Amin cnm inşAllah Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin snde dua et lütfen bizler için16aydır hamile kalamıyorum klomen çatlatma iğnesi rahim filmi hiç bi sorunum yoktu subat ayında hamıle kaldım mart adetimle aşılama yapacaktı doktorum gün almıştım ama adetimin 1.günü hamile oldugumu öğrendim.16ay boyunca cok ağladım cok dua ettim belime yastık ilişkiden sonra kalkmama filan cok sıkılmıştım artık martta asılama yaptırcam diye cok rahattım bu ayda olmucak nede olsa diye belki ayda 5.6gün ilişki yaşamışımdır ne belime yastık koydum ne ayaklarımı kaldırdım hiç umudum yoktu ve allahım ol Dedi oldu bnm için mucizeydi dile kolay 16ayın sonunda herseyın Zamanı vakti varmış demekki kafandan sil dicem biliyorum silemiceksin bnde yaşadım bunları ama gercekden umudunun bittiği an oluyormus bolbol dua et cnm Allahım aratmadan en kısa zamanda nasip etsin
Amiiiiinnnnnnnn inşAllah cnm benim ama bu yöntemlerlede yok gibi gözüküyoİnş hamilesindir canım benim ya
Amin cnm benim Rabbim nasip eder bizlere o duyguyu inş. Sen adet oldun mu peki canım. ?Amiiiiinnnnnnnn inşAllah cnm benim ama bu yöntemlerlede yok gibi gözüküyoRabbim bizleri çok bekletmez tez zamanda kavuşturur umarım
Hiç stres yapmayacağım dediğim dönemde bile adet olunca oturup ağlarını bolliyorum ne yazikki kafamdan aramiyom bu düşünceyi cnm ya allah hepimizin yardimci olur ins.. Rabbim çocuğunu sağlıklı büyümeyi nasip etsin sana tatlimDilerm rabbim isteyn kmsenn kucagnı boş bırakmsn. Hayrlısyla evlat sahbi olun inşaAllah. Öle oluyo zaten ne zamn düşnmemye başlıyosun akışına brakysn öle oluyo. Dedm ya bnde artk oluruna braktm dedim olmzsa vardr rabbmn bildgi ddm snra hamile oldmu öğrendm ve çok şaşrmştm. Sizede böle olur inşaAllah. O zamn anldm ki zamnsz çicek bile acmıyo. Ne zamn evi ayrdm öle haöile kaldm. Ve suna inanyrm ki kaynanmla birken hamile kalıp doğursaydm çok sıkıntı yaşicktım. Rabbm hersyn en iyisni bilen yapan. İçini ferah tut inşaAllah en kısa zamnda hamile oldgunu öğrenrsn
yok cnm olmadım daha oldum olacağım diye bekliyorum ama normalde bel ağrım 1 hafta öncesinden başlar göğüs hassasiyeti olurdu bu ay bel ağrım yok sadece göğsüm şiş 1 hafta öncede 1-2 sivilce çıktı başkada bişey yokAmin cnm benim Rabbim nasip eder bizlere o duyguyu inş. Sen adet oldun mu peki canım. ?
amin inş. cnm stres sebebi belirsizlik yada araştırmalar sonucu herkesten farklı ve yeni şeyler duyup bu da varmış aceba bizdede sebep bu mu diye tereddüt etmek isteyip belli bir süre sonra olmaması sonucunda.tabi her dr farklı şeyler söylemesi kafandaki bişeyleri netleştirememesi de etkiliBen ovulasyon testiylr takip ediyordum ama eşime söylemedim 2miz de bebek istiyorduk ama yani adama zorla yaptırmadım çocugu :)) neyse ovulasyon testinin pozitif çıktığı gün yemeğe çıktık güzel bir aksam geçirdik aksam evde de güzelce hazırladım yani adamı strese sokcak hiç bişi yapmadım. o haftaki tek ilişkimden de hamile kaldım. Strese girmeyin. her şey özel olsun. saçma sapan sadece bebek için girilmiş ilişkiden olcağına bebeğiniz aşk bebeği olsun. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah hepinize.
çok çoooooookkkk aminnnn canım inşAllah cnm Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede hayırlısı ile nasip etsin amiiinnnnCanniimm cok sevindim senin adina.. Allah anali babali buyutsun .. Hamileyken edilen dua kabul olurmus bizede dua et.. Benimde bir kizim var ilk ay oldu ama ikinci bir senedir olmuyor cok zor ;(
Ablamda da böyleydi ilki hemen oldu ama ikinci için 10 ay uğraştı. Yumurtlama takibini tam yaptığından emin ol canım, ovü testi al derim almadıysan.Canniimm cok sevindim senin adina.. Allah anali babali buyutsun .. Hamileyken edilen dua kabul olurmus bizede dua et.. Benimde bir kizim var ilk ay oldu ama ikinci bir senedir olmuyor cok zor ;(
Almadim canim acaba gercekten işe yariyor mu ? Bi tanidigim devamli aliyordu da faydasini gormedi onun icin hevesim kacmisti. Ablaniz nasil hamile kaldi tedavi gordu mü ?Ablamda da böyleydi ilki hemen oldu ama ikinci için 10 ay uğraştı. Yumurtlama takibini tam yaptığından emin ol canım, ovü testi al derim almadıysan.
Yok canım tedavilik bişeyi yokmuş ovü testiyle gerçek yumurtlama gününü bulduğu gün hamilr kaldı. Almadıysan mutlaka alAlmadim canim acaba gercekten işe yariyor mu ? Bi tanidigim devamli aliyordu da faydasini gormedi onun icin hevesim kacmisti. Ablaniz nasil hamile kaldi tedavi gordu mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?