Ahh tatlim beynimden söküp atabilsem dünyanın en rahat insani olucam ama bu ay herseyi bosverdim yumurtlamalarmis catlamalarmis hicbisey hesaplamadim umarim yavas yavas atlaticam ama nasil aklimdan sokup aticam bilemiyorum :)Öncelikle yukarıda saydığınız şeyleri yapmayın. Tadını çıkarın yahu :) Olmaması için bir sebep yoksa, sebep sizin tutumunuzdur. Değiştirin bu halinizi. Güzel haberlerinizi alacağız elbet :)
her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz
daha çok erken 6 aya kadar korunmadan hamile kalmamak normal bir iki ay sonra bi kadın doğumcuya muayene olMerhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrolar amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
+1eşin niye gitmedi doktora
Haklısın benimde istedigim o bu ay yavastan bu sekilde artik kendimi rahatlatmaya basladim umarim artik boyle devam eder ve ben artik bu psikolojiden sıyrılırımmmm .. sanirim biraz da cevre etkeni var yeni evlilere sorulan ilk sorular bebek bebek bebek.... Onlar beni hırslandırıyor heraldeeehamile kalmak için görev gibi sevişmek neden? henüz 5 aylık evlisiniz,cinselliğin tadını çıkarın üstelik korunma derdi de yok..oohhh..amaç bebek değil zevk olursa sonucunda bebek gelir zaten
Daha çok erken evliligim ve esim bu kadar dert etmiyo zaten doktorlardan en az 6 ay sonra gelin diyolar o yuzden esimi suan doktorlara suruklemek istemiyorum cunku ortada onun acisindan cok abartilacak bisey yok .. Sorun benim kafaya cok takmam sadece ben bu kadar dusunmemek istiyorum hepsi bu+1
Esin gidip spermiyogram yaptırması gerekiyor..
5 aylık evlilikte ne bebeği daha durun demen yeterli..vallahi şu kk da ilk defa ben de diyeceğim,kırmızı don al motive olursun diyeHaklısın benimde istedigim o bu ay yavastan bu sekilde artik kendimi rahatlatmaya basladim umarim artik boyle devam eder ve ben artik bu psikolojiden sıyrılırımmmm .. sanirim biraz da cevre etkeni var yeni evlilere sorulan ilk sorular bebek bebek bebek.... Onlar beni hırslandırıyor heraldeee
Hahahhaha :) kendi kendimi strese sokuyorum baska bisey degil valla5 aylık evlilikte ne bebeği daha durun demen yeterli..vallahi şu kk da ilk defa ben de diyeceğim,kırmızı don al motive olursun diye
çok erkense sen niye gittin o zaman. eşinde bi sorun varsa istediğin kadar yumurtlama günü takip et neye yarıcak.Daha çok erken evliligim ve esim bu kadar dert etmiyo zaten doktorlardan en az 6 ay sonra gelin diyolar o yuzden esimi suan doktorlara suruklemek istemiyorum cunku ortada onun acisindan cok abartilacak bisey yok .. Sorun benim kafaya cok takmam sadece ben bu kadar dusunmemek istiyorum hepsi bu
Benim baska şikayetlerim vardi o yuźden doktora gittim bebegim oluyomu olmuyomu demeye degil .. sadece ona bebek istedigimi soyledim ondan sonra sıkıntı olmadigini soyledi 6 ay olmazsa gel dedi benim derdim kafama takmak eger cok uzun sure olmazsa zaten ikimizde yine doktora gideriz tabiki..çok erkense sen niye gittin o zaman. eşinde bi sorun varsa istediğin kadar yumurtlama günü takip et neye yarıcak.
bizde eşim doktora gittiğinde büyük bi şok yaşamıştık. ihmal etmeyin
Bebek icin evlenmedim ama genc anne olmak istiyorum herkesin kendi tercihi sonuctaBebek için mi evlendiniz diyesim geldi bir an. Sırf o yüzden görev gibi sevişilir mi?
Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?