın , kocanda desin yani bi zahmet .

Bizde kalmasınlar desem ben söyleyemem der eminim. Onların da düşüneceğini sanmıyorum. Ailenin diğer üyeleri desem canlarına minnet hiçbirisi bizde kalın demez. Stresten bugün doğurmazsam iyi. Abisi aradığından beri kasılmam var :(

Yani ayni yerde kv varken size gelip kalmalari ne kadar dogru? Ustelik karnin burnunda hamilesin. Seni cok iyi anliyorum ben de son aylardayim ve insanin kendisine tahammulu yok ayakta kalamiyor otursa kemikleri batiyor nefes almak bile cok guc. Ben bu derece dusuncesiz insanlari anlamak istemiyorum. Ustelik kendi esi de hamile. Ne ilgincler ya...

Sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez. Guzel bir dille son haftalarimdayim ha dogdu ha dogacak kendime bile hayrim yok kayinvalidede kalirsaniz size daha cok faydasi olur diye eltiye direkt soyle.

Doğumunuz yaklaşmış inşallah sizde kalmazlar bunu düsünebilirler. Neden annesinde kalmıyor acaba eltiniz mi istemiyor? Boyle bir durumda baska bir aileye neden zahmet verirler ki anlayamıyorum bu insanları. Ayrıca sizin durumunuz onlarınkinden daha önemli yani.

o zaman sen diyeceksin. cok net onlarinki cocukda seninki ne

Eltimi aradım hem geçmiş olsun demek hem de ne kadar rahatsız olduğumu anlatmak için ama tlf cevap vermedi. Dönüş yaparsa konuşacağım. Direkt bende kalmayın diyemem ama konuştuğumda anlar umarım müsait olmadığımı.

Bizde kalmasınlar desem ben söyleyemem der eminim. Onların da düşüneceğini sanmıyorum. Ailenin diğer üyeleri desem canlarına minnet hiçbirisi bizde kalın demez. Stresten bugün doğurmazsam iyi. Abisi aradığından beri kasılmam var :KK43:

Acaba sizde bebek bekliyorsunuz diye sirf bilgi almak için aramis olabilirmi? Yani sonuçta sizde kalacaklarini demedi henüz.

Ve esin diyemiyorsa, sen de. Eltini ara ve konus. "Sende hamilesin, halimden anlarsin" felan gibi cümleler kur. Yani bu kadar kasilmaya cidden gerek yok. Cözümü var sonuçta. Hani hayir dedikten sonra geleceklerini sanmiyorum.

Ve bu son haftalar zor fakat lütfen kendine hasta muamelesinide yapma. Evet heycanli, geçmisteki yasadiklarinda duygusal olarak zordur, eminim fakat kötü duygulara bu kadar kolay teslim olma.

Demesi lazım.32 haftalık hamileyim eşim artık eve misafir davet ettimiyor . Arayanlar içinde eşimin maalesef çok ağrısı var dışarda buluşalım diyor .
Annesine bile anne H e hizmet edemez sen yapıcaksan gel diyo .
Böyle olması lazım. Zaten ne uyuyabiliyoruz ne oturabılıyoruz .
Evi süpürmeye kalksak 2 gün ağrı çekiyoruz .
Birde yatılı misafir yok artık 😑
Eşiniz hakkında bu kadar detay vermeniz ne kadar iyi olmuş. Kadının içi açılmıştır kendi kocası bu kadar düşüncesizken sizin kocanızın ne kadar anlayışlı bir eş olduğunu duyunca değil mi?

Eltimi aradım hem geçmiş olsun demek hem de ne kadar rahatsız olduğumu anlatmak için ama tlf cevap vermedi. Dönüş yaparsa konuşacağım. Direkt bende kalmayın diyemem ama konuştuğumda anlar umarım müsait olmadığımı.

cikmaz tabi anlamistir neden aradigini. valla canim benim ne kadar zorluklarla evladina kavusmak üzeresin. küsen küssün kirilan kirilsin. artik su hayatta karnindaki candan kiymetli hic bir canli yok ve olmamasi lazim senin icin. bide lohusa halinle baska bi hamileyi cekemezsin. israrla ara ve cok net olarak konus. BEN MÜSAIT DEGILIM DOGUM OLDU OLACAK ARDINDAN LOHUSALIK DÖNEMI. BENDE KALAMAZSINIZ diye belirt

Eşiniz hakkında bu kadar detay vermeniz ne kadar iyi olmuş. Kadının içi açılmıştır kendi kocası bu kadar düşüncesizken sizin kocanızın ne kadar anlayışlı bir eş olduğunu duyunca değil mi?
kadin olmasi gerekeni yazmis.... olmado gereken gibi bi es ve baba adayi.....

Back
X