- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Boşanmazdım tabiki ama problem kendimde olunca ona haksızlık gibi geliyor ben diyabetimle yaşamayı öğrendim çocukluğumdan beri ama bu kadın doğumculara gittiğimden beri psikolojim yerle bir oldu yok kolun kesilir yok kör olursun yok çocuğun olsada sakat olur ben mi insan olana denk gelemedim bilmiyorum diyeceğim dünyanın parasını bayılıp doçentlere proflara gidiyorum yani umutlarımı aldılar sanki bundan sonra yaşasamda kötü şeyler gelirmiş başıma gibi konuşuyorşar süreklisaglık problemleri olan siz degilde eşiniz olsaydı boşanırmısınız?
evet evde çocuk olsa güzel olur ama YARADAN sizin bunu cennete saklamış olabilir.
intihardan bahsetmişsiniz destek almalısınız
Kilom obezlik derecesinde olsa haklı valla adam derim boyumda kısa değilki tamam aldm ama verebilirim kiloda almışın diyabetinde var öl daha iyi tavırları başladı. kan şekerim hep düzenlidir insülin kullanıyorum ben eşimde problem yok oda çok gittiO seninle alay ederek konusan gerizekalı doktora bir daha gitme. Bende mesela cok zayıfım bana da kilo almamam gerektigi söylendi hos zaten istesemde alan biri degilim.istahim pek yoktur yemekte secerim.
Ama inan bunlar bos isler kilo milo Allah ol der ve olur illa kilolusun diye her hastalik var demek nasil bir saygısızlıktır ya ne alakasi var yani?
Dogustan diyabetli olabilirsin ama o da kontrol altındadır zaten glifor iciyor musun ac karnina?
Bence büyütme ve o kocana söyle o da gitsin doktora.
29 yaşındayım inşallah aminYaşınız kaç ? İnşallah tez vakitte bir bebeğiniz olur
İstersen boşanabilirz diyorum
intiharın eşiğine doğru gidiyorum
Boyum 178 hesaplayıcılarda 7 kilo fazlam gözüküyor gerçekten hamileliğe engel mi bilemiyorum benim teyzem 120 kiloyla 3 çocuk doğurdu peşpeşeilk önce kilo vermeye başla ve ardınan işinin ehli iyibir doktoru bul çözümsüz dert değil tıp ilerleri bizde 10 aydır deniyoruz ama yok arkadaşım 3 senedir deniyor sorun yok eşte ve onda ama boşanmayı düşünmediler canı ne zaman gelmek isterse gelir diyo,relax önemli ve kilona veda et derim başlangıç olarak
Ya simdi kufur edicem banlancam bos yere olmayacak bu gittigin doktora..Kilom obezlik derecesinde olsa haklı valla adam derim boyumda kısa değilki tamam aldm ama verebilirim kiloda almışın diyabetinde var öl daha iyi tavırları başladı. kan şekerim hep düzenlidir insülin kullanıyorum ben eşimde problem yok oda çok gitti
Ohaa boyun uzunmus . Istesende verirsin o 7 kiloyu 10 kiloda verirsin.Boyum 178 hesaplayıcılarda 7 kilo fazlam gözüküyor gerçekten hamileliğe engel mi bilemiyorum benim teyzem 120 kiloyla 3 çocuk doğurdu peşpeşe
onlar doktorlar riskleri size söylemek zorundalar.Boşanmazdım tabiki ama problem kendimde olunca ona haksızlık gibi geliyor ben diyabetimle yaşamayı öğrendim çocukluğumdan beri ama bu kadın doğumculara gittiğimden beri psikolojim yerle bir oldu yok kolun kesilir yok kör olursun yok çocuğun olsada sakat olur ben mi insan olana denk gelemedim bilmiyorum diyeceğim dünyanın parasını bayılıp doçentlere proflara gidiyorum yani umutlarımı aldılar sanki bundan sonra yaşasamda kötü şeyler gelirmiş başıma gibi konuşuyorşar sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?