- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Eger bebek icin bir araya geliniyorsa erkekler de bebege cokda istekli değilse dogru duzgun boşalamıyor bile. Ama çözdük. Halbuki kadinlar yumurtlama döneminde cinsel istek duyarlar. O zamanlar yapmak isterler. Hersey bebek değil. Bu şekilde oldugunu göstermek gerekiyor.Pco icin incir kuru ve sogan kurunu denedinizmi pco olanlar hamile kalabilio bence tek sorun buysa eğer o verimsiz iliskiler zaten o yuzden olmuomu yani ben seyi dusunmeye basladim acaba tam olmuyomu diyekafamda deli sorular
Amin canimmm sen kacinci haftadasin acaba
Aynen oyle valahi bikanziiiiiiiHe oyle napalim artik hevesim kacti artik benimde
Ya aslinda esimde istio bende istiyorum yani ama 8 10 12 14 16 gibi ard arda hic olmadi mesela bazen kaciriyoruz iste bazen denk gelsede olmuyo demekki bilmiyorumki artik bu uzuntu benim kalbimin kosesinde kaldi bu ara boyle gdiyo sanki hayat ne olcaksa olur yaniEger bebek icin bir araya geliniyorsa erkekler de bebege cokda istekli değilse dogru duzgun boşalamıyor bile. Ama çözdük. Halbuki kadinlar yumurtlama döneminde cinsel istek duyarlar. O zamanlar yapmak isterler. Hersey bebek değil. Bu şekilde oldugunu göstermek gerekiyor.
vericek olan allah napalim beklicez sikilsakta biksaktaAynen oyle valahi bikanziiiiiii
Kendine sıkıntı etme. Bu durumu kabullen. Bazi durumlarda hemen gebelik oluşur. Bazende oluşmaz. Hersey allahtan kuzum. Seninle ayni durumdayız tüp bebek doktoru ile görüştüm. Sebepsiz sizinki dedi. Kısmetse temmuzda başlayacağız. Aklimdan bile geçmezdi tüp bebek ama iste böyle oldu hayirlisiYa aslinda esimde istio bende istiyorum yani ama 8 10 12 14 16 gibi ard arda hic olmadi mesela bazen kaciriyoruz iste bazen denk gelsede olmuyo demekki bilmiyorumki artik bu uzuntu benim kalbimin kosesinde kaldi bu ara boyle gdiyo sanki hayat ne olcaksa olur yani
Ins guzel haberler veririz birbirimizevericek olan allah napalim beklicez sikilsakta biksakta
Cok dogru canim bende bu ay gerceken takmadim takmiycamda olmazsa olmaz modundayim gercekten bakalim benimde bikac daha olmazsa bende ilk asilama olmazsa tup bebek tabi doktorada bagli ama suan hicbisey yapmak istemiyorum saldim cayira..Kendine sıkıntı etme. Bu durumu kabullen. Bazi durumlarda hemen gebelik oluşur. Bazende oluşmaz. Hersey allahtan kuzum. Seninle ayni durumdayız tüp bebek doktoru ile görüştüm. Sebepsiz sizinki dedi. Kısmetse temmuzda başlayacağız. Aklimdan bile geçmezdi tüp bebek ama iste böyle oldu hayirlisi
Ben de öyle. Rahat kafayla hersey cok güzelmiş:)Cok dogru canim bende bu ay gerceken takmadim takmiycamda olmazsa olmaz modundayim gercekten bakalim benimde bikac daha olmazsa bende ilk asilama olmazsa tup bebek tabi doktorada bagli ama suan hicbisey yapmak istemiyorum saldim cayira..
Soğan kuru benim prolaktin 23 iken 46 ya çıktı bende de yukseltti soğan yemedikce düştüYaptım soğan kürü benim prolaktini yükselti incirle ikisi geçen ay hayit suyuna başladım bir kaç ay kullanicam sizde hayit deneyin
Bence siz stres yapmayın akışına bırakın. Ben de 7 ay olmadı bir sağlık problemim olmadığı halde. Sonra amaan olursa olur dedim o ay hamile kaldımArkadaslar 15 aydır hamile kalamıyorum artik napmaliyim asilamami tup bebek mi icimden tedavi olmak hic gelmiyor korkuyorum hemde cok
Jinekolojik muayenelerim normal hormonlar normal adetler duzenli esimin sperm sayisi iyi ama ileri hiz biraz dusuktu en son doktor bu degerler yeterli demisti ama olmuyor ...
Sizce napmalayim yada siz naptiniz ankarada bu konuda iyi bi doktor bilen varmi
Bakalim sonuclari nasil olcakBen de öyle. Rahat kafayla hersey cok güzelmiş:)
Bende tam 15 gun yapmadim yani inciride soganida yumurtlamadan sonra biraktim bakalim nolcakSoğan kuru benim prolaktin 23 iken 46 ya çıktı bende de yukseltti soğan yemedikce düştü
Insallaj bu ay bende guzel haberlet alirim simdi beklenen gunlerdeyim aslinda beklenmeyen adet gunlerindeyim... sakin uzulme adet olursan deyip duruyorum kendime hicbi belirtimde yok normalde gogus agrim olurfu hic sismedi bile sadece basim kafama agir gelio donuyomu napio anlamiyorumBence siz stres yapmayın akışına bırakın. Ben de 7 ay olmadı bir sağlık problemim olmadığı halde. Sonra amaan olursa olur dedim o ay hamile kaldım
Allah isteyen herkese nasip etsin :) Ben her ay belirti yaşıyorum sanıyordum hemen test falan yapıyordum, bir ay yapmadım fenalaşıp acile gidince öğrendimInsallaj bu ay bende guzel haberlet alirim simdi beklenen gunlerdeyim aslinda beklenmeyen adet gunlerindeyim... sakin uzulme adet olursan deyip duruyorum kendime hicbi belirtimde yok normalde gogus agrim olurfu hic sismedi bile sadece basim kafama agir gelio donuyomu napio anlamiyorumama muhtemelen gelecek yine kirmizilar vala artik olmucak gibi geliyi bana yani o yuzden biraktim...
Bende bu ay yapmadim acikcasi yapmicamda skldm cunkuAllah isteyen herkese nasip etsin :) Ben her ay belirti yaşıyorum sanıyordum hemen test falan yapıyordum, bir ay yapmadım fenalaşıp acile gidince öğrendim
Cicekcim durumu sana belirtmek istedim ilk defa bkdr gecikme yasiyorum ama testim.negatif umarim pozitife donerBen bi büyüğümüzün tarifini denedim canım kurumuş inciri zeytinyağında 1gün bekletip her gün aç karnına bir tane yedik eşimle. 7ay denemeden sonra bu tarifle hamile kaldım sende dene inşallah faydası olur
Amin inşallah teşekkür ederim :)Bende bu ay yapmadim acikcasi yapmicamda skldm cunkubakalim artik gelir benimkiler muhtemelende hayirlisi ya seninde hayirli olsun canim rabbim saglikli omurler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?