Hamile Halimle Yatılı Misafir :(

Sen söyle o zaman bugün yarın doğuracağım hastanede kalmam lazım olabilir
En iyisi başka yerde kalmanız diye

Ayrıca bir adamın kendi annesi o şehirdeyken gidip sürekli erkek kardeşinde kalması enteresan

Bence böyle demesin
O yüzsüzler oh ne güzel siz yokken ev bize kalır diye bile düşünebilir

Valla kirilir gücenirler diye düşünme esin demiyorsa sen soyle. ara kaynanani yada diger size yakin olanlari onlara soyle,siz agirlayin ben yatili misafir kabul edicek güçte degilim diye. Helede bu sicak havalar da hic çekilmez misafir

Eltin geri dönüş yaptı mı

Kayinvalidene anlat durumunu bi zahmet alsin oğlunu evinde ağırlasın. Kocan baba olmayı istiyosa biraz da koca olmayı becersin

Eltimi aradım hem geçmiş olsun demek hem de ne kadar rahatsız olduğumu anlatmak için ama tlf cevap vermedi. Dönüş yaparsa konuşacağım. Direkt bende kalmayın diyemem ama konuştuğumda anlar umarım müsait olmadığımı.

Direkt diyemem nedir ya? Sesiniz çıkmadıkça siz daha çok ağlarsınız.

Yok yapmadı mesaj attım.
mesajda ne yazdınız? Üstü kapalı ağırlayamayacağınızı belirtseydiniz. Yani orda o kadar insan varken doğurcak insanın evinde ne işleri var?? Ayrıca doğum sonrası da sıkıntılı gebeliğin son zamanları gibi.. Dinlenmek istiyor insan, strese girmek değil. Ay ne fikirsizler var ya, herkes ince düşünse nazik olsa her şey kendiliğinden güzel olucak zaten.

Bazıları desende anlamıyor..
Eşimin kuzeni yurtdisindan coluk cocuk gelecekti bizde de kalmak istemiş.. eşim dedi ki Ada Lovelace nin kanaması oluyor sürekli yatıyor
Adam Türkiye'ye gelmiş eşimi arıyor ki size de gelicez.. 2. defa oyle deyince yüzsüzler .. esim de mecbur evde değiliz annesinde kalıyoruz yalanını söyledi.
İnsan olan düşünür anlar karısı da hamileymiş halden en iyi onun ablamasi lazim ama iste insan olan anlar.. o yüzden söylesenizde anlamazlar

mesajda ne yazdınız? Üstü kapalı ağırlayamayacağınızı belirtseydiniz. Yani orda o kadar insan varken doğurcak insanın evinde ne işleri var?? Ayrıca doğum sonrası da sıkıntılı gebeliğin son zamanları gibi.. Dinlenmek istiyor insan, strese girmek değil. Ay ne fikirsizler var ya, herkes ince düşünse nazik olsa her şey kendiliğinden güzel olucak zaten.

Öncelikle geçmiş olsun dedim. Sonra benzer sıkıntılı süreçlerden geçtiğimi ve doğuma sayılı günler kaldığı için artık iyice zorlandığımı. Sonra o aradı. Şimdilik yakın yerde başka doktora gideceklermiş. Ordan beklediklerini bulamazlarsa buraya gelecekler sanırım.

Back
X