hamile iken namaz kılmanın bebeğe sakıncası var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kesinlikle cok faydalı oldugunu dusunuyorum hem bebeimde namaza alısıyo ins oda kılar ilerde

sersev ins lekelerin biter canım baslarsın tekrar dert etme onemli olan saglıgın suasamada

sersev ins lekelerin biter canım baslarsın tekrar dert etme onemli olan saglıgın suasamada

inşallah canım çok sağol allahım affeder inşallah hep dua ediyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum umarım affettiririm kendimi allahım namazlarımızında devamını getirsin inşallah

son haftalarıma geldim
artık oturarakta kılamıyorum,

Rabbim affetsin

amin inşallah allah tez vakitte kurtarsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bi hocadan dinlemiştim normal kılamıyorsan oturarak oturarak kılamıyorsan yüksek bi yere secde edicek şekilde yastık gibi nesnelerin takviyesiyle onuda yapamıyosan sadece hareketleriyle eğilebildiğin kadarıyla sadece onuda yapamıyor yataktan kalkamıyorsan gözlerinle kıl diyordu dinimizde herşeyin kolayı var allahım kılamadıklarımızı affetsin

ben hamile kaldığımdan beri hemen hemen her gün sabah ezanını duyup kalktım normalde hayatta duymazdım tel saatini kurmadan bende namazımı kıldığımda çok rahatlıyorum ayakta kılıyorum şimdilik rahatız ilerde onunda kılacağını öğrendiğini düşünüyorum eee eğitim ana karnında başlarmış o benden daha düşkün olur inşaallah namazlarına

hamişiler ben secde pozisyonunun zrarlı olacağını düşünmüyorum.ama tabi oturarak kılınabilir.kılınması farz .bu nedenle gözle dahi olsa kılmak gerekir.
benim problemim komik.ama yazayım.secdeden ayaga kalkarken idrar kaçırdığımı düşünüyorum.ben ne yapabilirim sizce?

Herkese merhaba.
Bende abdest alırken alışkanlık işte bi türlü ayaklarımı yerde yıkamadım da lavabonun içinde yıkadım. Bacağı yukarı kaldırıp atıyorum lavaboya her defasındada korktum ama bildiğimden de geri kalmadım şükür şimdiye kadar bi şey olmadı cumartesi 12 . haftamıza giricez inşallah. Aklıma gelmişken dr a sormayı unuttum arkadaşlar ilk üç ay riskli diye biliyorum bide son 3 ay. 12 haftam bittiğinde risk ortadan kalkıyor değilmi benim şükür şimdiye kadar hiç bi sorunum olmadı kan yada leke gibi. Bir ara kulağıma 4 ay riskli diye bi şeyler çalınmıştıda ondan soruyum dedim.Konuyu dağıttımsa kusuruma bakmayın.

gerçekten kaçırıyormusun önemli olan o
çünkü ben de bir kaç haftadır devamlı kaçırıyorum
öksürsem, aksırsam damlıyor

bende kılayım dedim kılamadım kızlar göbişim çok sıkıştı yarıda kestim malesef
Allah ım affetsin inşallah

canım benim..sadece sunu düşün..bebeginde seninle birlikte namaz kılıyor..hangi mutluluk bundan daha mükemmel olabilir ki..

a.s.

betül arkadaşım eger sen baktıgında damlamamış goruyosan bu vesvesedir.o yuzden aldırma namaz kılmadan once bıraz iç çamaşırına su serp elınle sonra namazını kıl.cenebı allah kabul eder inş.ben sohbetlerde dınlemıstım.kaynak TIMUR TAŞ UÇAR

teşekkürler.ya neden çamaşıra su serp dedin anlayamadım.açıklarsan sevinirim...:1hug:

canım ben anlatayım nasıl kılmalısın
bende egilemiyorum karnima baski oluyor
bunun için onume bi küçük masa koydum
normal oldugu gibi kiliyosun rukuya gidiyosun hani egilip secde yapacaksin ya başını karsina koydugun masaya ko secdeye git kalan şeyler ayni ben oyle yapiyorum
tamammi
Allah kabul etsin
bende 6 ayimdayim egilemiyorum
boyle yap

canım tam yazdığın şekilde namaz kılabilirsin ben bir imama sormuştum o da senin dediğin gibi anlattı.sandalyede oturur pozisyonda secde-ye giderken rukudan biraz daha fazla eğil dedi.alnın sevdeye değmesi gerekmiyor dedi.ben aylardır öyle kılıyorum.Allahım hepimizin namazını ve duasını kabul etsin....:Saruboceq:

bende kızlar sandalyede kılıyorum oturarak hatta geçende bir hafız bayan sordum öyle kılabilir hamileler dedi yeterki istesin bir insan gözle bile namaz kılınabiliyormuşsun secdeye gidemiyorum sadece başımı eğerek kılıyorum rükuda biraz daha fazla eğiliyorum rabbim kabul eğlesin namazlarımızı inşallah :Saruboceq:

canimm namazin bebisine zarari olur mu hic? bilakis cok ama cok faydasi var. hem anne karninda hemde bebisinin ileriki yasaminda ki namazin anne icin cok büyük bir eksersiz olduguda kanitlanmis! gercekten namaz kilanölarin bebisleri kilmayanlara göre daha farkli! ben genellikle oturarak kiliyorum canim!

bende 7 aylık hamileyim çok şükürki ilk günden beri kılıyorum bazen çok zorluk çeksemde namazamı hiç aksatmadım çok zorlandığım zaman farzıyla kılıyorum rabbim kabul eder inşallah hem ben biryerde okumuştum anne namaz için tekbir aldığı zaman bebekde onunla birlikte tekbir alıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…