- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
hayıt otu macunu ve civan percemi dedi canim da evremin ki hangisi bilmiyorum :):) bil dışarı bulduğun bütün otları ye :) az kaldı ben öyle yapacam :) ya da tavukların yumurtalarını eklicem bi taraflarina çıldırdım ya:)[/QUOT
canlarım hayıt tohumunu sakın kendı basınıza ve doktor kontrolu olmadan kullanmayın aynı klomen etkısı yaratıyor ben gecen yıl tedavıye baslamadan kendı basıma kullandım ve adetım 15 gunde bı gelmeye basladı dr bı gıttım heryerımı kıst kaplamıs hıc yoktan tedavıde olsaydım yumosları catlatıp ılıskı olurdu ama catlamayan yumoşlar kıst olmus 44mm kıstım olusmustu 6 ayda anca erıttık o yuzden ben hayıt suyundan baya bı donem uzak kaldım eger sureklı dr gıdıyosanız usg ye gırıyosanız kullanın derım ...
slm arkadaslar ne zamandır gelemedım taşındık bızde annem felan geldı yardıma bu arada keseyı gorduk ıcınde mınnacık bı nokkta vardı bu cumartesı kalp atıslarını dınlemeye gıtcez ınsallh bı sorun olmaz ....bu arada sayfayı fazla okuyamadım baya cogalmısız bazı arkadaslar bebıs konusunda cok umıtsız ama ınanın benım kadar olmazdınız ...Allahım hıc ummadıgınız bı anda ve hıc belırtı hıssetmedıgınız bı anda verıyor gercekten dua ıle ınsallh.ben hala bıle ınanamıyorum 6 hafta 3 gunluk bebiş karnımda belırtılerım hala başlamadı :) 3 basarısız klomen tedavım ve 2 basarısız aşılamam vardı ve 3.asılamam tuttu ve ne kadar umıtsızken tutcagını hıc tahmın etmedım ve kendımı tup bebege bağladım vee adetım gecıktı:)çift çizgi hemde kop koyu:)ara ara gırıp yazmaya calısıcam ınsallh bol bol bebiş gelir ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN BU MUHTEŞEM DUYGUYU.....
bu arada kızlar ben bu macun,iğne,klomen ynında bide incir kaynatıp içtim..keşke onu yapmasaydım bu kadar çok olmazdı belki
varya bi de bu ay bende hamileymisim allahim ölürüm sevincten:)
Hepimiz çok seviniriz canım ne zaman adet günün
merhaba kızlar,
hsg işi tamamdır :) gram acımadı inanın, hiç korkacak erteleyecek bir şey yokmuş. çok şükür Rabbime temiz çıktı :)
çok sevindim gözün aydın hem de benim de içim rahatladı bende çektirecem ya
meraba kızlar yaklaşık 2 saat önce idrar testi yaptım sonuç negatif...yarın yinede kan testi yaptırcam ama hiç umudum yok..bu kadar umutlanmakla hata ettiöm zaten ne kadar aptalım bi umut hayaller kurup durdum..çok kötüyüm kızlar ya kendimi hamile gibi hissediodum.yarım saat testin başında bekledim.bi nokta bile çıkmadı..ne kadar salağım yaa bu kadar umutlanmak başlı başına bi aptallıktı zaten
meraba kızlar yaklaşık 2 saat önce idrar testi yaptım sonuç negatif...yarın yinede kan testi yaptırcam ama hiç umudum yok..bu kadar umutlanmakla hata ettiöm zaten ne kadar aptalım bi umut hayaller kurup durdum..çok kötüyüm kızlar ya kendimi hamile gibi hissediodum.yarım saat testin başında bekledim.bi nokta bile çıkmadı..ne kadar salağım yaa bu kadar umutlanmak başlı başına bi aptallıktı zaten
hiiiçç korkma, ben radyomarda çektirdim, jinekolojik muayeneden bile daha kolaydı, çünkü en fazla 1-2 dk sürüyor.
öyle deme... umutlanıyor insan işte napalım elimizde değil. Rabbim hayırlısını versin. vardır mutlaka bir hikmeti..
ınsallh sessız buralar hamişler artar ınsallh hepsıde haberlerını verır burda partı yaparzı:)ben bu sayfada asılama oldum ve hamıle kaldım ne umutsuzken ınsallh tum ısteyenlerın olacak yeterkı ınanalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?