hamile kalamamak

Sen hamilesin Ne olur benim için dua et duan kabul olur hamilelerin duası kabul olurmuş

insallah canim insallah duan kabul olur

Allah kucağını doldursun canım, hayırlı evlatların olsun. Hem de peşpeşe.

ben tecrübeli biri olarak diyorumki hiiiç beklemeyin hemen tüp bebek şansınızı deneyin...
bizim 4 sene gitmediğimiz dr kalmamıştı ve ortada hiç bir sorunumuz yokken ha bugün ha yarın derken 4 senem boşa geçti ,bir sefer aşılama denedik sonuç negatifdr 2. deneyelim dedi hayır dedim ve hemen tüp bebek denedik 12 tane embriyom çıktı ve ilk seferde hamile kaldım yani burda kimseyi üzmek istemem çünkü o duyguları ben çok yoğun yaşadım inanın beklediğiniz her saat bence gereksiz ben tecrübeli birisi olarak bunları paylaşmak istedim son karar tabiki sizin

inan uzun korundugum icin cok pismanim cok simdi kardesim evlenicek ona dedigim benim yaptigim hatayi yapma 1veya 2 yil cocuk dusun diyorum ona o kadar pismanim ki belkide uzun korundugumuz icin olmuyor
Kendini suçlama canım bizde 3 yıl korunduk. Önemli olan stress yapmamak, o da sendeki eşle zor.
Allah hayırlı evlat versin isteyenlere, hayırlı ana baba eylesin.

ama gerçekten bu devirde hamile kalmak çok çetrefilli hal aldı. yediğimiz içtiğimizden sanırım. konu sahibi için demiyorum genel olarak sıkıntılı
Aynen oyle canım.benim 2 senedir olmuyor..cevremde de tanıdıgım cok var.hamile kalanlarda hep sorunlu dusuk yapan mı desen dış gebelik geciren mi
Allah herkese aratmadan versin

Aynen oyle canım.benim 2 senedir olmuyor..cevremde de tanıdıgım cok var.hamile kalanlarda hep sorunlu dusuk yapan mı desen dış gebelik geciren mi
Allah herkese aratmadan versin
amin inşallah. ben daha denemeye başlamadım ama ne yalan söyliyim bu yola girince ya olmazsa doktor doktor gezersem sürekli tahlil vs diye korkuyo insan

amin inşallah. ben daha denemeye başlamadım ama ne yalan söyliyim bu yola girince ya olmazsa doktor doktor gezersem sürekli tahlil vs diye korkuyo insan
Ben 3. Ay gitmiştim dra.özele gitmiştim erken diye.dr ne acelen var demişti.
Yumurtalıklara hormonlara baktı bende sorun goremeyince esimden test istedi ve nitekim varikosele baglı sperm dusuklugu cıktı.8 ay oncede amlyt oldu.artık stres falan da ypmıyorm elimizden geleni yaptık.dr normal olur diyor
Demem o ki evet 6 ay beklemek en dogrusu ama yaş faktoru ve artan infertil vakalarından oturu sorunu erken tespit etmekte fayda var.bu yapılan testlerde hiç zor değil

ülkede insan sağlığına değer vermek yaptığı işi önemsemek yokki. doktorlar da resmen iş işten geçtikten çok sonra zahmet edip tedaviye geçiyolar. ah ah umarım bundan sonrasında daha rahat edersiniz tedavi sürecinde

Mutluluğu kocaya ya da bebeğe bağlamamak lazım.
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hayırsız olacaksa olmamasına razıyım derim ben hep mesela.

Olan hayırsız evladın derdi, yokluğuna özlem duymaktan çok daha zordur eminim çünkü.

Yaşınız genç, 7 ay çok kısa bir zaman.
Bu kadar üzülmenize yazık..

Yıllardır olmuyor sandım okuyunca.

Devlet hastanelerinde hicbir zaman gerekli özen gosterilmez ki, en azından bir universite hastanesi olursa daha verinli sonuç alınabilir

Devlet hastanelerinde hicbir zaman gerekli özen gosterilmez ki, en azından bir universite hastanesi olursa daha verinli sonuç alınabilir
Malesef Üniversite hastanesine gittim üstelik adetime 13 gün varken kesecikler gözüküyor dedi nasıl umutlandım.. İkş doktor baktı üstelik. Ama bthcg 05 in altında büyük bir hüzün

insallah canim insallah duan kabul olur
Merhaba konuya daliyorum ama benim içinde dua edermisin kulun kula duası geçermiş özellikle hamılenin bende nerdeyse 1 yıllık evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz nasip inşallah bu ay olur dün kasıklarım çok agrıdı adetime 1 hafta var eşim önceden çocuk istemezdi dün bana ilk defa adet mi oluyosun yoksa dedı tavırlı bir şekilde rabbim büyük isteyen dileyin herkeze nasip etsin..

bu erkeklerin bu konuda tavır yapması beni deli ediyor gerci benimkide ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…