Hamile kalacam diye strese girip de hamile kalamayanlar buraya

ayyy allah rahmet eylesin canımmm üzüldümmm yaa
Sağol canım bir ay içinde aniden kaybettik çok daha 57 yaşındaydı allah kardeslerime uzun ömürler versin diye dua edip kendimi teselli ediyorum

neyse öyle işte

anlat bakalım sen kac aydır bebis için ugrasiyosun

lingen canim Allah rahmet eylesin Insaallah mekani cennet olsun anneciginin üzüldüm Mevlam sabir versin sizlere Insaallah

bende frankfurt yakinlarinda canim

amin canımmmm. bende 5 aydır uğrasıyorum canım. benim rahmımde myom da var. onun da etkisi oluyor bana. doktora gittim dene dedi. eğer hamiş kalamazsam ameliyat olcam

Cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
Insaallah canim hep beraber Insaallah hayirli haberlerle geliriz buraya
sen ne yaptin doktor vs

İnşş. cnm ben tedaviye ara verdim cnm kv min fizigi bitmeden başlamayacam birazda kafamın rahat etmesi lazım tedavi sürecini biliyosun cnm insanı cok yıpratıyo hele bide sonuc negatif olunca yıkılıyo insan o yüzden biraz rahatlamam lazım

bende stress yapanlardanim qaliba cunki hic bir sorun olmamagina baxmayarak 1 yildir ki hamile kalamiyorum ama bu streesden de nasil kurtulacagimi bilmiyorum :26:

kv nasil oldu iyidir Insaallah simdi

bende stress yapanlardanim qaliba cunki hic bir sorun olmamagina baxmayarak 1 yildir ki hamile kalamiyorum ama bu streesden de nasil kurtulacagimi bilmiyorum :26:

hosgeldim canım sende. maleseff stres sıkıntı basa bela ,bir an önce biseyler bulmalıyız .bu sorunu aşmalıyız

hosgeldim canım sende. maleseff stres sıkıntı basa bela ,bir an önce biseyler bulmalıyız .bu sorunu aşmalıyız
sagol canim hosbulduk belkide cozum var ama ben butun gunu evdeyim calismiyorum qurbetdeyim buralarda esimden baska kimim kimsem yok belkide o yuzden cok strees e giriyorum

Ben telden giriyorum kızlar şarjım bitmek üzere şimdi çıkıyorum daha sonra yine gelirim Allaha emanet olun görüşürüz

lingen canim Allah rahmet eylesin Insaallah mekani cennet olsun anneciginin üzüldüm Mevlam sabir versin sizlere Insaallah

bende frankfurt yakinlarinda canim

amin canımmmm. bende 5 aydır uğrasıyorum canım. benim rahmımde myom da var. onun da etkisi oluyor bana. doktora gittim dene dedi. eğer hamiş kalamazsam ameliyat olcam

Cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

canim Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun((

sağolun canlar

cimbom canim geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan hamis kalir bebisine kavuaursun

hepimiz kavusuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…