Hamile kalamayanlar naptiniz ?

Pco icin incir kuru ve sogan kurunu denedinizmi pco olanlar hamile kalabilio bence tek sorun buysa eğer o verimsiz iliskiler zaten o yuzden olmuomu yani ben seyi dusunmeye basladim acaba tam olmuyomu diye kafamda deli sorular
Eger bebek icin bir araya geliniyorsa erkekler de bebege cokda istekli değilse dogru duzgun boşalamıyor bile. Ama çözdük. Halbuki kadinlar yumurtlama döneminde cinsel istek duyarlar. O zamanlar yapmak isterler. Hersey bebek değil. Bu şekilde oldugunu göstermek gerekiyor.

Ya aslinda esimde istio bende istiyorum yani ama 8 10 12 14 16 gibi ard arda hic olmadi mesela bazen kaciriyoruz iste bazen denk gelsede olmuyo demekki bilmiyorumki artik bu uzuntu benim kalbimin kosesinde kaldi bu ara boyle gdiyo sanki hayat ne olcaksa olur yani

Kendine sıkıntı etme. Bu durumu kabullen. Bazi durumlarda hemen gebelik oluşur. Bazende oluşmaz. Hersey allahtan kuzum. Seninle ayni durumdayız tüp bebek doktoru ile görüştüm. Sebepsiz sizinki dedi. Kısmetse temmuzda başlayacağız. Aklimdan bile geçmezdi tüp bebek ama iste böyle oldu hayirlisi

Cok dogru canim bende bu ay gerceken takmadim takmiycamda olmazsa olmaz modundayim gercekten bakalim benimde bikac daha olmazsa bende ilk asilama olmazsa tup bebek tabi doktorada bagli ama suan hicbisey yapmak istemiyorum saldim cayira..

Bence siz stres yapmayın akışına bırakın. Ben de 7 ay olmadı bir sağlık problemim olmadığı halde. Sonra amaan olursa olur dedim o ay hamile kaldım

Bence siz stres yapmayın akışına bırakın. Ben de 7 ay olmadı bir sağlık problemim olmadığı halde. Sonra amaan olursa olur dedim o ay hamile kaldım
Insallaj bu ay bende guzel haberlet alirim simdi beklenen gunlerdeyim aslinda beklenmeyen adet gunlerindeyim... sakin uzulme adet olursan deyip duruyorum kendime hicbi belirtimde yok normalde gogus agrim olurfu hic sismedi bile sadece basim kafama agir gelio donuyomu napio anlamiyorum ama muhtemelen gelecek yine kirmizilar vala artik olmucak gibi geliyi bana yani o yuzden biraktim...

Allah isteyen herkese nasip etsin :) Ben her ay belirti yaşıyorum sanıyordum hemen test falan yapıyordum, bir ay yapmadım fenalaşıp acile gidince öğrendim

Allah isteyen herkese nasip etsin :) Ben her ay belirti yaşıyorum sanıyordum hemen test falan yapıyordum, bir ay yapmadım fenalaşıp acile gidince öğrendim
Bende bu ay yapmadim acikcasi yapmicamda skldm cunku bakalim artik gelir benimkiler muhtemelende hayirlisi ya seninde hayirli olsun canim rabbim saglikli omurler versin

Cicekcim durumu sana belirtmek istedim ilk defa bkdr gecikme yasiyorum ama testim.negatif umarim pozitife doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…