Hamile kalamamak evliliğimi çok yıprattı...

Oncelikle kilo verin lütfen hamilelikte 10 kilo alsaniz 90 yapar kolay mı onu vermek?acele etmeyin yaşınız kaç bilmiyorum ama daha pes etmek için çok erken

5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı düşünemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey düzeldi. Belki size saçma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir çiftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hiç hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl içinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Öyle böyle derken 1 yılda geçti hala olmadı. Bebek özlemi eşimide benide çok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugün sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma böyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kötüsü. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yükselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yüzden böbrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca saçma sapan davranınca bağırdım ne biçim hastanesiniz diyip çıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi düğümlendi hala acıyor. O da beni böyle görmekten artık çok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama çok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu görünce gözleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kötülüğü nasıl yapabilirimki ömür boyu. Olmuyor işte belki hiç olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Çoğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak güzel düşün ilk 1 sene aklımdan bile geçmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gün aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende
Sndeki bu stres varsa hiçbir sorun olmasada olmaz.tüp bebek tedavisi alsanız?
Bizimde 2 yıl olmadı hiç korunmadık. aşılama olacak 2 ay sonra denildi,biz rahatladk ne de olsa aşılama yapılacak diye özellikle ben.1 ay sonra hamileydim..

5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı düşünemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey düzeldi. Belki size saçma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir çiftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hiç hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl içinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Öyle böyle derken 1 yılda geçti hala olmadı. Bebek özlemi eşimide benide çok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugün sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma böyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kötüsü. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yükselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yüzden böbrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca saçma sapan davranınca bağırdım ne biçim hastanesiniz diyip çıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi düğümlendi hala acıyor. O da beni böyle görmekten artık çok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama çok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu görünce gözleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kötülüğü nasıl yapabilirimki ömür boyu. Olmuyor işte belki hiç olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Çoğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak güzel düşün ilk 1 sene aklımdan bile geçmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gün aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende
Ne imkansızların oldu asla kimseyi takma kafandan bebeği çıkar çok önemli cock yapmak için sevişme ilk kilo ver dr değiştir devamı gelir

Ne imkansızların oldu asla kimseyi takma kafandan bebeği çıkar çok önemli cock yapmak için sevişme ilk kilo ver dr değiştir devamı gelir
Deniyorum kafamdan atmaya çalıştıkça arkadaşlarımın komşularımın gebe haberleri geliyor hep gözümün önündeler çok yıprandım eşimde artık olsun istiyor sorun bende değil diyor çok içerledim bu sözünede iyice eksik hissediyorum

Deniyorum kafamdan atmaya çalıştıkça arkadaşlarımın komşularımın gebe haberleri geliyor hep gözümün önündeler çok yıprandım eşimde artık olsun istiyor sorun bende değil diyor çok içerledim bu sözünede iyice eksik hissediyorum
Soğan kürü yap , hayıt tohumu iç hacamat yaptır en önemlisi olumlama yap ben hamileyim de saçma gelebilir ama teşekkür et şükret hayal et ben buna inanıyorum ... çocuğun varmış gibi karnına dokun o varmış gibi davran isim bak vs olur çok erken İnan kafadaymış her şey canım kendin çözeceksin serbest bırak kendini ......

Milyon tane doktor,tedavi sekli yontemi var. Bir tane densiz olmaz dedi diye mi bu karamsarlik? Yapmayin lutfen. İyi bir doktor bilsem hemen onerirdim ama malesef bilmiyorum, sitedeki diger arkadaslarim muhtemelen onermislerdir bile. Ayrica esiniz cok seviyor olabilir bebek ama allah vermeyince vermez, evliligi bebek uzerine temellendirmeyin cok mutsuz olursunuz.

Mesajların hepsini okuyamadım ama öncelikle rahatlamalısın gerçekten. Bize de dr ikinizde de birşey yok demesine rağmen olmadı benim için baya uzun bir sure. Tam bir ay gerçekten çok hasta oldum, hap içtim bu ay olmaz dedigim ay hamile kaldım. Çünkü o ay cidden bebek gibi bir düşüncem yoktu başka problemlerim vardı . Birde dua et Meryem suresini oku, onuda okudum 40 gün sanırım, insanı rahatlatıyor.
Ayrıca unutma hiç birşey senden kıymetli degil, inşallah yakın zamanda hayırlı bir evladin olur canm.

Bence daha karalar bağlamak, evliliği yıpratmak için çok erken, 33 yaşımıza gireceğiz, bebek yapmayı deneyemiyoruz bile eşimden dolayı, doktora da gitmiyor halledeceğim diyor. Bi ara bende kafaya takar oldum sonra amann boşver dedim, zamanı gelince olur, gezip tozup keyfime bakıyorum, kendinize de eşinize de eziyet etmeyin Allah aşkına, bir sene nedir ki? Benim arkadaşım hiç sorun olmadığı halde 3 yıl uğraştı, tıp ilerledi her şey çözülür. Siz bence şimdi zayıflamaya bakın, hem hamile kalmak istiyorsunuz hem 80 kilosunuz , zayıflayın doktora ve denemeye devam edin, ve hayattan zevk alın lütfen, daha yeni evlisiniz keyfinize bakın, eşinize boşalanalkm falan demek için çok erken, cidden olayı dramatikleştirip hayata küsmeyin

16yıl sonra tedavisiz hamile kaldım oğlumda 9yıl tedavi görmüştüm çok stresliydi evliliğimin 10yılı şuan çok rahat huzurlu bir döneme girdim ve hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim benim sağlık sorunum sizinkilerden başkaydı ama genel bi durum var ki bebek istiyorsan stresten uzak durmak gerek bunu da zaman ve şartlar oluşturuyor biliyorum ama diğer sağlık sorunlarınızı da düşünerek çok ısrarcı olmadan devam edin zor ama başka yolu yok

Evet stres zorlaştırır ama siz ilk 1 yıllık deneme Sürecinizde zaten yeterince rahat olduğunuzu yazmışsınız,ayni kafa rahatlığınız devam etse çok güzel olur ama bu da zor biliyorum.

Benim doktorum bir Rahmi ve iki yumurtalığı olan her kadın hamile adayıdır der.Doktorlar olumsuz konuşsa da Allah in bileceği iş bu..Arkadaşıma ve kuzenime pkodan dolayı senin çocuğun olmaz demişler.Kuzenimin zaten halihazırda iki oğlu vardı,arkadaşım da Nasılsa hamile kalamazmışım düşüncesiyle korunmayı bırakmış ve ilk aydan hamile kalmış çocuk şimdi 1 Yaşında.

Üslubu düzgün donanımlı bir doktor bulup tedavi sürecine başlayın bence

Soğan kürü yap , hayıt tohumu iç hacamat yaptır en önemlisi olumlama yap ben hamileyim de saçma gelebilir ama teşekkür et şükret hayal et ben buna inanıyorum ... çocuğun varmış gibi karnına dokun o varmış gibi davran isim bak vs olur çok erken İnan kafadaymış her şey canım kendin çözeceksin serbest bırak kendini ......
İlk denediğimiz bir yıl öyle mutlu geziyordumki bana polyannanın ikiz kardeşi bu kız diyorlardı çocuk yapılınca olmaz diye birşey bile bilmiyordum cahil ve mutlu. Şimdi bilgili mutsuz. Kafaya takmazsan olur tezi bende tırt yani normal şartlarda 1 yılmış doğal yoldan olması.

Bebek icin zayıfla diyenlere katılmıyorum bu bile basli başına takıntı olusturabilir.kendi sagliginiz için zayiflayin .sizi onu yeme bunu yeme diye sıkan değil yavaş kilo verdiren.ben 80 kg ile tüp bebek yaptırdım.hasimato ve gizli ssekerim vardi hic biri çocuğa engel değildi.ama kocam hep strese sokuyordu beni.ayrıca nasip işi keşke şu stresi bedenimize yonlendirmesek her sey daha güzel daha az sorunlu olacak

16yıl sonra tedavisiz hamile kaldım oğlumda 9yıl tedavi görmüştüm çok stresliydi evliliğimin 10yılı şuan çok rahat huzurlu bir döneme girdim ve hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim benim sağlık sorunum sizinkilerden başkaydı ama genel bi durum var ki bebek istiyorsan stresten uzak durmak gerek bunu da zaman ve şartlar oluşturuyor biliyorum ama diğer sağlık sorunlarınızı da düşünerek çok ısrarcı olmadan devam edin zor ama başka yolu yok
Biliyorum başka yolu yok denemek zorundayım ama öyle yoruldumki artık bebek konusunda değil hayatım herşeyi bekleyip yıpranmakla geçti şimdi tekrar dön başa yine bekle olayı haksızlık gibi geliyor isyana giriyordur belki kırgınım fazlasıyla belki rahat bir çocukluk ergenlik geçirseydim bununla başedebilirdim yaşıtlarımın tek derdi oyunken benim bitmek bilmeyen yorgunluğum diyetim insülinim bebek sanki benimhayata bağlayacakmış gibi orucken suya özlem duyarız ya öyle

Milyon tane doktor,tedavi sekli yontemi var. Bir tane densiz olmaz dedi diye mi bu karamsarlik? Yapmayin lutfen. İyi bir doktor bilsem hemen onerirdim ama malesef bilmiyorum, sitedeki diger arkadaslarim muhtemelen onermislerdir bile. Ayrica esiniz cok seviyor olabilir bebek ama allah vermeyince vermez, evliligi bebek uzerine temellendirmeyin cok mutsuz olursunuz.
Teşekkür ederim haklısınız ama çok zorlanıyorum belki bi noktada tamamen bırakırım akışına inşallah

Evet stres zorlaştırır ama siz ilk 1 yıllık deneme Sürecinizde zaten yeterince rahat olduğunuzu yazmışsınız,ayni kafa rahatlığınız devam etse çok güzel olur ama bu da zor biliyorum.

Benim doktorum bir Rahmi ve iki yumurtalığı olan her kadın hamile adayıdır der.Doktorlar olumsuz konuşsa da Allah in bileceği iş bu..Arkadaşıma ve kuzenime pkodan dolayı senin çocuğun olmaz demişler.Kuzenimin zaten halihazırda iki oğlu vardı,arkadaşım da Nasılsa hamile kalamazmışım düşüncesiyle korunmayı bırakmış ve ilk aydan hamile kalmış çocuk şimdi 1 Yaşında.

Üslubu düzgün donanımlı bir doktor bulup tedavi sürecine başlayın bence
Kafa rahatlığı sağlıklı bireyler için geçerli ne yazıkki ger tedavide olsam umut dolu olmam gerekli biliyorum rabbime bıraktm artık

benim
bizim hicbir sorunumuz olmadığı halde bebeğimiz olmadı. tup bebek tedavisiyle bir kızım var 3 yaşında. yine istiyoruz olmuyor. kisabdogru tekrar tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz . rabbim olacak dedikten sonra ha tedaviyle olmuş ha normal ne farkederki. bu kadar sorun yapma daha yolun başındasınız.

Ne kadar anlayışlı bi eşiniz var. Bence elinizdeki fırsatı kaçırmayın. Çocuk sizin bu dünyada ki sınavınız olabilir. Herkesin bi derdi var sizinki biraz zor bi dert ama profesyonel destek ile bazı şeyleri belki aşabilirsiniz. Bende 1 senedir hiç korunmadım ama olmuyor ve eşimin ailesi bastırıyor eşim şakayla karışık çocuğun olmazsa seni bırakmam seviyorum ama başka kadın alırım onun çocuğunu seversin demişti bana. Şakada olsa zoruma gitti. Kısacası eşiniz gerçekten destek olmuş siz kendinizi hiç üzmeyin sağlık sorunlarınızla ilgilenin. Siz sağlıksız olduktan sonra çocuk olması hem sizi hemde bebeği etkiler.

Bu psikoloji ile olmaması normal . Öncelikle on yıl çocuk hasreti çeken, 3 aşılama, 5 tüp bebek denemesi yapan birisi olarak söylüyorum bunu . Yani sizi çok iyi anlıyorum. Elle tutulur bir sorunun olması, hiç bir sorununuz yok ama çocuk olmuyor dan daha kolay . Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum, öncelikle eşinizle ikiniz üniversite hastanesine başvurun, gerekli kan testi sperm sayımı analizi ne gerekliyse baştan aşağı yaptırın. Sonrası belki kisasurede sonuç ,belkide benim gibi zorlu bir süreç . Istersen boşana biliriz fikride nedir ,ben bu on yıl içinde hiç öyle düşünmedim, kedi evlat edindim ,spora gittim . Yaşayan bilir çok zor tüm.detayları dile.getirmek şuan sizi daha fazla üzmek olur . Spermi olmayan erkeğin, testlerinden ameliyat ederek bir tane spermden embrio elde edildi şimdi velet 5 yaşında, bir diğer ornek arkadaşım ikiz tranfer edildi ,eyer tutsaydı çift yumurta ikizi olacaktı ,peki ne oldu ?? Tek embriyo kendi icinde bolundu ve sonuc tek yumurta ikizi birbirinin aynısı iki sıpa .. umudunuzu kaybetmeyin daha ne olduğu bile belli değil. Izmirde yaşıyorsanız kendi doktorlarımın ismini verebilirim

Back
X