- Konu Sahibi EU1
-
namaz kılmak son bi kaç haftadır zorluyor beni secdeye giderken çok zorlanıyorm sırt ağrılarımda başladı bi kılıp bir bırakmaktan bıktım kendimden nefret eder hale geldim ayakta dururken falan zor olmuyor acaba ben nasıl kılmalıyım bilen biri yanıtlarsa çok sevinirim
bence oturarak kılabilirsin.. bir arkadaş söylemiş önüme sehpa koyuyorumdiye. ben de sandalyeye oturuyorum yemek masasına bir seccade seriyorum ve o şekilde kılabiliyorum. Allah inşallah kabul eder. ben şüphe etmiyorum. sonuçta kılmamak daha çok vicdan azabı yaşatıyor insana.. doğrusuyla yanlışıyla da olsa kılıyoruz Allah kabul etsin..bence öyle yapın siz de manevi olarak inanın çok iyi geliyor( bu arada bende siz gibi bir kılıp bir bırakanlardandım. merak etmeyin şeytan bizlerle uğraşıyor:)
Konu baya eski ama yazmadan geçemedim,benim bir arkadasimin teyzesi doguma girmeden onceki ana kadar kilmis hatta dogumu inanilmaz kolay olmus!!!
Benimde hamileliğim riskli ağrılarım var ve rükuda bile ağrılarım oluyor bebeğe birşey olacak diye çok korkuyorum oturarak kılıyorum o yüzden ama içimde rahat değil. Bazen zorlasam mı diye düşünüyorum ama O'na birşey olacak korkusu beni bitiriyor
Bende de halsizlik baş dönmesi çok oluyo arada kaçırıyorum yine de kılabiliyorum çok şükür sende zorla biraz kendini bırakma bence namazını bir de aynı haftada doğum yapıcaz galiba :) tahmini doğumum 26 ağustosAllah tüm namaz kilanlarin namazlarini kabul etsin. Ben kilamiyorum. Devamli halsizim
Kızlar 6 haftalik hamileyim ama çoğu zaman halsizim yemek yiyemiyorum yerken bile yoruluyorum çoğu zaman namazlari mi kilamiyorum hep yatmak istiyorum kendi kendime soruyorum oturarak kılsam diye ama içim rahat etmiyor siz ne dersiniz özellikle yatsı ve öğlen hep kazaya bırakıyorum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?