sagol canim hosbuldukbelkide cozum var ama ben butun gunu evdeyim calismiyorum qurbetdeyim buralarda esimden baska kimim kimsem yok belkide o yuzden cok strees e giriyorum
tam stres olusacak tablo dıyorsun . bencede bu saydııkların strese davetıye cıkarıyor canım
kızlar aynı durum bende mevcut şöyleki çook yoğun bir işte çalışıyordum bu süreci etkilemesin kafam rahat olsun diye ayrıldım işten şimdi evdeyim ve ilk başlar güzel geldi dinlendim falan ama sıkıldım yahu bi de bebek muhabbeti malumunuz hayallerim ertelendikçe kafayı kırdım resmen ev nazi kampı gibi eşime elimden gelse nefes aldırmıcam bi küsüyorum bi barışıyorumçevremdekileri de kırıyorum dün annemi üzdüm telefonda mesela çocuk mevzunda ben değil hormanlarım konuşuyor
stresten kurtulmak ve düşünmemek istyorum ama evdeyim düşündüğüm tek şey de bebeğim
son 3 gün. kırmızı kartı göreceğimi biliyorum ama yine de bir umut
kızlar aynı durum bende mevcut şöyleki çook yoğun bir işte çalışıyordum bu süreci etkilemesin kafam rahat olsun diye ayrıldım işten şimdi evdeyim ve ilk başlar güzel geldi dinlendim falan ama sıkıldım yahu bi de bebek muhabbeti malumunuz hayallerim ertelendikçe kafayı kırdım resmen ev nazi kampı gibi eşime elimden gelse nefes aldırmıcam bi küsüyorum bi barışıyorumçevremdekileri de kırıyorum dün annemi üzdüm telefonda mesela çocuk mevzunda ben değil hormanlarım konuşuyor
stresten kurtulmak ve düşünmemek istyorum ama evdeyim düşündüğüm tek şey de bebeğim
canım senı cok ıyı anlayabılıyorum .yasadıklarımız gercekten cok zor seyler ama sakin olmalıyız. diyene bak :)))
arada annenın gönlünü al hadi
canım seni anlıyorum,bende stresten dolayı işi bırakcaktım ama evde olunca boş zaman çok olduğu için daha fazla düşünüyon,zaten çevrendeki insanlar fazlasıyla canımızı yakıyo,insan her gördüğünde daha yokmu bebek diye sorarmo ama soruyolar işte,kendini bilmeyen çok,beklemekten sabır taşı olduk,rabbim şu mübarek günde dualarımız kabul etsin inş.
1 haftadır midem çok aşırı bulanıyor dün gece limonla bastırdım bulantıyı . adetime 3 gün var acaba adet bulantısı mı yoksa bebiş mi var ki .. testi geçen hafta yaptım biraz erkendi bişey çıkmadı . evde karbonat var ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum ama idrara karbonat katıp köpürürse hamilelik belirtisi diyolar denemeye değer mi ? eczaneye gitcek test alacakta mecalim yok hem umutlarımda bitsin istemiyorum
sen de hoesgeldin canım aramıza. cevre baskısı zaten herseyden çok oluyor. sürekli ima ediliyor . yok yani çocuk yapsak 2. yi ne zaman yapcaksınız diye sorarlar :))Ay canlar hepimiz aynıyız güya ben çalışıyorum takmayacam ama olmuyor ben unutsamda çevremdekiler unutturmuyor hele kayınvalide ile görümce biri bitiyor biri başlıyor kızıyorum gitmiyorum anlamıyorlar tek bişeye odaklanmışlar beni duymuyorlar bile eşimi arıyor görümcem kaç kere sanane dedi yüzüne kapattı ama kadın aramaktan bıkmadı biz bıktın onlar sormaktan bıkmadı
canım bence 3 gün daha bekle en azından det olmazsan o zaman yaparsın test. simdiden yaparsan negatif çıkar .bence beklemelisin canım1 haftadır midem çok aşırı bulanıyor dün gece limonla bastırdım bulantıyı . adetime 3 gün var acaba adet bulantısı mı yoksa bebiş mi var ki .. testi geçen hafta yaptım biraz erkendi bişey çıkmadı . evde karbonat var ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum ama idrara karbonat katıp köpürürse hamilelik belirtisi diyolar denemeye değer mi ? eczaneye gitcek test alacakta mecalim yok hem umutlarımda bitsin istemiyorum
çok sevindim caınım senin adına. annelerimiz her zaman değerlidir. senin ki bir anlık sinirle olmus. ama gönlünü almıssın ne güzelaradım canım çok şükür barıştık yarın bana gelicek oh beeeee kıyamam ya ben evlat istiyorum ama evlat olarak annemi üzüyorum olacak iş değil dimi neyseki düzelttik
herkeseee günaydın kızlarrrrr . stressiz bir gün diliyorum herkeseee
su gibi akıntı genelde regle işarettir ama inşallah olmazsın:26:günaydınnnson günler inşallahhhh kırmızılar gelmez. akıntım su gibi oldu iyice niyeki
günaydınnnson günler inşallahhhh kırmızılar gelmez. akıntım su gibi oldu iyice niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?