- 2 Ekim 2015
- 1.413
- 1.124
- 53
- 41
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Hiç beklemediğin anda hamile kalırsın...Her ay beklersen olmaz relax ol bende senin gibiydim ama simdi 4 aylik hamileyim düşünmemeye çalış sonra sürpriz çalar kapını:)sanki hic hamile kalamiyacak misim gibi hissediyorum sanki hic cocugum olmuyacak mis gibi bugun annem bir tanidigina bebek giysisi almış. Kız çocuk giysisi kendi çocuğumun mus gibi kokladım o giysiyi agladim. oyle icimi dökmek İstedim İçimdeki acıyı size anlatmak istedim
sanki hic hamile kalamiyacak misim gibi hissediyorum sanki hic cocugum olmuyacak mis gibi bugun annem bir tanidigina bebek giysisi almış. Kız çocuk giysisi kendi çocuğumun mus gibi kokladım o giysiyi agladim. oyle icimi dökmek İstedim İçimdeki acıyı size anlatmak istedim
Ama etkiliyo cnm sen olmuyosan esin once bosaliyosa spermler hizli gidemiyo senin zevk aldigin zamn rahim kasiliyo spermleri daha hizli yolluyo gerci bnm esimde seninki gibiydi ilk aydan beni laflariyla bunaltiyodu adet oldugum zmn surat bes karis oluyodu agladigini bile biliyorumonu diyemem hersey daha kötu olur
Çocuk istiyorum diyip hemen korunmadan ilişkiye girenler var, inşallah onlardan degilsindir. Git doktora önce ben anne olup olamayacagimi ogrenmeye geldim de yapilsin tüm testlerin ayni zamnda eşinde öyle. Baktiniz tüm kontroller temiz cikti. Anne baba olabilmeniz icin bir problem yok. Ozaman deneyim çocuk yapmayi bir zahmet
burdaki bir arkadas yazmis 1 yil olmadan kabidan kovuyorlar diye aynen basima gelen bu bi altan muane yapti bide horman testi bir seyin yok dedi gonderdi sonra bi doktora gittim kasik fitigi icin g.cerahi ye ilac kulladim bide idral tahlili yapildi sende cok idrar yolu intihabi var dedi diger doktor sadece kan testi yapmisti.Çocuk istiyorum diyip hemen korunmadan ilişkiye girenler var, inşallah onlardan degilsindir. Git doktora önce ben anne olup olamayacagimi ogrenmeye geldim de yapilsin tüm testlerin ayni zamnda eşinde öyle. Baktiniz tüm kontroller temiz cikti. Anne baba olabilmeniz icin bir problem yok. Ozaman deneyim çocuk yapmayi bir zahmet
inan uzun korundugum icin cok pismanim cok simdi kardesim evlenicek ona dedigim benim yaptigim hatayi yapma 1veya 2 yil cocuk dusun diyorum ona o kadar pismanim ki belkide uzun korundugumuz icin olmuyorhamile kalamamak için tek engeliniz psikolojik.Madem sizde ve eşinizde sorun yok..
bu sorun yok ama olmuyor cümlelerini ne çok duyar olduk bu aralar.Ablamda aynı şekilde 8 aydır düşünüyor 4 yıllık evli aceba uzun korunmalardan sonra süreç bu şekilde uzuyormu..oda çok üzülüyor ama önce psikolojinizi düzeltmeniz lazım..
aynı öğüdü ablamda bana veriyor.Sıkmayın canınızı bende ablam için çok dert ediyordum ama düşününce hiçbir sorun yok demekki zamanı değil diye telkin ediyorum şuan kendimide onuda.Kadınlar kulubündeki her konuyu okumuşumdurinan uzun korundugum icin cok pismanim cok simdi kardesim evlenicek ona dedigim benim yaptigim hatayi yapma 1veya 2 yil cocuk dusun diyorum ona o kadar pismanim ki belkide uzun korundugumuz icin olmuyor
artik bende oyle dusunuyoruum eskiden millet ilk gecede hamile kalirmis biz kac aylardir ugrasiyoruzama gerçekten bu devirde hamile kalmak çok çetrefilli hal aldı. yediğimiz içtiğimizden sanırım. konu sahibi için demiyorum genel olarak sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?