- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen söyle o zaman bugün yarın doğuracağım hastanede kalmam lazım olabilir
En iyisi başka yerde kalmanız diye
Ayrıca bir adamın kendi annesi o şehirdeyken gidip sürekli erkek kardeşinde kalması enteresan
Eltimi aradım hem geçmiş olsun demek hem de ne kadar rahatsız olduğumu anlatmak için ama tlf cevap vermedi. Dönüş yaparsa konuşacağım. Direkt bende kalmayın diyemem ama konuştuğumda anlar umarım müsait olmadığımı.
Gelmeleri sorun değil daha müsait yerler varlen doğum yapmak üzere olan birinde kalmaları sorun.gelmeleri neden bu kadar sorun olmuş anlamıyorum, onlar da bebekleri için çabalıyor.
Konu sahibi tüm msjlari okudum.şuraya bize gelmiyor yaz artik da
Bizde rahatlayalim
Eltin geri dönüş yaptı mı
Konu sahibi stresten doğurdu bence
Eltinle konuşabildin mi? Açık açık konuş müsait değilim kendime hayrım yok deDoğurmadım ama bugün çok kasılmam oldu. Sabah kontrole gideceğim.
Bazı insanları anlamıyorum.Fikir almak için konu aciyolar, millet fikir veriyor.
Ama yapamam, ama edemem, hep bahane hep bahane..
İyi oturun o halinizle hizmet edin...
mesajda ne yazdınız? Üstü kapalı ağırlayamayacağınızı belirtseydiniz. Yani orda o kadar insan varken doğurcak insanın evinde ne işleri var?? Ayrıca doğum sonrası da sıkıntılı gebeliğin son zamanları gibi.. Dinlenmek istiyor insan, strese girmek değil. Ay ne fikirsizler var ya, herkes ince düşünse nazik olsa her şey kendiliğinden güzel olucak zaten.Yok yapmadı mesaj attım.
mesajda ne yazdınız? Üstü kapalı ağırlayamayacağınızı belirtseydiniz. Yani orda o kadar insan varken doğurcak insanın evinde ne işleri var?? Ayrıca doğum sonrası da sıkıntılı gebeliğin son zamanları gibi.. Dinlenmek istiyor insan, strese girmek değil. Ay ne fikirsizler var ya, herkes ince düşünse nazik olsa her şey kendiliğinden güzel olucak zaten.
Bilerek yapmıyor anladıkYok yapmadı mesaj attım.