Hamile iken neye hangi yiyeceğe aşeriyorsunuz.paylaşalım

Reddyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
763
8
323
Arkadaşlar biliyorsunuz ki hamilelikte aşerme durumları var.ben bugünlerde hep ekşi yeşil mandalina ve ev yapımı yoğurt aşerdim.Dün de rüyamda kavun karpuz gördüm ama yiyemedim.karpuzda aşeriyorum ama eşim isteklerimi fazla buluyor.karpuz şimdilik bulamadım marketleri araştırıyorum.hamilelikte kaçıncı haftada aşerme durumları başlıyor ve biiter.

güzel bir konu olmus :) merak ettim bende.. nezaman baslar? yarin doktor randevum var tahminen 6 haftalik hamileyim..
az önce ben bilmem esim bilirde cig köfte yiyorlardi... et yemem ama etsiz cig köfte olsaydi yerdim.. acaba buda asermeye giriyormu :D:52::52::52:

ilk aylarda tuzlu şeyler aşermiştim hep..
Şuan herhangi bir aşerme durumum olmuyor..
Ama sürekli yemek yemek istiyorum..
En çok da muzur şeyler..
cips, hamburger,kola falan :(

ilk aylarda tuzlu şeyler aşermiştim hep..
Şuan herhangi bir aşerme durumum olmuyor..
Ama sürekli yemek yemek istiyorum..
En çok da muzur şeyler..
cips, hamburger,kola falan :(

cinsiyeti ne bebeğinizin?

ben de kayınvalidemin yaptığı ekşi yoğurda aşeriyorum geçen de canım elma çekti baya bi :)

sakın etli çiğ köfte yemeyin.. hamilelikte çiğ şeyler yemek cok tehlikeli.. eti falan iyice pişirin, yumurtayı iyice kaynatın.. özellikle midye yasak..

sakın etli çiğ köfte yemeyin.. hamilelikte çiğ şeyler yemek cok tehlikeli.. eti falan iyice pişirin, yumurtayı iyice kaynatın.. özellikle midye yasak..

Evet doktorumda söyledi dün ama sorun deyil zaten et yemeyenlerdenim :-) etsiz olanlardan olabilir bulgurlu

Evet doktorumda söyledi dün ama sorun deyil zaten et yemeyenlerdenim :-) etsiz olanlardan olabilir bulgurlu

mrb sağlıklı hamilelikler dilerim herkese.benimde 2 3 haftadır canım bişeyler istiyo artık basit ama geçen eşimden pasatane poğaçası istedim işten gelirken getirdi :9: geçen gece saat 11.30 gibi açık pastane aradı canım ya bayağı gezmiş meyveli yaş pasta istedim sonraaaa hiç içmediğim kadar çok ayran istiyo canım bugün kalktım börek attım fırına böyle devam edip gidiyo işte:56::49:

Ben normalde şeftaliyi hiç sevmem yiyemem de ama şeftali istedim ilk zamanlar canım bişeyler istiyodu ama gerçek aşermenin öyle olmadığını gördüm

Geçen hafta turşuya aşerdim.İki gün boyunca kıvrandım turşu diye.En sonunda aldım rahatladım.Şimdi de hiç istemiyor canım turşu.ilginç :D

Canım kırmızı turp çekti oturdum elma gibi yedim bir yandan da kendime hayret ettim,eşimin garip bakışları da cabası :)

mrb kızlar
bende 15 gündür her gün kokulu asma üzümü yiyorum. normalde hiç aklıma gelen bi şey değildi.:)

turşu ve çiğköfte:))) yani acılı ekşili şeyler istio canım hep,tatlıdan uzağım:))

ben de adana kebap a aşermiştim..hem de nasıl....burnunda tüter mi bir insanın adana kebap?? 3 gün üst üste yedim tabi sonra gelsin kilolar :( ama düşük yaşadım ve şu an adana kilolarını da verdim :)))) ama sanki hala azcık var gibi :)))

Back
X