Sağol canım bir ay içinde aniden kaybettik çok daha 57 yaşındaydı allah kardeslerime uzun ömürler versin diye dua edip kendimi teselli ediyorumayyy allah rahmet eylesin canımmm üzüldümmm yaa
zeynep nasilsin canim
neler yapiyorsun
Sağol canım bir ay içinde aniden kaybettik çok daha 57 yaşındaydı allah kardeslerime uzun ömürler versin diye dua edip kendimi teselli ediyorum
neyse öyle işte
anlat bakalım sen kac aydır bebis için ugrasiyosun
aynen canım
bu topikte kime sorsan hamişköydenim der
İyiyim tatlım sen nasılsın fırsat bulmuşken kk gireyim dedim
Sağol canım bir ay içinde aniden kaybettik çok daha 57 yaşındaydı allah kardeslerime uzun ömürler versin diye dua edip kendimi teselli ediyorum
neyse öyle işte
anlat bakalım sen kac aydır bebis için ugrasiyosun
cok sükür canim sagol iyiym 2. asilamam oldu beklemedeyim artik iki hafta sonra sonucu alacam kismetse Rabbim hayirli zamanda hayirli haberler nasip etsin
Cnmm bu sefer inş. Rabbim emeklerini boşa cıkartmaz hayırlı haberler verirsin bize Allahın izniyle
Insaallah canim hep beraber Insaallah hayirli haberlerle geliriz buraya
sen ne yaptin doktor vs
İnşş. cnm ben tedaviye ara verdim cnm kv min fizigi bitmeden başlamayacam birazda kafamın rahat etmesi lazım tedavi sürecini biliyosun cnm insanı cok yıpratıyo hele bide sonuc negatif olunca yıkılıyo insan o yüzden biraz rahatlamam lazım
canim Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun((inşallah canım hepimizin
evet canım 3 ay once anneciiimi de orda aile mezarlığına defnettigimizden beri cok daha büyük bir özlem duyuyorum aciyla karışık
kv nasil oldu iyidir Insaallah simdi
bende stress yapanlardanim qaliba cunki hic bir sorun olmamagina baxmayarak 1 yildir ki hamile kalamiyorum ama bu streesden de nasil kurtulacagimi bilmiyorum :26:
bende stress yapanlardanim qaliba cunki hic bir sorun olmamagina baxmayarak 1 yildir ki hamile kalamiyorum ama bu streesden de nasil kurtulacagimi bilmiyorum :26:
evet aynen oyle ben kendime soz veriyorum beynimnen aticam diye ama sozumede engel cikiyor stressCnm herkes aynı derttem muzdarip ama kimse çözüm bulamıyor
sagol canim hosbuldukhosgeldim canım sende. maleseff stres sıkıntı basa bela ,bir an önce biseyler bulmalıyız .bu sorunu aşmalıyız
lingen canim Allah rahmet eylesin Insaallah mekani cennet olsun anneciginin üzüldüm Mevlam sabir versin sizlere Insaallah
bende frankfurt yakinlarinda canim
amin canımmmm. bende 5 aydır uğrasıyorum canım. benim rahmımde myom da var. onun da etkisi oluyor bana. doktora gittim dene dedi. eğer hamiş kalamazsam ameliyat olcam
Cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
canim Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?