- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
herkese merabalar insallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız incir kürü uyguladım diyosun ya bu nasıl bişey baskalarından da duydum da sen nasıl uyguladın bide bişey sormak istiyorum ben polip ameliyatı oldum ve doktorum 2 ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi ben 1 ay kullandım 2. ayı da kullanmam gerekir mi sizlere böyle bişey denildi mi Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
kızlar birşey soracam aşılamanin ücreti ne bilen var mi
aşk olsun kızlar ne zamandır yokum hiç fark edilmemişim,bütün sayfaları inceledim,
şimdi bende soracam doktora benimki de cevap vermeyecek tam öküz bu sefer de gidecem olmazsa bir doktor buldum ona gidecem artık
Canım benim,
Dün gittim doktora, bir sürü soru sordu neyseki adet dönemimde gitmişim. Hemen hormonlar için kan tahlili yapalım dediler. Sabah kan verdim. Sırada ultrason, ilaçlı film falan var.
Bu arada lekelenmeyi sordum, yumurtlama döneminde normalmiş. Eğer birliktelik sırasında kanama oluyorsa o zaman endişeleniriz. Bu tür lekelenme problem yaratmaz endişelenmeyin dedi.
Bismillah başladım kızlar, ne olur benim için dua edin, ben hepimiz için dua ediyorum.
ben incir kürünü şöyle yaptım;8 inciri 2,5bardak kaynamış suda 15 dk kaynattım,2büyük havucu 6-7 parçaya bölüp 2,5bardak kaynamış suda 20dk kaynattım,ılınınca ikisinide süzüp karıştırdım,4bardak çıkıyor,sabah akşam 1 bardak içeceksin,yani hazırladığın karışım 2 günlük,kalan kısmını mutlaka dolapta sakla,ama eğer prolaktinin yüksekse kullanma,ben faydasını gördüm,şöyleki,ilk defa servikal akıntıyı hissettim,o nedenlede şimdi ovulasyon testi deneyeceğim,en azından yumurtlama günümü bilirim diye düşündüm,aslında birazda kendini tanıman gerekiyor,ben ilaçsız adet göremezken bu kürler 50.günde kendiliğinden adet gördüm,diğer sorunla ilgili bir bilgim yok,internetten araştırma yapman en doğrusu bence
Adet dönemine denk gelmesi çok iyi olmuş ilk mesajımda da söylemiştim canım.Hormonlar nasıl çıktı peki, bir anormallik var mı?
Şimdi adetin bitince hemen rahim filmi çektir, işlerini hızlandır.Allahım çok uğraştırmadan hayırlısıyla bebeğini kucağına versin inşallah
Gülüm dün ben öğrendim. M.Ü. Araştırma hastanesinde 200 TL imiş aşılama, aşılamada aylık 300 TL gibi masrafın olur dedi doktor.
aşk olsun kızlar ne zamandır yokum hiç fark edilmemişim,bütün sayfaları inceledim,
Kızlarrr bana bir şey söyleyin ya benim 2 gündür ağrım var.Adet olacakmışım gibi.Bİ de kasıklarımda belli yerlerde batmalar oluyor, sızım sızım sızlıyor.En son doktorda 11mmdi acaba canı istedi de kendiliğinden büyüyor olabilir mi? Yumurtalar büyümese de adet olabilir miyiz ki?
oo iiimis m.ü nerde adana da mi canım ayrıca bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim
aşılama için bile bana daha erken ya sadece üç ay klomen kullandım eşim test yaptırmadı bende rahim filmi çektirmedim düzenli adet de oluyorum bi sorunumun ne olduğumu öğrenim de sen bence vakit geçirme canım ya hemen aşılama veya tüp bebek yaptırİstanbul'da gülüm. Bana da çok uygun geldi fiyatı ama tüp bebek ünitesi henüz açılmamış. Sigortalı olanlara eğer devletin şartlarına uyuyorsa ücretsiz. Ama ben yaştan kaybediyorum, bana da ücretli.
ben bu ilaçları 2 yıl kullandım hamile kalamadım kalan varmı bilmiyorum sonra doğal yolla oldu istersen yazarım
aşılama için bile bana daha erken ya sadece üç ay klomen kullandım eşim test yaptırmadı bende rahim filmi çektirmedim düzenli adet de oluyorum bi sorunumun ne olduğumu öğrenim de sen bence vakit geçirme canım ya hemen aşılama veya tüp bebek yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?