acil şifalar, kolay bir doğum, hayırlı sıhhatli annesini çok mutlu edicek bir bebişiniz olması dualarımla![]()
çoook teşekkür ederim tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acil şifalar, kolay bir doğum, hayırlı sıhhatli annesini çok mutlu edicek bir bebişiniz olması dualarımla![]()
bende balık çok severdim çok yerdim ama bilhassa balık ve tavuktan çok tiksiniyorum derinsss, siz sanırım doğumunuzu yaptınız sağlıkla sıhhatle bir ömür diliyorum![]()
cok tesekkur ederim canim darisi basina ama bunlar gecici sikayetler kucagina alinca unutursun
inşAllah bende bir an önce o günlerin hayırlısıyla gelmesi için dua ediyorum![]()
Hamilelik her kadının içinde bir düş, güzel bir istek küçük bebecik, ama hamileliğinizi öğrendikten kısa bir süre sonra mide bulantılarınız yüzünden hayattan soğuma noktasına geldiniz mi? ne zaman bulantılarınız geçti, yemek yapılan alanlara, mutfaklara giriş yapabildiniz? bir gününüz kusmadan sonuçlandı, haydi tecrübeli hanımlar bilgi paylaşımı yapın tüm sıkıntılı hamilelere ışık olun. herkese evvela gönlündeki gibi hamile kalmasını, sıkıntısız bir hamilelik geçirmesini ve güzel bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmesini diliyorum Allah'tan, aminn Rabbim sen hepimiz için dualrımızı kabul et![]()
Slm arkadaşlar en son 6 mart adet oldum ondan sonra daha olmadım kan testi yaptırdım sonucum 0,100 çıktı ne yapmam lazım