- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
var cevremde hamile annemin tanidigi var ona soylesin bari benim icin dua etsinHamile ve emziren arkadaşlar özellikle dua etsinler dualarınız kabul olurmuş sizin
Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin
Sen hamilesin Ne olur benim için dua et duan kabul olur hamilelerin duası kabul olurmuşDiğer arkadaşlar gibi bende yıllarca çocuk istediğinizi sandım. eşinizde test yaptirsin. herşey pozitif yani olumluysa sizde olumlu olun.esinizde sorun varsa farkli yollar denersiniz.
zor bebek sahibi olunan bir dönemden geçiyoruz. bizimde 3 yıl olmadı. tadevi ile hamişim. Tüm duam isteyen herkes bebek sahibi olsun inşallah
insallah canim insallah duan kabul olurDiğer arkadaşlar gibi bende yıllarca çocuk istediğinizi sandım. eşinizde test yaptirsin. herşey pozitif yani olumluysa sizde olumlu olun.esinizde sorun varsa farkli yollar denersiniz.
zor bebek sahibi olunan bir dönemden geçiyoruz. bizimde 3 yıl olmadı. tadevi ile hamişim. Tüm duam isteyen herkes bebek sahibi olsun inşallah
Allah kucağını doldursun canım, hayırlı evlatların olsun. Hem de peşpeşe.Ben 5,5 senedir istiyorum canım ve bu süreçte 4 kaybım var buna rağmen senin düşündüklerini düşünmüyorum Allah büyük vardır zamanı de dua et böyle düşünerek belkide psikolojik olarak hamile kalamıyosun
Kendini suçlama canım bizde 3 yıl korunduk. Önemli olan stress yapmamak, o da sendeki eşle zor.inan uzun korundugum icin cok pismanim cok simdi kardesim evlenicek ona dedigim benim yaptigim hatayi yapma 1veya 2 yil cocuk dusun diyorum ona o kadar pismanim ki belkide uzun korundugumuz icin olmuyor
Aynen oyle canım.benim 2 senedir olmuyor..cevremde de tanıdıgım cok var.hamile kalanlarda hep sorunlu dusuk yapan mı desen dış gebelik geciren miama gerçekten bu devirde hamile kalmak çok çetrefilli hal aldı. yediğimiz içtiğimizden sanırım. konu sahibi için demiyorum genel olarak sıkıntılı
amin inşallah. ben daha denemeye başlamadım ama ne yalan söyliyim bu yola girince ya olmazsa doktor doktor gezersem sürekli tahlil vs diye korkuyo insanAynen oyle canım.benim 2 senedir olmuyor..cevremde de tanıdıgım cok var.hamile kalanlarda hep sorunlu dusuk yapan mı desen dış gebelik geciren mi
Allah herkese aratmadan versin
Ben 3. Ay gitmiştim dra.özele gitmiştim erken diye.dr ne acelen var demişti.amin inşallah. ben daha denemeye başlamadım ama ne yalan söyliyim bu yola girince ya olmazsa doktor doktor gezersem sürekli tahlil vs diye korkuyo insan
ülkede insan sağlığına değer vermek yaptığı işi önemsemek yokki. doktorlar da resmen iş işten geçtikten çok sonra zahmet edip tedaviye geçiyolar. ah ah umarım bundan sonrasında daha rahat edersiniz tedavi sürecindeBen 3. Ay gitmiştim dra.özele gitmiştim erken diye.dr ne acelen var demişti.
Yumurtalıklara hormonlara baktı bende sorun goremeyince esimden test istedi ve nitekim varikosele baglı sperm dusuklugu cıktı.8 ay oncede amlyt oldu.artık stres falan da ypmıyorm elimizden geleni yaptık.dr normal olur diyor
Demem o ki evet 6 ay beklemek en dogrusu ama yaş faktoru ve artan infertil vakalarından oturu sorunu erken tespit etmekte fayda var.bu yapılan testlerde hiç zor değil
allah Sana da bana bütün isteyenlere cocuk nasip etsinAynen oyle canım.benim 2 senedir olmuyor..cevremde de tanıdıgım cok var.hamile kalanlarda hep sorunlu dusuk yapan mı desen dış gebelik geciren mi
Allah herkese aratmadan versin
Devlet hastanelerinde hicbir zaman gerekli özen gosterilmez ki, en azından bir universite hastanesi olursa daha verinli sonuç alınabilirTatlım malesef ülkemiz de öyle bir sistem yok bir yıl olmadan kapıdan kovulan biliyorum. Dha geçen hafta süt geliyor diye gittim hormon testi bile yapılmadı artık gidip kendim isteyeceğim ve yalandan 6 aydır olmuyor diyecegim.. Devlet Hastanesi üstelik başkentin eniyi diye adlandırılan hastanesi.. Özel de cok pahalı
Malesef Üniversite hastanesine gittim üstelik adetime 13 gün varken kesecikler gözüküyor dedi nasıl umutlandım.. İkş doktor baktı üstelik. Ama bthcg 05 in altında büyük bir hüzünDevlet hastanelerinde hicbir zaman gerekli özen gosterilmez ki, en azından bir universite hastanesi olursa daha verinli sonuç alınabilir
Amin canım inşAllah kucağını doldursun canım, hayırlı evlatların olsun. Hem de peşpeşe.
Merhaba konuya daliyorum ama benim içinde dua edermisin kulun kula duası geçermiş özellikle hamılenin bende nerdeyse 1 yıllık evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz nasip inşallah bu ay olur dün kasıklarım çok agrıdı adetime 1 hafta var eşim önceden çocuk istemezdi dün bana ilk defa adet mi oluyosun yoksa dedı tavırlı bir şekilde rabbim büyük isteyen dileyin herkeze nasip etsin..insallah canim insallah duan kabul olur
bu erkeklerin bu konuda tavır yapması beni deli ediyor gerci benimkide ayniMerhaba konuya daliyorum ama benim içinde dua edermisin kulun kula duası geçermiş özellikle hamılenin bende nerdeyse 1 yıllık evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz nasip inşallah bu ay olur dün kasıklarım çok agrıdı adetime 1 hafta var eşim önceden çocuk istemezdi dün bana ilk defa adet mi oluyosun yoksa dedı tavırlı bir şekilde rabbim büyük isteyen dileyin herkeze nasip etsin..
fsh/lh/prolaktin/estradiol/amh bunlara baktırdın mı?29.5 yasindayim
amin inşallah kızar days comfort gebelik testi aldım cumartesi yapıcam sabredebilirsem tabi inşallah hamileyimdirHakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?