ben abur cubur manyağııı bı ınsanımmmm akşamlarıııı tv izlerken kola cips çikolatam eksik olmazdııı şimdi şekersiz çayımın yanına tad versin diye bı kuru incir kemiriyorummmmm hayattaki en çok istediğim şeye bebeğime kavuşmak için elimden geleni yapacağımmm lütfen başaralımmm bebeklerimizi alalımmmm kucaklarımızaaa yemeyınn hamilelikte yersinizzzzzzzz ben oyle yapacamm hamile kalırsam eğer tadını çıkarıcam hamileleiğin kocamdan gece yarısıııı avakado istemessem ne oliiimmmm:))))))))))))gece gece burger kıng mcdonalds dominos istemessem ne oliiiimm:)))))))
dün akşam zeytinyağlı ıspanak yemeği,brokoli salatası,havuç salatası.
bugün ızgara palamut, yeşillik salatası.
ben yemeklerin yanında hazır meşrubatlardan içmiyorum.sadece su içiyorum.yemeğin ardından bi bardak elma sirkesi içiyorum bağırsakları hızlı çalıştırıp yediklerimi çabuk yaksın diye.bir de mutlaka meyvesiz,sade maden suyu içiyorum
herkese merhaba
10 aydır ilk bebeğimiz için uğraşıyoruz, 2.5 yıldır evliyiz. minik kelebeğimiz henüz gelemedi, nazlı çıktı birazcık ama inanıyorum ki çok bekletmeyecek...
Ben 54 kiloydum evlenirken, 1.68 boyum var. herşey normaldi yani. 36-38 rası bir insandım. Evlendikten sonra düzenli kilo almaya başladım, ayrım 1 derken tam 9 kilo aldımşuan 62-63 arası gidip geliyorum. işim korkunç tarafı bütün kilom gövdemde toplanmış durumda, yani bel çevremde. bir varile iki kürdan takılmış gibiyim
38 beden pantolonun bacakalrı oluyor beli olmuyor. saçma sapan bir durumum var. çirkin görünmeye başladım. evlendikten sonra dikkat ettiğim spor yaptığım dönemler olduysa da zayıflayamadım hiç. aslında zayıflayıp öyle bebk istiyordum ama olmadı. şimdi en az 6 kilo vermem lazım. önümüzdeki ayın 15ine diyetisyenden randevu aldım
inşallah bu sefer başaracağım. hamile bile kalsam ilk 3 ay deva edebiliyormuşuz kontrole. 3-4 ayda veririm diyorum 6 kilo. siz ne dersiniz?
herkese merhaba
10 aydır ilk bebeğimiz için uğraşıyoruz, 2.5 yıldır evliyiz. minik kelebeğimiz henüz gelemedi, nazlı çıktı birazcık ama inanıyorum ki çok bekletmeyecek...
Ben 54 kiloydum evlenirken, 1.68 boyum var. herşey normaldi yani. 36-38 rası bir insandım. Evlendikten sonra düzenli kilo almaya başladım, ayrım 1 derken tam 9 kilo aldımşuan 62-63 arası gidip geliyorum. işim korkunç tarafı bütün kilom gövdemde toplanmış durumda, yani bel çevremde. bir varile iki kürdan takılmış gibiyim
38 beden pantolonun bacakalrı oluyor beli olmuyor. saçma sapan bir durumum var. çirkin görünmeye başladım. evlendikten sonra dikkat ettiğim spor yaptığım dönemler olduysa da zayıflayamadım hiç. aslında zayıflayıp öyle bebk istiyordum ama olmadı. şimdi en az 6 kilo vermem lazım. önümüzdeki ayın 15ine diyetisyenden randevu aldım
inşallah bu sefer başaracağım. hamile bile kalsam ilk 3 ay deva edebiliyormuşuz kontrole. 3-4 ayda veririm diyorum 6 kilo. siz ne dersiniz?
merhaba anne adayları
6senedır anne olbılmek için çabalıyorum 2aşılama 1tüpbebek basarısız,2.tüp bebek için tedavıye başladım tahlıler sonucu açlık insulun dırencım yüksek çıktı dıyetisyene yönlendırdı salı gunu diyetısyene gıttım kılom 80kg dr en fazla 59 60kg olman gerekıyor kılomun 31kg yag3gundur dıyetteyım 2hafa sonra tekrar çagırdı bakalım 1.haftamda kaç kılo vermiş olacagım
herkese merhaba
bugun
sabah 08:00 bir bardak sütt
yattım kalktım öğlen
12:30 limon kabuk tarçın 7 otlu çay
peşinden bir dilim çavdar ekmeği domates slatalık yeşil biber maydanız peynir yedimm
merhaba anne adayları
6senedır anne olbılmek için çabalıyorum 2aşılama 1tüpbebek basarısız,2.tüp bebek için tedavıye başladım tahlıler sonucu açlık insulun dırencım yüksek çıktı dıyetisyene yönlendırdı salı gunu diyetısyene gıttım kılom 80kg dr en fazla 59 60kg olman gerekıyor kılomun 31kg yag3gundur dıyetteyım 2hafa sonra tekrar çagırdı bakalım 1.haftamda kaç kılo vermiş olacagım
şekerim günaydın :)
sen düzenli yaşamaya başla bence hayatsın :)
erken kalk, kahvaltını yap. spor yapabilirsen iyi olur.. sonra ara öğün.. sonra öğlen.. sonra......
öğlen yemeği saatinde, kahvaltı yapmışsın bacım :)))
neyse, bu tempoyla verebiliyorsan, ne hoş valla.
ben 2 sene evvel diyetisyene gittiğimde, bana erken kalkıp, metabolizmayı çalıştırmamı söylemişti.
doğum kilolarımı vermek için gitmiştim, gerçi hiçbir listeye uyamadığım için, onun da faydasını görememiştim ama.. aklımda kalan bu oldu.
bebeğim uyurken ben de uyuyordum sabahları, kalkmamız ve benim kahvaltı yapmam saat 13:00 gibi oluyordu. 'olmaz bu böyle, kahvaltı saati vardır, öğlen yemeği saati vardır, vücudunu doğru programlamazsan kilo vermek zor olur'' demişti.
aklınd aolsun diye söyledim.
merhaba anne adayları
buarada nrkny nerelerdeki bugun hiç görünmedii
kızlar başlığı size göre ayarlamaya çalıştım ama nasıl olmuş eksik var mı? varsa özelden ulaşır mısınız? zira yazdığınızı göremeyebilirim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?