Hamile Kalabilme SIRLARI

Amin cnm inşAllah Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin snde dua et lütfen bizler için

Dilerm rabbim isteyn kmsenn kucagnı boş bırakmsn. Hayrlısyla evlat sahbi olun inşaAllah. Öle oluyo zaten ne zamn düşnmemye başlıyosun akışına brakysn öle oluyo. Dedm ya bnde artk oluruna braktm dedim olmzsa vardr rabbmn bildgi ddm snra hamile oldmu öğrendm ve çok şaşrmştm. Sizede böle olur inşaAllah. O zamn anldm ki zamnsz çicek bile acmıyo. Ne zamn evi ayrdm öle haöile kaldm. Ve suna inanyrm ki kaynanmla birken hamile kalıp doğursaydm çok sıkıntı yaşicktım. Rabbm hersyn en iyisni bilen yapan. İçini ferah tut inşaAllah en kısa zamnda hamile oldgunu öğrenrsn

Hiç stres yapmayacağım dediğim dönemde bile adet olunca oturup ağlarını bolliyorum ne yazikki kafamdan aramiyom bu düşünceyi cnm ya allah hepimizin yardimci olur ins.. Rabbim çocuğunu sağlıklı büyümeyi nasip etsin sana tatlim

Allah razı olsun . İnşaAllah sende istedgn sncu alırsın. Tabi insan ister istmz tskıyo ama öle en azndan ilşkyi çock için düşnme yani ilşki sadece çock amçlı dye dşnme. Bide bn şey duydm. Bu sitede gene bi arkadas dha böyle bir konu paylaşmş ve bakara suresini tavsye etmişler. Her ne niyetle dinlersen olurmuş inşaAllah niyetin. 3 gün boyunca dinle canm sende.insandan önce hersyn dermanı şifası Allahımzda rabbmzde. Dilerm en kısa zamanda güzl haber alırsın.

Amin cnm benim Rabbim nasip eder bizlere o duyguyu inş. Sen adet oldun mu peki canım. ?
yok cnm olmadım daha oldum olacağım diye bekliyorum ama normalde bel ağrım 1 hafta öncesinden başlar göğüs hassasiyeti olurdu bu ay bel ağrım yok sadece göğsüm şiş 1 hafta öncede 1-2 sivilce çıktı başkada bişey yok

Ben ovulasyon testiylr takip ediyordum ama eşime söylemedim 2miz de bebek istiyorduk ama yani adama zorla yaptırmadım çocugu :)) neyse ovulasyon testinin pozitif çıktığı gün yemeğe çıktık güzel bir aksam geçirdik aksam evde de güzelce hazırladım yani adamı strese sokcak hiç bişi yapmadım. o haftaki tek ilişkimden de hamile kaldım. Strese girmeyin. her şey özel olsun. saçma sapan sadece bebek için girilmiş ilişkiden olcağına bebeğiniz aşk bebeği olsun. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah hepinize.

amin inş. cnm stres sebebi belirsizlik yada araştırmalar sonucu herkesten farklı ve yeni şeyler duyup bu da varmış aceba bizdede sebep bu mu diye tereddüt etmek isteyip belli bir süre sonra olmaması sonucunda.tabi her dr farklı şeyler söylemesi kafandaki bişeyleri netleştirememesi de etkili

kızzzzzlllllaaaaaaaaaaarrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM şükürler olsun dr a gittim tahlil bile değil ultrasonda gözüktü 8 mm kesecik olmuş bile (maşaAllah) Rabbim herkese nasip eder inşAllah çok bekletmeden o kadar şey yazmak istiyorum ki ama uzun olup sizleri sıkmak istemiyorum canım @SEMA GUZEL bize vesile olduğun için Allah senden razı olsun@ya se min tatlım herşeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşacam inş yaptıklarımı Allah herkese nasip etsin kimseyi bekletmesin inş. dünden beri fırsat bulamadım ama çatladım resmen şükürler olsun ki buraya banada yazmayı nasip etti Rabbim dilerim herkese nasip etsin şimdi sağlıcakla kavuşmayı beklemekte sıra o da olur inş amin

Hz. İbrahim sayfasında paylaştım :)

çok şükür kistim yoktu ama hiç zamanında adet olmadım ilaçlar dışında hep 1.5-2 ayda bir bazen 3-4 ay olmazdım 9 aylıkevliyim 7-7.5 aydır mücizemizi bekliyorduk normal denedik olmadı sonra araştırmaya başladım her gittiğim dr bişey dedi ama ortak olan tek şey yumurtalıklarımın tembel olmasıydı rahimde çöküntü var dediler perde olabilir dediler rahim duvarın kalın dediler vs. şubatta 15 gün ama arada kaçırdıklarım oldum soğan kürü kullandım sadece 1 kutu inofolik 1 kutu da cyclo progynova ama bu adet düzenlemek içindi o ay çok ümitlenmiştim belirti arıyordum soğan kürü topiğinde okuduklarım inandırmıştı tabi ilaç içince adet oldum ama hala inanmıyor aceba üstünemi oluyorum diyordum kendime itiraf edemiyordum tam o ara o topikte ilk ay soğan kürü sonra hayıt suyu içip hamile kalan biri sevincini paylaştı ona sordum nasıl ney diye sağolsun anlattı bnde bulunduğum yer çok küçük bi ilin ilçesi olduğu için bulma şansımın hiç olmadığını düşünürken aktara söledim o da sipariş olarak toptancısından sadece bana getirdi 20-25 gün onu kullandım meğer geçen ayın sonunda hamileymişim sonra izne gittik geldik onu içmeyide bıraktım unuttum izinde 3 ayrı yere gidip muayene oldum her seferinde alttan hepsi farklı şeyler söledi karar verdim son çare rahim filmiydi o da evleneli 1 yıl olmayınca çekilmiyo ama söylenene göre ortada sıkıntı var ama beklemek gerek bizim resmi nikahta martta 1 yıl olduğu için oldu diyip bu adetten sonra kesinlikle çekilecektim ki ve adet olacağım diye bekliyorken olamıyo olduğum için sadece bn gidecem kan tahlili yapacak sonra yine negatif bana adet söktürücü yazacak derken masaya uzandım ultrason için pko varmı dedi bn duraksadım yani aşırı tüylenme felan yok ama hep geçikiyorum dedi jel sürüp cihazı tutmasıyla sana hamilesin desem dedi yok artık ciddi misiniz dedim yani direk keseciğimi gördüm şükürler olsun

veee tabiki dua dileğinin kabul olması için 3 defa duhan suresi okudum 313 ayetel kürsi 70 yasinin 10 tanesini okudum ama tamamlayacağım inş.
41 adet
Ahmet Ziyâeddin Gümüşhânevi hazretleri buyuruyor ki:

“Muyiddin-i Arabî hazretlerine ait aşağıdaki duayı(41) defa okuyup hacetini Allah’a arz eden kimsenin dileği kabul olur.” (M.Ahzâb)

“Bismillahirrahmanirrahıym.YÂ kâdiru Yâ zâhırı Yâ bâtınü yâ latıyfü yâ habîru kavlihül hakku ve lehül mülkü yevme yünfehu fis sûri âlimül ğaybi veş şehâdeti ve hüvel hakimül habir.”
bide yine kk da topikde denk geldi hacet namazı kılıyorsunuz dileğinizi dileyip 99 lu tesbihe her boncuğa 3 ihlas 1 fatiha enson bu baştaki uzun boncuk olan imameye de okuyup yani 300 ihlas 100 fatiha okuyoruz tesbihi evin bn kimsenin girmeyeceği görmeyeceği bi odasına kıbleye doğru asıyoruz( çünkü gören soracak açıklama yapmak gerekecek felan ) okuduğum kişiler balkona asmış bn mevsimden dolayı düşer ıslanır kopar diye eve astım ve dua ederken adak niyetinde dileğim kabul olursa 41 tesbih alıp dağıtacağım diyorsun dilek kabul olana kadar tesbihi asılı yerden almıyorsun dilek kabul olunca ister 41 kişiye dağıtıyosun ister camiye veriyorsun
vee bu topikte (http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/) tüm arkadaşlardan ve@SEMA GUZEL den Allah razı olsun son 2 listede bnde duaya katıldım meğer benim meleğim benimleymiş bnm haberim yokmuş Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin nolur sıkıntı etmeyin sıkıntı etmek stres yapmakla zaten olmuyo akışına bırakın tedbiri alın ve Allah a bırakın Rabbim sonrasını verir elbet birgün olacağına inanın ama niye olmuyo demeyin

kızlar aldığım hayıt suyu bu 1 lt 2-3 çay kaşığı hayıt suyunu kahve fincanına koyup üzerine su ekleyip içtim

Canniimm cok sevindim senin adina.. Allah anali babali buyutsun .. Hamileyken edilen dua kabul olurmus bizede dua et.. Benimde bir kizim var ilk ay oldu ama ikinci bir senedir olmuyor cok zor ;(

Canniimm cok sevindim senin adina.. Allah anali babali buyutsun .. Hamileyken edilen dua kabul olurmus bizede dua et.. Benimde bir kizim var ilk ay oldu ama ikinci bir senedir olmuyor cok zor ;(
çok çoooooookkkk aminnnn canım inşAllah cnm Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede hayırlısı ile nasip etsin amiiinnnn

Ablamda da böyleydi ilki hemen oldu ama ikinci için 10 ay uğraştı. Yumurtlama takibini tam yaptığından emin ol canım, ovü testi al derim almadıysan.

Ablamda da böyleydi ilki hemen oldu ama ikinci için 10 ay uğraştı. Yumurtlama takibini tam yaptığından emin ol canım, ovü testi al derim almadıysan.
Almadim canim acaba gercekten işe yariyor mu ? Bi tanidigim devamli aliyordu da faydasini gormedi onun icin hevesim kacmisti. Ablaniz nasil hamile kaldi tedavi gordu mü ?

Almadim canim acaba gercekten işe yariyor mu ? Bi tanidigim devamli aliyordu da faydasini gormedi onun icin hevesim kacmisti. Ablaniz nasil hamile kaldi tedavi gordu mü ?
Yok canım tedavilik bişeyi yokmuş ovü testiyle gerçek yumurtlama gününü bulduğu gün hamilr kaldı. Almadıysan mutlaka al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…