- 21 Mayıs 2020
- 37
- 26
- 3
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
Kaç gün yediniz ki
Ben adetten hemen sonra yemeye başladım canım bi 10gün falan yedim sonra ramazan diye bıraktım ama siz yiyebildiğiniz kadar yiyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün yediniz ki
Peki 8 yilda hic asilama tup bebek denemediniz miÖncelikle rahat ol. Bende hala olmadi sekiz senedir bekliyorum. Ama rahatim ve kabul ettim.
Iyi bi kadin dogumcu gerekli gercekten zaman bizi cok yipratiyo belki hic olmayacak rabbim vermeyedebilir hersey Allah tan ama umarim bian önce olurya doktorlar normal diyolar yapmıyolar testi ben 5 senemde hamile kaldım![]()
Benim anestesizi olmadan yaptirabilme ihtimalim yuzde sifir galibaBen çekildim ama size tavsiyem anestezi alın
Ben hulusi beyin cok iyi oldugunu cok yakinlarimdan biliyorum gogsen de iyiymjs ama hulusinin genelde tutuyormus bebekleri ama birebir hic gitmedim... hsg den cok korkuyorum son 1 2 ayim oldu oldu olmadi gidicem bende hsg asilama ne varsa sansima artik bian once saglikli bi sekilde gebe kalmak istiyorum. Sorunu olanlar bile hamile kaldiAnkara baskentte çektirdim hsg şubat ayinda. Hicbisey hissetmedim anestezisizdi. Hsg den sonra hamile kalirsin dediler ama kalamadim. Esimde ve bende sorun yok. Temmuzda asilama yapılacak herhalde. Baskentte kimi onerirsiniz kizlar ??
Hsg hakkinda sorusu olan varsa yardimci olmaya çalışırim
Başkentte yaptırdım hic hissetmedim ben . Hatta anestezili randevu almistim gerek yok bi deneyelim falan dediler. Agrin olursa anestezi veririiz hemen dediler tamam dedim. Sonra kalkabilirsin dediler . Olmadi mi dedim bitmis bile :)Benim anestesizi olmadan yaptirabilme ihtimalim yuzde sifir galiba
Sizde sogan kuru incir kuru yapin artik bol bol esinize nohut yedirin bu ay ben her hafta yapcam nohut vitaminler felan bakalim desteksiz zor oluyo heraldeBende adana başkentte çekildim 1 yıl oldu bi sorun yok ama hala gebelikte yok![]()
Guatr icin dereotu cok iyi geliyo diyen var netten arastir bi canim valahi incir kadinada iyi geliyomus artik tum gucumuzle yiycez ahhahah ins haziranda burda bi cok kisi hamileyim diye umut olur birbirineYok kiz dedim incir yemiosan keciboynuzu ye sonunda keciboynuzuna ikna ettimonada sukur bn her seyi yiyom olsun die o yok migdem bulanio yok sekerli yok tuzlu deliriorum
insallah saglikla hayirli evladimiz olur hepimizin bnde gaziye gitcem guatiri cok guzl kontrol edio orasi bu seferde orda tedawi istiorum asilama fln
Benim iste speklum takilirken bile dayanamiyorum korkuyoum canim acio cok dar galiba o yuzden anestezi almadan kalpten giderim korkudanBaşkentte yaptırdım hic hissetmedim ben . Hatta anestezili randevu almistim gerek yok bi deneyelim falan dediler. Agrin olursa anestezi veririiz hemen dediler tamam dedim. Sonra kalkabilirsin dediler . Olmadi mi dedim bitmis bile :)
Hsg de bi sorun ciktimi peki yuzde 90 da bisey cikmiyomus zatenKlomen yada asilama yapilmadi mi ?
Ben bi kere hamile kaldim kaybettim .2 yil olacak bidaha kalamadim
Hsg den sonra 4 ay bekle olmazsa asilama dediler bana.
Yaptım soğan kürü benim prolaktini yükselti incirle ikisi geçen ay hayit suyuna başladım bir kaç ay kullanicam sizde hayit deneyinSizde sogan kuru incir kuru yapin artik bol bol esinize nohut yedirin bu ay ben her hafta yapcam nohut vitaminler felan bakalim desteksiz zor oluyo heralde
Aslinda çok şiddetli bir ağrı olmuyor ben anestezi istedim ama Dr onermedi 5 dk dayanirsin dediBenim anestesizi olmadan yaptirabilme ihtimalim yuzde sifir galiba
dayanilmayacak kadar çok büyük bir acı değil yaniBenim iste speklum takilirken bile dayanamiyorum korkuyoum canim acio cok dar galiba o yuzden anestezi almadan kalpten giderim korkudananesteziyi lokal o bolgeyemi yapiolar acaba genelmi
İncir in prolaktin seviyesini yükselttiğini duydum bu sorun yapar mı acaba? Bir de ayda kaç gün yediniz ve kavanozun kapak kapalı mı kalıyordu?Insallah canim incir bi arkadasimada cok iyi gelmisti bunu kesinliklr denicem belki vesile olursunnnnnn
Insallah cnm bnm ts ederm arastiririmGuatr icin dereotu cok iyi geliyo diyen var netten arastir bi canim valahi incir kadinada iyi geliyomus artik tum gucumuzle yiycez ahhahah ins haziranda burda bi cok kisi hamileyim diye umut olur birbirine
Genel anestezi yapiliyor canim. Ama fiyat olarak anestezi 1000 civarı hsg 70 tl dediler. Bana anestezisiz oldugu icin sadece 70 tL verdim.Hsg de bi sorun ciktimi peki yuzde 90 da bisey cikmiyomus zaten
3 yıl yıldır bekliyorum arada bir düşüğüm oldu işte onun üzerindende iki yıl geçti ,iki yıldır bekliyorum yanNe kadar suredir bekliyosunuz acababen sogan kuruyle inciiri yapicam bu ay hic yapmadim daha once bide esime de vitamin proxeed aldim bi iki ayda bu sekilde denicem daha da olmazsa tamamiyle kendimi doktorlata birakicam
cunku 15 ay oldu ama bizim belki 5 ayi tırt aylardi diyebilirim yani belkide 6 7 ayi oyle 2 gunde bir iliski 10 12 14 16 yi yakalayamadigimiz cok oldu cunku
Canım 3 yıldır bekliyorum ,ilk yıl istemedik şuan o kadar pişmanım ki bir yıl sonra oldu kalbi durdu onun üzerinden iki yıl geçti işte ,bende yarın ilk defa rahim filmi çekineceğim inş onda da hiçbir sorun çıkmaz kolay geçer inşallahNe kadar suredir bekliyosunuz acababen sogan kuruyle inciiri yapicam bu ay hic yapmadim daha once bide esime de vitamin proxeed aldim bi iki ayda bu sekilde denicem daha da olmazsa tamamiyle kendimi doktorlata birakicam
cunku 15 ay oldu ama bizim belki 5 ayi tırt aylardi diyebilirim yani belkide 6 7 ayi oyle 2 gunde bir iliski 10 12 14 16 yi yakalayamadigimiz cok oldu cunku
Cicek bende yemeye basladim insallh etkisi olur ne dua ederim sanaBen adetten hemen sonra yemeye başladım canım bi 10gün falan yedim sonra ramazan diye bıraktım ama siz yiyebildiğiniz kadar yiyin![]()
Bende ilk yillar dusunmedim bilseydim hic korunmazdım valahi ne bileyim hemen olur sanmistim3 yıl yıldır bekliyorum arada bir düşüğüm oldu işte onun üzerindende iki yıl geçti ,iki yıldır bekliyorum yan
Canım 3 yıldır bekliyorum ,ilk yıl istemedik şuan o kadar pişmanım ki bir yıl sonra oldu kalbi durdu onun üzerinden iki yıl geçti işte ,bende yarın ilk defa rahim filmi çekineceğim inş onda da hiçbir sorun çıkmaz kolay geçer inşallah![]()