Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

nrky,
cnm daha farklı yazmıştım ama bir arkadaş uygun görmemiş bana hakkınızda daha da açıklayıcı yorum yapınca sizi anlatan birşye olsun diye özen gösterdim ama aranızda bu olmamış değiştir diyen varsa mutlaka söyleyin sonuçta sizin paylaşım yaptığınız bir topik burası

çok teşekkür ederiz ilginize bence bu gayet açıklayıcı olmuşş evet biz hamile kalamayıp kilo vermeye yonelen anne adayıyız bizi bulmak isteyen diyet ve deneyımleriminde rahatlıkla bulabilir bizimle fikir alışverişi yapabilir:)))

kızlar sizin için tekrardan isteğinize göre bir başlık hazırlamaya çalıştım umarım bu sefer olmuştur

tşklerrr bencede şimdi bizi anlatan başlık olmuşşş :)

arada ödül şart bende akşam kayınvalideme gittim katmer yapmıştı dayanamadım yedim bir parça ama şimdi jillianımı yaptımm hemen üstüneee

merhaba kızlarr bi görünüp kayboldum farkındayım

ama diyete başlayamadım gelmeye yüzüm yok

sadece ekmeği kestim vede bol su içmeye başladım ama spor vs başlayamadım..
aranıza gelicem kafmda tamam dediğimdee..
hepinizi öpüyorum

canım günaydın buda iyi bir başlangıç bence devamı geleceğini düşünüyoru mmm

bugun 09:30 da kalktım sıcak limonlu kabuk tarçınlı 7 otlu çay içtim

peşine kahvaltı olarakta küçük iki dilim peynir 1 çay kaşığı yağ 1 yumurta ile birlikte omlet 3-4 adet yeşil biber ve salatalık yedimm

kimsecikler yok ama ben yediklerimi yinede yazayım ara öğün 1 elma ve maden suyu

tesekkür ederim canim seni yordum kusura bakma ,ama bu bize biraz daha yakin bir baslik olmus...ellerine saglik

Son düzenleme:
slm ben de 9.30da kalktım.iki bardak su içtim.az beyaz peynir.bir domates,bir kırmızı biber,bir salatalık,bir haşlanmış yumurta yedim.bir bardak ta süt içtim.şimdi yeşil çay içiyorum...

öğlen 1 elma 1 kase vişne, 1 kase üzüm yicem ve maden suyu içicem.başka birşey yemeden akşama kadar dayanırım inşallah.
akşam 6'da;
kendi yapacağım (kremasız )terbiyeli mantar çorbası, zeytinyağlı semiz otu yemeği ve salata...

hoş geldin...diyetisyen tahlillerini yaparak sana özel mi liste verdi.yoksa genel herkese verdiği bi liste mi verdi?

hoşbulduk canım tahlıllere göre bana özel bır lıste canım bugun dıyette 4.gunum yogurt yemekte çok zorlanıyorum.kendıme kızıyorum bu kıloya gelene kadar keşke daha önce önlem alsaydım dıye ama normalde 74kıloydum psıkatrıye gidip antıdepranlara başlayınca 80kılo oldum 3ay oldu bıraktım ilaçları

cnm ekmeği bırakman bile iyi bişey ben bugun bi ekler yedım kızlar bıraz bozdum ama dışarlardaydımmm:))) evde yapılan diyet daha yı bence... bu arada benım bılgısayarım çöktü eşimin bilgisayarından yazıyorum ama çok yavaş bı pc size yavaş yavaş katılım sağlıycammmmmmm..

selam kizlar nasilsiniz? kilo bildirimleri hangi gundu tam olarak??liste yapilmiyormu artik??

günaydın kızlar bende dün akşam gelemedimm eğlence vardıı hopladım zıpladımm peşinede eve gelince jillian yapınca
bugun bu saate kadar uyumuşumm kalkar kalkmaz 7 otlu çayımı içtim limon ve kabuk tarçınla beraber

şimdide kahvaltı olarak domates peynir salatalık yeşil biber maydanoz bir dilim çavdar yiyorum

selam kizlar nasilsiniz? kilo bildirimleri hangi gundu tam olarak??liste yapilmiyormu artik??

canım ben tartılmak için beklediğim için kendiminkini güncellemedim alıntı yaparakta kendin istediğin zaman güncelleyebilirsinn istersen sen yaz ben güncelleyimm

hayatısn tatlım bu tablo ile sen iligilenırsen sevınırımmmm benım bılgım yok tablo kanularındaaa artık pazartesi tatrılalımmmm bakalımmm:)))

hayatısn tatlım bu tablo ile sen iligilenırsen sevınırımmmm benım bılgım yok tablo kanularındaaa artık pazartesi tatrılalımmmm bakalımmm:)))

tabiki ilgilenirim canım pazartesi bekliyorumm sonuçları ona göre tablomuzu güncelleyelim bakalımm

kızlar bugun biraz kaçamak yaptım saat 5 gibi kısır ve çok az katmer yedim ve bunları akşam yemeğine saydım saat 8 buçuk gibide çayla kepekli galeta yedim

saat 6 da 1 saatlik yürüyüş yaptım. 1.647 km - 4119 adım - 82 kalori yapmışım . bugun tempom düşüktü az olmuş değerlerim. biraz öncede jillian yaptım ama kendimi bugun çok yorgun hissediyorum canımda sıkılıyo

maşallahın var valla:) bana spor yasaklandı hiçbişey yapamıomm bende temizliğe vurdum kendimibu gunlerde bıraz saldım gıbı ama hadı hayrlısı:)bnde kılomu guncellemek ıstıommm

maşallahın var valla:) bana spor yasaklandı hiçbişey yapamıomm bende temizliğe vurdum kendimibu gunlerde bıraz saldım gıbı ama hadı hayrlısı:)bnde kılomu guncellemek ıstıommm

tşk ediyorum canım sanırım sağlık sorunlarından dolayı yasaklandı yavaş tempoda yürüyüş filanda mı yasak . pazartesii güncelliyoruzz =)))

tşk ediyorum canım sanırım sağlık sorunlarından dolayı yasaklandı yavaş tempoda yürüyüş filanda mı yasak . pazartesii güncelliyoruzz =)))
yok yürüyüs falan yapabılıomm ılk gun sporu ben bıraz fazla abartmısım bel fıtıgı oldum bı anda perişanımeeee kiloda olunca kaldıramadı yükü belcaağızmo zaman bnde ıstıommm 95ten ıkı bucuk hafta sonra 88e dusmusumm p.tesi tekrar tartılırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…