- Konu Sahibi Herdaimgunes
Boşanmazdım tabiki ama problem kendimde olunca ona haksızlık gibi geliyor ben diyabetimle yaşamayı öğrendim çocukluğumdan beri ama bu kadın doğumculara gittiğimden beri psikolojim yerle bir oldu yok kolun kesilir yok kör olursun yok çocuğun olsada sakat olur ben mi insan olana denk gelemedim bilmiyorum diyeceğim dünyanın parasını bayılıp doçentlere proflara gidiyorum yani umutlarımı aldılar sanki bundan sonra yaşasamda kötü şeyler gelirmiş başıma gibi konuşuyorşar sürekli
Kardesimde gizli seker var. Baska bir suru hastaligi var. Ve su an hamile. Yillarca cocugu olmayip sonra pat diye olanlar oluyor. Dua edin. Verecek olan Allah sonucta. Esinizle kendinizi yipratmayin. Stres de etkiler belki.
Dayimla yengemin de cocugu olmuyordu. 5 yil ustune oldu. Su an 18 yasinda :) amcamin olmuyordu. 10 yahut 15 yil sonra oldu yalan olmasin. Ikiz oldular tup bebek. Ve su an delikanli oluyorlar ergenler :) hic umitsizlige kapilmayin. Vakti vardir belki. Kotu seyler soyleyen doktorlari da takmayin. Insan onlar da hata yapip uzebiliyorlar. Dua dua dua