- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Eğer sorununuz spermde ileri hız düşüklüğü ise 15 ayın üstüne hiç otlarla uğraşmayın, aşılama yaptırın. Aşılama için sperm hazırlanırken semenden ayrılıyor ve hız artıyor. Sperm rahim ağzından da içeri geçip rahme bırakıldığı için gebelik şansı da artıyor. Aşılamanın en etkili olduğu durumlar hafif erkek faktörünün olduğu durumlar. Ankara'da Göğşen Önalan'ı öneriyorum.Arkadaslar 15 aydır hamile kalamıyorum artik napmaliyim asilamami tup bebek mi icimden tedavi olmak hic gelmiyor korkuyorum hemde cok
Jinekolojik muayenelerim normal hormonlar normal adetler duzenli esimin sperm sayisi iyi ama ileri hiz biraz dusuktu en son doktor bu degerler yeterli demisti ama olmuyor ...
Sizce napmalayim yada siz naptiniz ankarada bu konuda iyi bi doktor bilen varmi
Ben bi büyüğümüzün tarifini denedim canım kurumuş inciri zeytinyağında 1gün bekletip her gün aç karnına bir tane yedik eşimle. 7ay denemeden sonra bu tarifle hamile kaldım sende dene inşallah faydası olur
[/QUOTE
Çok tesekkur ederim oncelikle hayirli ugurli olsun kesinlikle deniycem has zeytinyagi olcak demi
Ya bende aldim bende aslinda soyle caksir suyu bence biraz ileri hizi artirdi ama duzenli icmedi esim coban cokerten aldim sonra ona hayut suyunuda ben cok duzenli icmedim aslinda soyle bende hayit suyu adet duzensizligine ii gelio ama benim zaten duzenli ama evde kalanlari ilk isim bitirmek ve bu ay once sogan kuru yapmak olcak insallah sizinde kendiliginden olur gercekten bu surec cok yupratici dua ederken tum bebek isteyenleree ediyorumCaNıM hayıt tohumu aldım kendime onu içiyorum eşime de çakşır suyu aldım oda onu içiyor bu ay başladık bizde beş yıldır evliyiz çocugumuz olmuyo benim hiç bir sorunum yok eşimde varikoselden ameliyat oldu iki sene önce cok şükür düzeldi ama yine olmadı tedaviler olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı bizde bu ay buna başladık nasip olur inşallah çoğu insan hamile kalmış zaten buda olmazsa virüs bittikten sonra tüp bebek yapıcaz sizde deneyin bi
Insallah insallahhh sogan kuruyle birlikte deniyecegim bunu gercektenSen benim dediğimide bi dene istersen canım çok eskiler bile yaparmış bu tarifi bende faydasını gördüm o yüzden paylaşmak istedim seninle. Çok şükür hamileyim allah inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder
Baskentte degilmi biliyorum onu acaba nasil bir yol izleniliyor hani ben lh kasetu kullaniyorum duzenli yumurtlamayi yakaliyorum acaba yumurtammi buyumuyo yada tupummu tikali once bunlara baktirmam gerekiyor galiba belki bi sperm testi daha ... ama su virusten dolayi briaz beklemek gerekiyor galibaEğer sorununuz spermde ileri hız düşüklüğü ise 15 ayın üstüne hiç otlarla uğraşmayın, aşılama yaptırın. Aşılama için sperm hazırlanırken semenden ayrılıyor ve hız artıyor. Sperm rahim ağzından da içeri geçip rahme bırakıldığı için gebelik şansı da artıyor. Aşılamanın en etkili olduğu durumlar hafif erkek faktörünün olduğu durumlar. Ankara'da Göğşen Önalan'ı öneriyorum.
Önce hsg çektirerek Başkaya bilirsin canım tüplerde tıkanıklık varsa diğer tedavilerin bir amacı kalmıyor ben burda çok duydum hsg çekilmeden doktor klomen kullandiriyor önce tuplerin açık olup olmadığından emin olmak gerekir sonra tedavi başlanır tüplerde sorun varsa boşu boşuna vücuda hem hormon yüklüyoruz hemde yumurta rezervi düşüyor klomenle adetle 1 yumurta atıyoruz klomenle 3+4 yumurta atmis oluyoruz geçmiş olsun ins en kısa zamanda rabbim nasip ederBaskentte degilmi biliyorum onu acaba nasil bir yol izleniliyor hani ben lh kasetu kullaniyorum duzenli yumurtlamayi yakaliyorum acaba yumurtammi buyumuyo yada tupummu tikali once bunlara baktirmam gerekiyor galiba belki bi sperm testi daha ... ama su virusten dolayi briaz beklemek gerekiyor galiba
Evet Başkentte. Psikologluk da yapan iletişime açık biri. Çektirmediyseniz önce hsg çektirilir ve büyük ihtimalle eşinizden bir test daha istenir. Sperm çok değişken bir şey o yüzden bence sperm testini tekrar etmek ve detaylı yaptırmak (dna kırığı var mı, ileri hareketli spermin ne kadarı hızlı hareketli ne kadarı yavaş hareketli vs.) faydalı. Sorun ne ise ona göre tedavi olur.Baskentte degilmi biliyorum onu acaba nasil bir yol izleniliyor hani ben lh kasetu kullaniyorum duzenli yumurtlamayi yakaliyorum acaba yumurtammi buyumuyo yada tupummu tikali once bunlara baktirmam gerekiyor galiba belki bi sperm testi daha ... ama su virusten dolayi briaz beklemek gerekiyor galiba
Allah razı olsun canım Benimde cok düzenli ama içiyorum eşimde içiyor aksatmıyoruz hic bilemeyiz belki vesile olurYa bende aldim bende aslinda soyle caksir suyu bence biraz ileri hizi artirdi ama duzenli icmedi esim coban cokerten aldim sonra ona hayut suyunuda ben cok duzenli icmedim aslinda soyle bende hayit suyu adet duzensizligine ii gelio ama benim zaten duzenli ama evde kalanlari ilk isim bitirmek ve bu ay once sogan kuru yapmak olcak insallah sizinde kendiliginden olur gercekten bu surec cok yupratici dua ederken tum bebek isteyenleree ediyorum
Ben cok korkagim yani hani bu vajinal seyler muayene bile bana zor olur öyle diyeyim biraz beklettim hep acikcasi ama artik cektirmem gerekiyor biliyorum doktor dusunuyorum 1 2 ay icinde muhakkak gidiceğim aynen ben adetli gittigimde yumurtalarda bi sknti olmadigi denmisti ama hic takip ettirmedim yada klomen kullanmadim belkide takibe girmem gerekiyor okdr kafam doluki anlatamam yani bi yanim diyoki zamana birak diger yanimda bosa bekleme diyo yani bundan 3 5 ay once gittigimizde sadece ileri hiz problemi vardi ama oda biraz daha artmisti nasip tabi..... cok uzgunum ya her ay her ay ayni husranÖnce hsg çektirerek Başkaya bilirsin canım tüplerde tıkanıklık varsa diğer tedavilerin bir amacı kalmıyor ben burda çok duydum hsg çekilmeden doktor klomen kullandiriyor önce tuplerin açık olup olmadığından emin olmak gerekir sonra tedavi başlanır tüplerde sorun varsa boşu boşuna vücuda hem hormon yüklüyoruz hemde yumurta rezervi düşüyor klomenle adetle 1 yumurta atıyoruz klomenle 3+4 yumurta atmis oluyoruz geçmiş olsun ins en kısa zamanda rabbim nasip eder
Umarim olur siz nekdr zamandir istiyosunuz artik herkesin neredeyse cocugu gec olmaya basladiAllah razı olsun canım Benimde cok düzenli ama içiyorum eşimde içiyor aksatmıyoruz hic bilemeyiz belki vesile olur
Spermiyogrami acaba duzen labindami yaptirsak diye düsündum cunku heryerde cok guzel yapmiyo siz acaba hsg cekindinizmi ankarada ne kdrdi ozelde biliyomusunuzEvet Başkentte. Psikologluk da yapan iletişime açık biri. Çektirmediyseniz önce hsg çektirilir ve büyük ihtimalle eşinizden bir test daha istenir. Sperm çok değişken bir şey o yüzden bence sperm testini tekrar etmek ve detaylı yaptırmak (dna kırığı var mı, ileri hareketli spermin ne kadarı hızlı hareketli ne kadarı yavaş hareketli vs.) faydalı. Sorun ne ise ona göre tedavi olur.
Arkadaslar 15 aydır hamile kalamıyorum artik napmaliyim asilamami tup bebek mi icimden tedavi olmak hic gelmiyor korkuyorum hemde cok
Jinekolojik muayenelerim normal hormonlar normal adetler duzenli esimin sperm sayisi iyi ama ileri hiz biraz dusuktu en son doktor bu degerler yeterli demisti ama olmuyor ...
[/QUOTEbenimde bir buçuk yıldır olmuyor adam akıllı doktora gitmedik.artık eşim gidelim dedi test yaptırdık normal çıktı prolaktün yüksekliği var bende sadece ilacı kullandım ama kontrole gitmedim.özelde güzel bir doktor bulduk artık tedavi ye başlayalım diyoruz.eşim doktora karşı ama artık ödedi gidelim diye
2 aşılama yaptırdım rahim filmi çektirdim klomen femera iğneler 5 farklı doktor ...Arkadaslar 15 aydır hamile kalamıyorum artik napmaliyim asilamami tup bebek mi icimden tedavi olmak hic gelmiyor korkuyorum hemde cok
Daha once de duydum bunu her gun ertesi gün icin mi hazirladn yoksa kavanoza koyup her gun bi adet yedirdin ?Ben bi büyüğümüzün tarifini denedim canım kurumuş inciri zeytinyağında 1gün bekletip her gün aç karnına bir tane yedik eşimle. 7ay denemeden sonra bu tarifle hamile kaldım sende dene inşallah faydası olur
Sperm sorunu varmiydi esinde? Bu Sperm hareketine etkili mi ?Sen benim dediğimide bi dene istersen canım çok eskiler bile yaparmış bu tarifi bende faydasını gördüm o yüzden paylaşmak istedim seninle. Çok şükür hamileyim allah inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?