Hamile kalamayanlar naptiniz ?

Hayırlısı buymuş canım inşallah doğru zamanda olucak bol bol dua edelim rahim filmi bende çektirmiştim anestesisiz korkma sakın rahat ol yeter 👍🏻
Tesekkur ederim canim herseyin ama herseyin hayirlisini versin rabbim en guzel zamani bilir belki ilerde iyki beklemisiz dicez bilemeyiz benimde tek tesellim rabbime olan inancim 🙏🙏🙏

Tesekkur ederim canim herseyin ama herseyin hayirlisini versin rabbim en guzel zamani bilir belki ilerde iyki beklemisiz dicez bilemeyiz benimde tek tesellim rabbime olan inancim 🙏🙏🙏
Evet canım bende hep namazlardan sonra hepimize dua edıyorum eylüle kadar beklicem olmazsa aşılama başlıcak 🤗

Evet canım bende hep namazlardan sonra hepimize dua edıyorum eylüle kadar beklicem olmazsa aşılama başlıcak 🤗
Amin kuzum sağol vala bende son bikac ayim artik denicem elimden geleni yapcam olmazsa o zaman ne gerekiyosa yapcam simdi coronadan dolayi hastanelerde olmak istemiyorum cunkum ins dogal yolla olurda gerek kalmaz 🙏💜

Ben bi büyüğümüzün tarifini denedim canım kurumuş inciri zeytinyağında 1gün bekletip her gün aç karnına bir tane yedik eşimle. 7ay denemeden sonra bu tarifle hamile kaldım sende dene inşallah faydası olur 🙏
Bende denedim bu tarifi ama benim prolaktinimi yükseltip adet olmamı engelledi. Prolaktini yüksekliği hamileliği de engeller. Bence dikkatli bir şekilde deneyin ya da risk almayın.

Benimde bir buçuk yıl oluyor. Bende de bir sorun yok, eşim için sperm testi yaptırıcaz artık bende üzülmeye başladım gerçekten. İstanbul da yaşadığım semtte, yakınların da hiç iyi bir doktor bulamaıdm 4tane hastane gezdim devlet, hepsi başından savuyor folik asit yazıp gönderiyor. Güzel bi doktor bulup takip etmek önemli gerçekten. Ama benim karşıma öylesi çıkmadı.

Bende denedim bu tarifi ama benim prolaktinimi yükseltip adet olmamı engelledi. Prolaktini yüksekliği hamileliği de engeller. Bence dikkatli bir şekilde deneyin ya da risk almayın.
Bencede böyle şeyleri dikkatli kullanmak lazım. Her ay hormon takibi yapıp ona göre kullanmak gerek.

Amin canım benim amin 😍 ben artık yoruldum hele onca yılın ardına hamile kalıp kaybedınce bikaç ay daha bekleyıp gereken neyse yapıcam ya olmuyosa artık doktorlarla uğraşcaz napalım tevvekkül edicez elimizden geleni yapalımda biz

Aaaa hiç duymamıştım böyle bir şey 😳
Bende çok araştırmadan denedim. O ay 2 hafta adetim gecikti. Göğüslerim inanılmaz şiş ve hassas kendimi gebe olarak hissediyordum. Kan tahlili vermeye gidince de pozitif sonuç alacağıma kendimi çok hazırlamıştım ama sonuç hüsran. Hemen kendi doktoruma gittim ve prolaktini seviyem tavan yapmıştı. Hemen ilaç tedavisine başladık. O ay dışında da hiç yükselmedi. Benim anladığım şu başkasının çaresi benim derdim olabilir. O yüzden bu tür şeyler denemiyorum.

Prolaktininiz peki normalde nasildi zaten yuksekse daha cok yukseltmis olabilir bence ben inciri zaten cok severim

Benimde bir buçuk yıl oluyor. Bende de bir sorun yok, eşim için sperm testi yaptırıcaz artık bende üzülmeye başladım gerçekten. İstanbul da yaşadığım semtte, yakınların da hiç iyi bir doktor bulamaıdm 4tane hastane gezdim devlet, hepsi başından savuyor folik asit yazıp gönderiyor. Güzel bi doktor bulup takip etmek önemli gerçekten. Ama benim karşıma öylesi çıkmadı.
Istanbulda oturmuyorum ama kaģan kocatepeyi cok seviyorum cok guzel analtio ona gidebilirsiniz eger uyuyosa esinin spermlerine muhakak baktir ben spermin daha cok etkili oldugunu dusunuyorum cunku insallah en yakin zamanda hamis kalirizzzzz ki 🙏💜

Amin canım benim amin 😍 ben artık yoruldum hele onca yılın ardına hamile kalıp kaybedınce bikaç ay daha bekleyıp gereken neyse yapıcam ya olmuyosa artık doktorlarla uğraşcaz napalım tevvekkül edicez elimizden geleni yapalımda biz
Aynen canim.bide biraz rahat olmak gerekiyo heralde bu belki zor ama rahat olmaya calismak lazim stres en buyuk engel

Back
X