- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
canım doktor ne diyorsa onu yap sabır lazım mutlaka olacak ama ışte kendimize söz dinletemioz inşallah olur sen çok yorulmuşsun benim ilk ayım allah im kucaklarimizi boş bırakmasin ama soğan kürü nu kullanan bi çok kişi hamile kalmış diye duydum ben migde bulantısından içemiyorum
üç ay kullan dedi ilaçları baktım hamile kalamadım mecbur doktor değiştirecem rahim filminden korkuyorum ya
sana katılıyorum o nedenle anestezili çektirilmesi en doğrusu,sanki iç organların yer değiştiriyor,neyse daha fazla korkutmayım arkadaşları,allah tez zamanda anne olmayı nasip etsin sanada,küçücük bebeişini alırsın kucağına
Ben soğan kürünü yaptım ama bir işe yaramadı adet bile olamadım. Aslında içimi zor değil hassas mı miden?
Hiç korkma ve kesinlikle anestezili yaptır.5 dk uyutuyorlar uyandığında her şey bitmiş oluyor.Sonra 2 gün ağrı çektim ben çok şükür tıkalı değilmiş.
hem de çok hassas midemsenin problemin ne peki canım filmin temiz çıktıysa çok guzel ya
ve testi yaptım kocaman bi tek çizgi negatif yok ya ben umudumu kestim olmayacak bebeğim :'( kötüyüm ben ya çok heveslenmistim
Ben soğan kürünü yaptım ama bir işe yaramadı adet bile olamadım. Aslında içimi zor değil hassas mı miden?
Hiç korkma ve kesinlikle anestezili yaptır.5 dk uyutuyorlar uyandığında her şey bitmiş oluyor.Sonra 2 gün ağrı çektim ben çok şükür tıkalı değilmiş.
inşallah canım bugün ilaçlarıma başladım bakalım.bu ay nasıl bi sonuç çıkcak.
ve testi yaptım kocaman bi tek çizgi negatif yok ya ben umudumu kestim olmayacak bebeğim :'( kötüyüm ben ya çok heveslenmistim
soğan kürüne tam başlamıştımki vazgeçtim,çünkü pek çok yerde pek çok arkadaşa danıştım,10kişiden 9u kullanma dedi,sadece kist olanlar ve adeti düzensiz olanlar kullanıyormuş ve devamlı kullanman gerekiyormuş,bırakınca adetin eski haline dönüyormuş,aynı zamanda iltihapta söktüğü için akıntı fazlalaşıyormuş,oda spermlerin rahme ulaşmasını zorlaştırıp,o akıntıyla beraber dışarıya atılıyormuş,saraçoğlu dahil,incir kürünü tavsiye ediyor,yumurtayı büyütüyormuş,aynı zamanda birden fazla oluşmasını sağlıyormuş
Allah'ım ne bahtsız bir kadınım.Tedavi görürken incir kürünü yaptığım ay değil yumurta büyümesi oluşmadı bile
Ama ilaçların yanında hala bitkisel şeylerde diretiyorum.Neler yediğimi, içtiğimi bir bilsen.Azmettim başarıcam
yumurtan hiçmi oluşmuyor,doktorun buna ne diyor,bunun farklı bir tedavisi olmalı,ben pkoluyum ama ilaçlarla büyür hatta birden fazla olur,ben incir deneyeceğim o yüzden,yani ilaç büyüttükten sonra oda büyütür inşallah,ama bence bunu bir danış boşa vakit kaybetme,umut dünyası neler denediğini tahmin edebiliyorum
sende amma alemsin,hiç hemen belli olurmu adet günün geçseydi bari,şimdi o testi yapıp ne diye moralini bozdun,hem kötü olma,her son yeni bir başlangıç,yenisine başlarsın,ümidini kesme allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah,ya sen neredesin bilmiyorum,ben tvden fertijin diye bir hastaneyi takip ediyorum,başarı oranları çok yüksek,çok gelişmiş bir yer,çok doktorun umudunu kestiği hastalar hamile kalıyor,istanbuldaysan araştır bence
Filmim temiz ama polikistik over var bende yumurtlama olmuyor ilaçlarla bile.
Daha dur hemen ne bu ümitsizlik şimdiden böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz. Canım Önce sakin ol.Hem demedin mi adetime 2 gün var diye ne bu acele bi günün geçsin varsa bile çıkmaz ki testte.
Klomene cevap vermiyor artık vücudum o yüzden iğneye geçeceğiz.Aşılamayla beraber olacak onu da temmuza bıraktım o ara deneyeyim dedim alternatif yollar.
Ben de pkoluyum hatta doktorun dediğine göre tam pko değil yani kilo falan yok ama olmayınca olmuyor.
yarin adet olmam lazım ışte belirtileri de var ya bende yumurtlama olduğu halde olmuyo inşallah diğer ay tutar Allah im kimsenin ümitlerini boşa çıkarma kucaklarımız boş kalmasın sağlıkli hayırlı evlatlar nasip et ya rabbim
canım sende aynı benim gibisin.benimde hiç yumurtam olmuyor.klomen hiç fayda etmedi iğne vurdum.9 gün vurduğum halde gelişme olmadı.şimdi yine tedaviye başladım.dün 2 tane klomen içtim.bugünde öle içcem.yarından itibaren hem klomen hem iğne.inşallah bu ay gelişir
Amin canım amin.Bak en azından adet olabiliyorsun ben ilaç kullanmadan adet olduğumda bayram yapıyorum o da çok çok nadir.Bekle vakti saati gelecek inşallah.
Ben de iğneler işe yarayacak mı onu hiç bilmiyorum işte.İnşallah büyür yumurtaların da çok uğraştırmaz seni.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
allaha şükür bi adetlerim düzenli inşallah canım ya sende en kısa zamanda anne olursun herkes olur adetleri düzensiz olanlar da hamile kaliyo sende hiç umudu kaybetme
Amin canım amin.Bak en azından adet olabiliyorsun ben ilaç kullanmadan adet olduğumda bayram yapıyorum o da çok çok nadir.Bekle vakti saati gelecek inşallah.
Ben de iğneler işe yarayacak mı onu hiç bilmiyorum işte.İnşallah büyür yumurtaların da çok uğraştırmaz seni.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
inşallah hayırlı haber verebilirim.insanlar aşılamasının tutup tutmadını konuşurken biz yumurta olu olmadını konuşuyoruz.biz bunu konuşurken hiç hayatında adet görmeyenler aralarında konuşuo.yani demeök istediğim bence herkes haline biraz şükretmeli.inşallah bi gün bizde şu hamileler topiklerine gireriz.bazen giriorum okuyorum imreniorum yaaaaa.bile bile üzüyorum kendimi.bide hevesle eşime anlatıyorum.oda acır gibi bakıo yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?