kızlar lekelenme konusuna gelince eğer elinizden bışey gelmıyosa o özür sayılır sanırım. Çünkü adet kanı değil ve sız engel olamıyorsunuz akmasına o yüzden özür kanı sayılır ama bi arastırın da ıstersenız :)
Selam hanimlar,
Bende 6 aylik hamileyim. Bende zorlandigim icin oturarak kilmak istiyorum ama kayinvalidem ayakta kilmam icin zorluyor. Herseyi yapiyorsun da bunumu yapamiyorsun diye kiziyor. Bende cok zorlanmama ragmen ayakta kilmaya calisiyorum. Gobegim asagida oldugu icin normal olarak bile zor egiliyorum, belim ve karnim agriyor, elimle masaj yapinca rahatliyorum.
Selam hanimlar,
Bende 6 aylik hamileyim. Bende zorlandigim icin oturarak kilmak istiyorum ama kayinvalidem ayakta kilmam icin zorluyor. Herseyi yapiyorsun da bunumu yapamiyorsun diye kiziyor. Bende cok zorlanmama ragmen ayakta kilmaya calisiyorum. Gobegim asagida oldugu icin normal olarak bile zor egiliyorum, belim ve karnim agriyor, elimle masaj yapinca rahatliyorum.
Selam hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?