- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
7 aydir ve 4.5 senelik evliyim Birde eşimin ara ara beni suçlaması yok muÜzülme bu kadar. Bol bol dua et, allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kaç yıldır istiyorsun?
Böyle hayıflanınca ben de 3-5 yıllık bir süre sandım. 7 ay nedir ki? Çok az insan birkaç ayda hamile kalıyor. Çoğunluk 6aydan sonra kalıyor. Henüz üzülmek için çok erken.7 aydir ve 4.5 senelik evliyim Birde eşimin ara ara beni suçlaması yok mu
nediyeyim ben ona aslinda cok iyi bir insan ama bazen sacmaliyor onun icin sorun benim kendimi 4.5 senede hazır hissetmem neden daha once hazir hissetmedigimi sorguluyorBöyle hayıflanınca ben de 3-5 yıllık bir süre sandım. 7 ay nedir ki? Çok az insan birkaç ayda hamile kalıyor. Çoğunluk 6aydan sonra kalıyor. Henüz üzülmek için çok erken.
Eşin neden seni suçluyor? Ortada suçlanacak biri olduğu saçmalığına inanıyorsa kendini sorgulasın. Ne saçma bir düşünce
daha once doktora gittim hic bir sorun yok diyoseni suçlamasına izin verme. bu senin isteyipte yapmadığın keyfi birşey değil. belkide onun spermi az kimbilir.. değişik yöntemler dene. ovülasyon testleri al onları yap, ateş ölçme yöntemi yap(bu sitede başlık var), araştır biraz. hiç birşey olmazsa git doktora polikistik var mı miyom kist var mı ona baktır.
sende onu suçla erken boşalıyorsun diye7 aydir ve 4.5 senelik evliyim Birde eşimin ara ara beni suçlaması yok mu
onu diyemem hersey daha kötu olursende onu suçla erken boşalıyorsun diye
sanki hic hamile kalamiyacak misim gibi hissediyorum sanki hic cocugum olmuyacak mis gibi bugun annem bir tanidigina bebek giysisi almış. Kız çocuk giysisi kendi çocuğumun mus gibi kokladım o giysiyi agladim. oyle icimi dökmek İstedim İçimdeki acıyı size anlatmak istedim
canım yaşın kaçBende 4,5 yillik evliyim hazirandan bu yana 8 aydir her ay bi umut bekliyorum,, doktora gittim hicbir sorun yok bi 4 ay daha sabret bekle dedi,, eger doktora gittin ve bir sorun görmediyse sende sabret arkadasim bol bol dua et yazdiklarina harfiyen katiliyorum cünkü ayni seyleri bende hissediyorum..
29.5 yasindayimcanım yaşın kaç
senin bi suçun yok zamana bırak eğer sağlık açısından bi sorun yoksa olur dr a gtin mi yumurtalıklarına falan bi baktıronu diyemem hersey daha kötu olur
27 yasindayim cnmcanım yaşın kaç
Sandımki yıllardır olmuyor.. Yahu 2 yıla yakındır olmuyor oldukca sakın karsılıyorum cunku 1 yıl için normal sürec olarak adlandırılıyor. Tedavıler var dene bu ne karamsarlık 7 ayda.sanki hic hamile kalamiyacak misim gibi hissediyorum sanki hic cocugum olmuyacak mis gibi bugun annem bir tanidigina bebek giysisi almış. Kız çocuk giysisi kendi çocuğumun mus gibi kokladım o giysiyi agladim. oyle icimi dökmek İstedim İçimdeki acıyı size anlatmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?