Hamile Kalabilme SIRLARI

Yok canım tedavilik bişeyi yokmuş ovü testiyle gerçek yumurtlama gününü bulduğu gün hamilr kaldı. Almadıysan mutlaka al
Yumurtaliklarda tembellik filan varmiydi acaba ? Bende var baska sorun yok olur dedi doktor ama korkuyor insan olmayacak diye . cokta seviyorum bebekleri

Yumurtaliklarda tembellik filan varmiydi acaba ? Bende var baska sorun yok olur dedi doktor ama korkuyor insan olmayacak diye . cokta seviyorum bebekleri
olur inş cnm sorun etme zaten en büyük sıkıntı kaygı edip oldumu olacakmı düşüncesini atamıyo olmamızbolca dua et 70 yasin kendinden oku okutacağın kimse varsa 1-2 onlarada okut belki başkasının duası vesile olur bide 4 cuma arka arkaya 1000 adet YA EVVEL çek ayrıca 707 tane YA VARİS oku

Allah razi olsun canim .. Gercekten moral oldu.. Burasi cok iyi geldi bana cevremdeki insanlarla bu kadar rahat konusamiyorum ;(

Dualar tabi ki çok etkilidir. Bunun yanında keçiboynuzu kürü olabilir.sperm hareketliliğini çok artiriyormus.saracoglu uzun uzun açıklamış.bilimsel olarak kanıtlanmış.bende bi arkadaşımdan duymuştum.Allah hayırlı bedenen ruhen sağlıklı bi evlat nasip etsin.bu arada eşim genelde şehir dışında çalıştığından ben her ay doktora gidiyordum.yumurtlama haftasında sonra doktor yeterli büyüklüğe ulaştığında yumurta çatlatma iğnesi yapıyordu.boylelikle hamile kalma şansımı artırıyodum.cok şükür ise yaradi

hamileliğiniz hayırlı olsun bu ay özellikle yaptığınız bişey var mıydı acaba.

Çok sevindim senin için canım allah kucağına almayi nasip etsin

Başkalarının hamileliğiyle yüzümüzde gülücüklerin saçılması ne güzel..allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..bend isteyenlerdenim ..allah yüzümüze gülecek inş bir gün..

hamileliğiniz hayırlı olsun bu ay özellikle yaptığınız bişey var mıydı acaba.
canım bu ay için değil öncesinde de yazdığım gibi 1 ay 15 günlük soğan kürü uyguladım sonraki ayda 20-25 gün kadar hayıt otu suyu kullandım bol dua onlarıda yazdım bide adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihimi hesapladım 31 günlük döngüye göre ve çıkan tarihten önce ve sonra ihtimalleri düşünerek bir hafta 10 günlük süreci değerlendirmeye çalıştık 2 günde 1 gibi
4 cuma arka arkaya 1000 er YA EVVEL çektim ve tek seferlik 707 YA VARİS okuyan dileği kabul olurmuş ama bn 4 cuma YA VARİS i de okudum
darısı başınıza inşAllah kızlar Allah sizede nasip eder umarım

amin canım cevabın için teşekkür ederim peki eşine bişey yedirip içirdin mi

maşallah. çok sevindim adınıza.. rabbim kucağınızada almayı nasip etsin.

hakikaten hamile kalma olmayı sır gibi..daha yolun başındayız ama bel altı yastık koyup 45 dakika beklemek falan...bayağı kafa yoruyoruz...

amin canım cevabın için teşekkür ederim peki eşine bişey yedirip içirdin mi
yok cnm hiç bişey yapmadım eşime 3 ay önce felan sperm testi yaptırdık sıkıntı yok değerler yüksek dediler sorun bnm yumurtalıklarımın tembel olmasıydı galiba yada bn sabırsızlık edip çok sıkıntı ediyordum sadece çocuk düşünerek yapmayın bişeyleri nolur oldumu olacakmı kaygısına kapılmayın o zaten olacağı varsa bile engel oluyo rahat olmak varken sıkıntıya gerek yok akışına bırakın birada sabır bu süreçtede dua tabiki en önemlisi bak kk da dua topiği var yarın yeni liste başlıyo ona katıl dualarla ilgilen biraz kafanı o yöne tak belki biraz daha hafifletir düşüncelerini bu sayfanın yukarda arama yeri varya Hz ibrahimin çocuk duası yaz ordan bulabilirsin bulamazsan link atarım haber ver

hakikaten hamile kalma olmayı sır gibi..daha yolun başındayız ama bel altı yastık koyup 45 dakika beklemek falan...bayağı kafa yoruyoruz...
inan cnm diğer aylar denedim ama her zaman olmuyodu bu ay hiç denemedim sadece ilişkiden sonra hemen kalkmadım yumurtlama dönemlerimde
çok dikkat etmedim açıkcası inşAllah herkes kavuşur minnaklarına en kısa sürede

tamam canım çok teşekkür ederim cevabın için dua topiğine katılırım hayırlı olsun tektardan...

CAnım o dua topiginde hebbi rabbi minessalihin mi çekiyoruz

Çocuk yapmayı görev belleyip çalışınca olmuyo akışına bırakmak lazım ne zaman kafan rahat o zaman oluyo bana hep öle derlerdi kafama takmadım oldu çok şükür. Yine de vardır bir vakti zamanı elbet tevekkül etmek lazım

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun

Hayırlı olsun arkadaşım.Şu kafaya takmama işini nasıl becerdiniz? Bi türlü mümkün olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…