Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

ah ahhhhhhh ah hiç sorma o akşam fasıllarını.
bizim sigara problemimiz var. tv karşısında değiliz, balkondayız her akşam eşimle. ikimiz de içiyoruz maalesef.
allah ne verdiyse artık :)) cips, çikolata, içecek bişeyler (alkollü de olabilir alkolsüz de).. sonra meyve faslımız... sonra çerez faslımız.... hem muhabbet hem yeme içme... o gece fasılları beni bitiriyor asıl. gündüz daha hafif abur cuburlarım var benim. bisküviler, kekler börekler falan... ama akşam olunca azıtıyoruz resmen.
eşimde kilo milo yok, vücudu kilo tutmuyor. çok iyi formu. ama ben gittikçe genişliyorum

aynı şeyi ben de hamişken yaptım.
hayatım boyunca hep kısıtlamışım kendimi. aman kilo almıyım aman deforme olmıyım, aman güzel olıyım.. derken hep mahrum kalmışım yemekten içmekten...
hamile kaldım. ilk 3 ayda 16 kilo aldım. gelsin lahmacunlar, gitsin pideler pizzalar. gelsin hamburgerler gitsin kızartmalar... derken derken...... 9 ayın sonunda 32 kilo almıştım.
zorla verdim. bi ben bi allah bilir neler çektiğimi...
bir daha hamile olursam, asla yapmam aynı hataları. maksimum 20 kiloyla tamamlamanın yollarını bulurum muhakkak.
sen de öyle yap, benim tavsiyem bu. sonrası berbat.
hamileyken, şirin oluyor kadın. sevimlisin... hamilesin, içinde bebek var.. şişebilirsin.
ama o bebek çıkıverince.. geriye sen kalıyorsun. sensin yani, olduğu gibi yağ torbası gibi... ne sevimlilik kalıyor bebek çıktığı andan sonra, ne şirinlik.... salt iticilik oluyor ortada sadece :)
aman diyim, yapma aynı hataları.

yalel cim sen geçmi evlenmistin? 32 yasindasin sanirim bebisinde 2.5 yasinda o açidan sordum...

bendeniz, malumunuz üzre, yeşil elma diyetine başladım dün.
ama beceremedim, bozdum. kaçamak sınırını aştım, bozmuş oldum.

buna rağmen, ilk günkü kaybım, 800 gr.
dijital tartım var, pek güvenemiyorum... hiç sevmiyorum bu dijital tartıları.
ama şimdilik 800 verdim gibi görünüyor.

dün akşam zeytinyağlı ıspanak yemeği,brokoli salatası,havuç salatası.
bugün ızgara palamut, yeşillik salatası.

ben yemeklerin yanında hazır meşrubatlardan içmiyorum.sadece su içiyorum.yemeğin ardından bi bardak elma sirkesi içiyorum bağırsakları hızlı çalıştırıp yediklerimi çabuk yaksın diye.bir de mutlaka meyvesiz,sade maden suyu içiyorum

herkese merhaba
10 aydır ilk bebeğimiz için uğraşıyoruz, 2.5 yıldır evliyiz. minik kelebeğimiz henüz gelemedi, nazlı çıktı birazcık ama inanıyorum ki çok bekletmeyecek...
Ben 54 kiloydum evlenirken, 1.68 boyum var. herşey normaldi yani. 36-38 rası bir insandım. Evlendikten sonra düzenli kilo almaya başladım, ayrım 1 derken tam 9 kilo aldım şuan 62-63 arası gidip geliyorum. işim korkunç tarafı bütün kilom gövdemde toplanmış durumda, yani bel çevremde. bir varile iki kürdan takılmış gibiyim
38 beden pantolonun bacakalrı oluyor beli olmuyor. saçma sapan bir durumum var. çirkin görünmeye başladım. evlendikten sonra dikkat ettiğim spor yaptığım dönemler olduysa da zayıflayamadım hiç. aslında zayıflayıp öyle bebk istiyordum ama olmadı. şimdi en az 6 kilo vermem lazım. önümüzdeki ayın 15ine diyetisyenden randevu aldım
inşallah bu sefer başaracağım. hamile bile kalsam ilk 3 ay deva edebiliyormuşuz kontrole. 3-4 ayda veririm diyorum 6 kilo. siz ne dersiniz?

GÜZEL MENÜ OLMUŞ CANIM

bizler azimliyiz sende bize katıl canım bizde kilolar yüzünden bebek shaibi olamaıyoruzz doktorlar zayıflayacksınız diyorlar sende zayıflayıp umarım kavuşursun bebeğine

merhaba hoş geldin aramıza.ben 4 ayda 8-9 kilo verdim.sen de verirsin.yeter ki azim et.hiç bıkmadan diyeti bozmadan devam et...

bugun

sabah 08:00 bir bardak sütt

yattım kalktım öğlen

12:30 limon kabuk tarçın 7 otlu çay

peşinden bir dilim çavdar ekmeği domates slatalık yeşil biber maydanız peynir yedimm

merhaba anne adayları

6senedır anne olbılmek için çabalıyorum 2aşılama 1tüpbebek basarısız,2.tüp bebek için tedavıye başladım tahlıler sonucu açlık insulun dırencım yüksek çıktı dıyetisyene yönlendırdı salı gunu diyetısyene gıttım kılom 80kg dr en fazla 59 60kg olman gerekıyor kılomun 31kg yag3gundur dıyetteyım 2hafa sonra tekrar çagırdı bakalım 1.haftamda kaç kılo vermiş olacagım

canım hoş geldn inşallah vermişsindir ama ilk hafta bzen verilemiyebiliyo çünkü çok düzenli yemeye başlayınca verememiş gözüküyorsunn ama sakın o yüzdende olsa moralini bozma ikinci haftadan itibaren diyetine uyar birazda spor yapmaya çalışırsan eminim istediğin sürede istediğin kiloya ulaşırsınn

ara öğün yapıyorumm yarım elma 2 adet galetaa

aman sakın bozma diyetini. diyetisyen kontrolündeysen, onun verdiği mönüyle devam ediyorsan, sorun yok.
sakın bilinçsiz diyetlere girişme şimdi. gebelik öncesi ve süresi çok önemli.
özellikle ilk 3 ay, bebeğin gelişimi için çook çok önemli. bütün sinir ve otonom sistemi oluşuyor ilk haftalarda malum, özellikle dikkat etmek lazım beslenmeye. folik asiti de ihmal etme.
bekletmez annesi, hemencecik gelir kuzucuğun göbüşüne, merak etme sen.

annesi şimdi hazırlık yapıyor, bebeği için uygun ortamı hazırlıyor vücudunda.. sonra da bebiş gelip yerleşecek nasipse göbüşe :)

bugun

sabah 08:00 bir bardak sütt

yattım kalktım öğlen

12:30 limon kabuk tarçın 7 otlu çay

peşinden bir dilim çavdar ekmeği domates slatalık yeşil biber maydanız peynir yedimm

şekerim günaydın :)
sen düzenli yaşamaya başla bence hayatsın :)
erken kalk, kahvaltını yap. spor yapabilirsen iyi olur.. sonra ara öğün.. sonra öğlen.. sonra......
öğlen yemeği saatinde, kahvaltı yapmışsın bacım :)))

neyse, bu tempoyla verebiliyorsan, ne hoş valla.
ben 2 sene evvel diyetisyene gittiğimde, bana erken kalkıp, metabolizmayı çalıştırmamı söylemişti.
doğum kilolarımı vermek için gitmiştim, gerçi hiçbir listeye uyamadığım için, onun da faydasını görememiştim ama.. aklımda kalan bu oldu.
bebeğim uyurken ben de uyuyordum sabahları, kalkmamız ve benim kahvaltı yapmam saat 13:00 gibi oluyordu. 'olmaz bu böyle, kahvaltı saati vardır, öğlen yemeği saati vardır, vücudunu doğru programlamazsan kilo vermek zor olur'' demişti.
aklınd aolsun diye söyledim.

allah tez zamanda yavruna kavuştursun inşallah serenalar. tüm kalbimle diledim.
her kadın anne olmayı hakeder, her kadın annelik duygusunu bilerek doğar ve onunla yaşamak ister... inşallah, en kısa sürede bebişin gelip konar göbüşüne.

ama doktorun da dediği gibi, epeyce fazlan varmış bacım. yağlar da yumurtlama ve tutunmayı engelleyebiliyormuş.
özel bir liste verdi mi? yoksa beslenme düzeni tarifi mi verdi.. şunu ye şunu yeme falan mı dedi...

canım öncekileri okuduysan düzenli yaptığımı farkedersin bende diyetisyne gidiyorum zaten ama dün ben acil nöbetçisiydim 24 saat ve sabah nöbetten çıktım ve mecburen uyudum =) nöbet çıkışlarıma öğünlerimi bu şekilde ayarladı doktorum

buarada nrkny nerelerdeki bugun hiç görünmedii

yalel canım teşekkur ederım dıyet için lıste verdı sabah ince dılım az yaglı beyazpeynır 5adet yeşil zeytın bol yeşillik iki dılım tambugday ekmegı sekersız çay ara ögun 1kase yogurt 1armut öglen 1kase çorba 1kase iki kaşık yulaf kepegı katılmış yogurt ara ögun 2dılım tam bugdayekmegı 1dılım peynır 1fıncan bıtkı çayı akşam sebze yemegı 1kase yogurt 2dılım ekmek saat 21.30da 1kase yogurt 2kepeklı galete 10dk sonra 1fıncan bıtkı çayı bu bırgunluk ama yogurt hep var gına geldı yogurt yemekten

hoş geldin...diyetisyen tahlillerini yaparak sana özel mi liste verdi.yoksa genel herkese verdiği bi liste mi verdi?

1 saat yürüyüşümü yaptım (125 kalori -2.400 km -6000 adım )

akşam yemeğimi yedim biraz öncede

2 kepçe tarhana çorbası büyük bi su bardağı ayran salata 2 adet közlenmiş biber

saat 8 gibide jillianımı yapar son ara öğünümü yapıp günü kapatıyorumm

kızlar başlığı size göre ayarlamaya çalıştım ama nasıl olmuş eksik var mı? varsa özelden ulaşır mısınız? zira yazdığınızı göremeyebilirim de...

kızlar sizin için tekrardan isteğinize göre bir başlık hazırlamaya çalıştım umarım bu sefer olmuştur

Son düzenleme:
buarada nrkny nerelerdeki bugun hiç görünmedii

canım babam bendeydıı giremedım birde dun bıraz başım ağırdııı şimdi daha ıyıyım bu akşam kendımı odullendırdımmm az bıraz makarna 3 köfte patates cipsi ve salata yedım ama azar azar yedımm:))))))

kızlar başlığı size göre ayarlamaya çalıştım ama nasıl olmuş eksik var mı? varsa özelden ulaşır mısınız? zira yazdığınızı göremeyebilirim de...

isim iyi olmuşşşşşş çok teşkkür ederizzz tabıı kızlarda benım gibi düşünüyorsa sorun yok ben beğendım:)) açıklayıcı olmuşş..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…