hamile kalamamak

Bizde 2 senedir istiyoruz bizdede sorun yok ama emin ol burda 5 senelikler 10 senelikler var...
Allahin takdiri canim elbet zamani vardir.. Eşine de hak ver babalik hormonlari tavan yapmiş :)
Umarim en kisa surede hamile kalir bebeginizi hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz

Hiç beklemediğin anda hamile kalırsın...Her ay beklersen olmaz relax ol bende senin gibiydim ama simdi 4 aylik hamileyim düşünmemeye çalış sonra sürpriz çalar kapını:)

Ben 5,5 senedir istiyorum canım ve bu süreçte 4 kaybım var buna rağmen senin düşündüklerini düşünmüyorum Allah büyük vardır zamanı de dua et böyle düşünerek belkide psikolojik olarak hamile kalamıyosun

arkadaşım bende 13 aydır istiyorum eşimde ve bende sorun yok ama hala bekliyoruz tükediğimiz anlar oluyor sabır inşallah

neden daha önce hazır olmadın diye seni suçlayan adama hemencecik bebek yapmayıver. umarım başka sorunlarınız yoktur.

onu diyemem hersey daha kötu olur
Ama etkiliyo cnm sen olmuyosan esin once bosaliyosa spermler hizli gidemiyo senin zevk aldigin zamn rahim kasiliyo spermleri daha hizli yolluyo gerci bnm esimde seninki gibiydi ilk aydan beni laflariyla bunaltiyodu adet oldugum zmn surat bes karis oluyodu agladigini bile biliyorum

Herşeyin hayırlısı, insan birşeyi cok isteyibde olmayınca piskolojik olarakda etkilene biliyor, o yuzden dert etme fazla düşünmemeye çalış, bi bakmışsın bebegin sana tutunmuş, Herşey Allahın elinde,

Çocuk istiyorum diyip hemen korunmadan ilişkiye girenler var, inşallah onlardan degilsindir. Git doktora önce ben anne olup olamayacagimi ogrenmeye geldim de yapilsin tüm testlerin ayni zamnda eşinde öyle. Baktiniz tüm kontroller temiz cikti. Anne baba olabilmeniz icin bir problem yok. Ozaman deneyim çocuk yapmayi bir zahmet

Tatlım malesef ülkemiz de öyle bir sistem yok bir yıl olmadan kapıdan kovulan biliyorum. Dha geçen hafta süt geliyor diye gittim hormon testi bile yapılmadı artık gidip kendim isteyeceğim ve yalandan 6 aydır olmuyor diyecegim.. Devlet Hastanesi üstelik başkentin eniyi diye adlandırılan hastanesi.. Özel de cok pahalı

Diğer arkadaşlar gibi bende yıllarca çocuk istediğinizi sandım. eşinizde test yaptirsin. herşey pozitif yani olumluysa sizde olumlu olun.esinizde sorun varsa farkli yollar denersiniz.

zor bebek sahibi olunan bir dönemden geçiyoruz. bizimde 3 yıl olmadı. tadevi ile hamişim. Tüm duam isteyen herkes bebek sahibi olsun inşallah

hamile kalamamak için tek engeliniz psikolojik.Madem sizde ve eşinizde sorun yok..
bu sorun yok ama olmuyor cümlelerini ne çok duyar olduk bu aralar.Ablamda aynı şekilde 8 aydır düşünüyor 4 yıllık evli aceba uzun korunmalardan sonra süreç bu şekilde uzuyormu..oda çok üzülüyor ama önce psikolojinizi düzeltmeniz lazım..

burdaki bir arkadas yazmis 1 yil olmadan kabidan kovuyorlar diye aynen basima gelen bu bi altan muane yapti bide horman testi bir seyin yok dedi gonderdi sonra bi doktora gittim kasik fitigi icin g.cerahi ye ilac kulladim bide idral tahlili yapildi sende cok idrar yolu intihabi var dedi diger doktor sadece kan testi yapmisti.
burda okudukca doktorun bir cok testi yapmadigini fark ettim simdi gitsem beni taniyacak belki gene kapidam gindercek

ama gerçekten bu devirde hamile kalmak çok çetrefilli hal aldı. yediğimiz içtiğimizden sanırım. konu sahibi için demiyorum genel olarak sıkıntılı

inan uzun korundugum icin cok pismanim cok simdi kardesim evlenicek ona dedigim benim yaptigim hatayi yapma 1veya 2 yil cocuk dusun diyorum ona o kadar pismanim ki belkide uzun korundugumuz icin olmuyor

inan uzun korundugum icin cok pismanim cok simdi kardesim evlenicek ona dedigim benim yaptigim hatayi yapma 1veya 2 yil cocuk dusun diyorum ona o kadar pismanim ki belkide uzun korundugumuz icin olmuyor
aynı öğüdü ablamda bana veriyor.Sıkmayın canınızı bende ablam için çok dert ediyordum ama düşününce hiçbir sorun yok demekki zamanı değil diye telkin ediyorum şuan kendimide onuda.Kadınlar kulubündeki her konuyu okumuşumdur

ama gerçekten bu devirde hamile kalmak çok çetrefilli hal aldı. yediğimiz içtiğimizden sanırım. konu sahibi için demiyorum genel olarak sıkıntılı
artik bende oyle dusunuyoruum eskiden millet ilk gecede hamile kalirmis biz kac aylardir ugrasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…