nrky,
cnm daha farklı yazmıştım ama bir arkadaş uygun görmemiş bana hakkınızda daha da açıklayıcı yorum yapınca sizi anlatan birşye olsun diye özen gösterdim ama aranızda bu olmamış değiştir diyen varsa mutlaka söyleyin sonuçta sizin paylaşım yaptığınız bir topik burası
kızlar sizin için tekrardan isteğinize göre bir başlık hazırlamaya çalıştım umarım bu sefer olmuştur
canım babam bendeydıı giremedım birde dun bıraz başım ağırdııı şimdi daha ıyıyım bu akşam kendımı odullendırdımmm az bıraz makarna 3 köfte patates cipsi ve salata yedım ama azar azar yedımm:))))))
isim iyi olmuşşşşşş çok teşkkür ederizzz tabıı kızlarda benım gibi düşünüyorsa sorun yok ben beğendım:)) açıklayıcı olmuşş..:)
merhaba kızlarr bi görünüp kayboldum farkındayım
ama diyete başlayamadım gelmeye yüzüm yok
sadece ekmeği kestim vede bol su içmeye başladım ama spor vs başlayamadım..
aranıza gelicem kafmda tamam dediğimdee..
hepinizi öpüyorum
nrky,
cnm daha farklı yazmıştım ama bir arkadaş uygun görmemiş bana hakkınızda daha da açıklayıcı yorum yapınca sizi anlatan birşye olsun diye özen gösterdim ama aranızda bu olmamış değiştir diyen varsa mutlaka söyleyin sonuçta sizin paylaşım yaptığınız bir topik burası
hoş geldin...diyetisyen tahlillerini yaparak sana özel mi liste verdi.yoksa genel herkese verdiği bi liste mi verdi?
merhaba kızlarr bi görünüp kayboldum farkındayım
ama diyete başlayamadım gelmeye yüzüm yok
sadece ekmeği kestim vede bol su içmeye başladım ama spor vs başlayamadım..
aranıza gelicem kafmda tamam dediğimdee..
hepinizi öpüyorum
selam kizlar nasilsiniz? kilo bildirimleri hangi gundu tam olarak??liste yapilmiyormu artik??
günaydın kızlar bende dün akşam gelemedimm eğlence vardıı hopladım zıpladımmpeşinede eve gelince jillian yapınca
bugun bu saate kadar uyumuşumm kalkar kalkmaz 7 otlu çayımı içtim limon ve kabuk tarçınla beraber
şimdide kahvaltı olarak domates peynir salatalık yeşil biber maydanoz bir dilim çavdar yiyorum
canım ben tartılmak için beklediğim için kendiminkini güncellemedim alıntı yaparakta kendin istediğin zaman güncelleyebilirsinn istersen sen yaz ben güncelleyimm
hayatısn tatlım bu tablo ile sen iligilenırsen sevınırımmmm benım bılgım yok tablo kanularındaaa artık pazartesi tatrılalımmmm bakalımmm:)))
maşallahın var valla:) bana spor yasaklandı hiçbişey yapamıomm bende temizliğe vurdum kendimikızlar bugun biraz kaçamak yaptım saat 5 gibi kısır ve çok az katmer yedim ve bunları akşam yemeğine saydım saat 8 buçuk gibide çayla kepekli galeta yedim
saat 6 da 1 saatlik yürüyüş yaptım. 1.647 km - 4119 adım - 82 kalori yapmışım . bugun tempom düşüktü az olmuş değerlerim. biraz öncede jillian yaptım ama kendimi bugun çok yorgun hissediyorumcanımda sıkılıyo
maşallahın var valla:) bana spor yasaklandı hiçbişey yapamıomm bende temizliğe vurdum kendimibu gunlerde bıraz saldım gıbı ama hadı hayrlısı:)bnde kılomu guncellemek ıstıommm
yok yürüyüs falan yapabılıomm ılk gun sporu ben bıraz fazla abartmısım bel fıtıgı oldum bı anda perişanımtşk ediyorum canım sanırım sağlık sorunlarından dolayı yasaklandı yavaş tempoda yürüyüş filanda mı yasak . pazartesii güncelliyoruzz =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?