canım ben pek tatlı sevmiyorum doktorumda kuru incir yazarsa ara öğünlerde 1 veya iki tane ancak yazıyo yaş inciri hele hiç yazmıyoo
taze meyvelerlede karşılayabilirsin mesela kızılcık bu aralar hem çok var kızılcık tüketebilirsin çilek filanda baya dengeler bence güzel gidiyosun sende en azından bitki çaylarını filan düzenli içip ara öğün yapıyosunn zaten böyle sık öğün yaparsann metabolizmanıda hiç yavaşlatmazsın eşinde destekcinse vermemen için hiçbir sebep olamaz
merhaba kızlar yemekten önce yürüyüşümü yaptım ( 116 kalori 2.340 km 5850 adım)
geldikten aonra akşam yemeğimde 5-6 yemek kaşığı zeytinytağlı kabak - 3 köfte - bir ince dilim çavdar ekmeği yedim
biraz öncede jillianımı yaptım ve şimdide son ara öğün olarak 7 otlu çayımı içiyorumm
2 buçuk litrede su içtim yatana kadar bunuda 3 e tamamlarım zatenn
saol canımm sizlere yazdıkça daha azimleniyorum kocanla mutlu içilen çay zaten tatlıdırr :) su ii içmişsin sevmemene rağmen
bugun yürüyüşten sonra çalıştığım yere gittim eşim nöbetçi onu göreyim dedim herkes formayla görüyo zayıflamışsın diyolar ama bugun sivil gördüler yaa herkes nasıl şaşırdı ayrı ayrı ne kadar güzel zayıflamışsın filan dedii çok motive oldum yaaa istediğimm kiloya ulaşıcam bebeğimide kucağımaa alıcammm eminimkii sizlerdeee aynı şekilde olacaksınızz
cnm akşam çayıında 1 adet kemiriyom şeker yerıne bu arada eşim hiç destekçim değil kilo vermrmı istemıyorbenım guzelliğim bozulurmuş kilo verince ama ben tabı dınlemıyorum tam gaz devam edıyorummm.. benım tatlıyla aram çok ıyıdır zaten ben ekmek yuketımını tatlı abur cubur kola tuketımı kesitiğmin ilk haftası iyi derecede verdimm çok hareket etmiştimm bu 2 hafta içinde 65 i görecem görmem lazımmm daha sonra 55 i görmek için yoluma devam edecemmmm inş verecez kilocukları kucağımıza alacazzz bebişlerii çifter çifterrrrrrr:)))))))))) bu arada kuru ıncır gunde 2 tane tuket bence yumurtlara çok ıyı geliomuşşş hatta kurude var bılıyosunn duymusundurrr ben kuru yapmıyom direk yiyomm:))))))))))
günaydınlar kızlar.
ben bu diyet kararıma biraz hazırlıksız yakalandım :)
kepekli ekmek, diyet peynir, falan filan yok evde. bugün çıkıp alıcam birazdan nasipse.
sabah, aç karnına 1 bardak ılık limonlu su içtim.
sabah kahvaltımı yaptım. normal tost ekmeği ile, kaşar peyniri ve domates ve jambonlu bir tost yaptım. afiyetle yedim.
suyumu içiyorum ama ölçmüyorum henüz.
sabah pilatesimi yaptım. saat 10:00'da başlıyor televizyonda, 40-45 dakika sürüyor.
ama çocukla zor oluyor. 2 kere çişi geldi, 1 kere kakası geldi. :)) arada sıkıldı, üstüme çıktı, lastiğimi aldı sakladı... televizyonu kapası açtı :)
artık, olduğu kadar yapıcam. azimliyim pes etmek yok :))
şimdi 1 yeşil elma yedim. suyumu içtim.
şu 9'lu veya bilmemkaçlı çaydan almak istiyorum ben de.
şimdilik evde doğadan form çaylarım var. aylardır ellemediğim çaylar.
onlardan içtim akşam 1 tane. şimdi de içmeyi düşünüyorum1 tane.
gunaydınn benımde uyku sorunum var geç yatıyorum öğlen uyanıyorum uykum hıç yok bu kötü bişey ama bunu engelleyemiyorummmm henuz bişey yemedim kahvaltımı etmedim çayımı hazırlıycam bırazdan ve mezdeke yapacam gunde 1 saat yapıyorummm senın tatlı miniğinnniii sana bu işleri yaparken hayal ediyorumdaaa çok komikk :)))))
hakkatten, okurken, bana da komik geldi nrkny :)
ama yaşarken pek komik olmuyor.
'o minder benimmmmm, kalk benim minderiiimmdeeeennn.... o pembe lastik benim aneeeee, maviyi sen al. topu bana vey dedim sana anneee.... sözümü dinle anneee.... anne, benim çişim geldi. anneee benim kakam geldiii..... hadi anneeee... bıyak şu spoyu artık anneeee...''
şeklinde insanı sinir eden bi durum yani :)
bu arada, geç kalkarsan, zor olur kilo vermek bence.
sabah saatlerinde, metabolizmamızın hızlı olduğu vakitleri kaçırmamak lazım. uykuda geçirmeyelim o değerli saatleri.
birkaç akşam erken yatmaya çalış, sonra vücut alışır zaten.
ben de erken yatamıyorum.
kızımı ancak 23:30* gibi uyutabiliyorum. eşimle ancak iki çift laf ediyoruz... derken, saat 01:00 gibi o yatağa yatabilirsem, şaslı sayıyorum kendimi.
sabah da 6:30 gibi kızım uyanıyor. 7:00 gibi eşim uyanıyor. sırayla kahvaltıları, falanları filanları derken.... benim de kahvaltım 9 gibi ancak olabiliyor. en iyi ihtimalle.
ama artık 9'da en geç halledicem kahvaltımı. çünkü saat 10:00'da pilatesim başlıyor. 1 saat biraz midem yerleşmiş olmalı.
'o minder benimmmmm, kalk benim minderiiimmdeeeennn.... o pembe lastik benim aneeeee, maviyi sen al. topu bana vey dedim sana anneee.... sözümü dinle anneee.... anne, benim çişim geldi. anneee benim kakam geldiii..... hadi anneeee... bıyak şu spoyu artık anneeee...''
sabah saatlerinde, metabolizmamızın hızlı olduğu vakitleri kaçırmamak lazım. uykuda geçirmeyelim o değerli saatleri.
kızımı ancak 23:30* gibi uyutabiliyorum. eşimle ancak iki çift laf ediyoruz... derken, saat 01:00 gibi o yatağa yatabilirsem, şaslı sayıyorum kendimi.
sabah da 6:30 gibi kızım uyanıyor. 7:00 gibi eşim uyanıyor. sırayla kahvaltıları, falanları filanları derken.... benim de kahvaltım 9 gibi ancak olabiliyor. en iyi ihtimalle.
ama artık 9'da en geç halledicem kahvaltımı. çünkü saat 10:00'da pilatesim başlıyor. 1 saat biraz midem yerleşmiş olmalı.
ayyy seslii güldüm valla evdeeeee spoyuu bıyaaakkk anneeee:)))))))))))
canim dun çikmak zorunda kalmistim cevap veremedim...lily86 bu arkadas bu bolumun yoneticisi sorununu ona ozel mesajla iletebilirsin...bunu kımle konuşabilirim bana bılgı verirmisinız kızlar???? çok etkili değilim bu konularda..:)
:)) başlıyorum anlatmaya...
ben şu anda 32 yaşımdayım. 157 boyum. tam şu an 60 kg halindeyim.
kızıma 48 kiloyla hamile kaldım ben. 30 kilo aldım.
acaba benden başka var mıdır böyle bi salak... :) 30 kilo aldım hamileyken.
gün bugündür... ye gari dedim kendi kendime sanırım... yedim içtim yattım.
2250 gr bebeğim doğdu.
doğum sonrası eve döndüğümde, sadece 2500 gr vermiştim.
30 kilodan sadece 2500 gr verebilmiş bir vaziyette ağladım zırladım....
kızım da emmedi, süt vererek de zayıflayamadım yani.
ben o fazlalık olan 27 kiloyla aylarca yaşadım. alıştık birbirimize yağlarımla.
sonra, ilk sene sonunda, 10 kilo verdim. bi sıkı diyet yaptım. hiçbir şey yememek suretiyle, sadece su içerek.... gün içinde sadece su içerek yani. iğrenç bir yöntemle yani, 10 kilo verdim.
geriye kaldı 17 kilo.
geçen sene, kızım 18 aylık olduğunda, ikinci yaş gününde, farklı görünmeyi hedefledim.
3 ay boyunca, pilates yaptım. televizyonda ebru şallı ile birlikte. aynı zamanda su içtim çok bol. ve çok sıkı tuttum gırtlağımı. nerdeyse aç kalarak... gayet sağlıksız yöntemlerle yani yine, verdim 17 kiloyu.
ama işte, hal böyle olunca, o kilolar, bir salıverme durumunda, bana gelip yeniden yapıştılar.
kalıcı olacak şekilde vermedim çünkü ben onları.
normal beslenme rutinlerime dönünce, 10 kilo aloverdim bu sene yeniden.
şimdi, o 10 kiloyu vermem lazım.
sonra da bebek yapmam lazım.
şimdilik bebek meselesinden vazgeçtim. korunmaya devam. birkaç ay denedik, olmadı. sonra kafama taktım bu haftasonu kilolarımı. önce vericem hepsini, sonra yeniden deneme maratonumuza dönücez nasipse.
merhabaalaarrr.napıyosunuz bakalım.49 olmuşum.diyete devammm....
canim dun çikmak zorunda kalmistim cevap veremedim...lily86 bu arkadas bu bolumun yoneticisi sorununu ona ozel mesajla iletebilirsin...
sadece su içerekmi zayifladin???kaç gun sadece su içtin Allah korumus seni valla vitamin eksikliginden olusan sikintilarin olmadi insallah...tirnak kirilmasi , dis curumesi, saç dokulmesi veya daha buyuk sorunlar????:26::26:
valla ayni benim durumumdasin...seninde dedigin gibi yasarken çok sinir bozucu ama okurken komik...
benim oglumda mekik çekerken karnima oturuyor , ustume atliyor , bacak hareketler yaparken (indirip kaldirirken) bacagimi yakalamaya çalisiyor çok sinirleniyorum...hadi anne kalk oynayalim diyor ben devam edince çildiriyor...aciktim, cisim geldi, kakam geldi , burnum akti anne...hiç rahat yokama okuyunca komik geliyor tabi
bu arada kızlar, ben biziöm eve temilik için yardıma gelen hanımın işini de azalttım :)
haftada 2 gün geliyordu.
bugün aradım, artık 15 günde bir gelecek.
bundan sonra, oturup popo büyütmek yok :) kalkıp çalışmak var :)))
diyet yaparken asla kızartma yemedim.yemeklerde ve salatada zeytinyağı kullandım.ketçap mayoneze el sürmedim.pilav makarna çok az yedim.ekmek yemedim.3-4 lt su içtim.tuzu ve şekeri çıkardım.hamurişi abur cubur asla yemedim.az yemek yedim aç kaldım tabiki ama katlandım.meyvemi eksik etmedim.her gün evdeki koşu bandıyla 1 saat tempolu yürüdüm ve koştum.8-9 kilo verdim.58-59 kiloydum.boyum 1.56
ben yediğime içtiğime hiç dikkat edemiyorum.
bi düzensizlik içindeyim bu konuda.
ve en berbat olan tarafım da, abur cuburu çok yiyorum.
yemeklerimi gayet sağlıklı yapıyorum halbuki... çok da yemiyorum.
ama abur cuburdan vazgeçemiyorum. bunlar da beni fenalara götürüyor
eşim, cips delisidir. ona kilo falan yapmıyor, ama bana yapıyor. elim bir kere gidince o cips tabağına, bir daha çıkmıyor.
her türlü bisküvi, çikolata, şekerlemeler.. vazgeçilmezlerim maalesef.
börek, pasta, kek, poğaça... bayılıyorum. kızım küçük, o da seviyor. eşim tatlı sevmez. ama ben yapıyorum... evden hiç eksik olmaz bu tip şeyler.
ne olur ne olmaz, aman boşta kalmıyım diye, derin dondurucumda sürekli börek mörek bişeyler bulunur. gerekirse pişiriveriyorum hemen.
sabahları böreksiz poğaçasız falan kahvaltı düşünemiyorum.
eşim de alıştı :) o da bekliyor. yapmayınca, kahvaltıda doymuyor gibi hissediyorum. kızım da bayıla bayıla yiiyor biraz bişeyler..
velhasıl, bizi yemekler değil, abur cuburlar mahfediyor.
ama artık bunlara mola verme vaktim geldi de geçiyor bile.
şimdi, bugün biraz halsiz düştüm.
yeşil elma diyetine başladım bu sabah.
oldukça halsizim.
sabah sporumu yaptım, evimin temizliğini yaptım. kızımla oynaştım... derken, yoruldum yani kısaca. ama yorgunum, halsizim. bakalım, bünyem mi alışacak bu diyet meselesine, yoksa ben mi pes edicem bilemiyorum :)
cnm akşam çayıında 1 adet kemiriyom şeker yerıne bu arada eşim hiç destekçim değil kilo vermrmı istemıyorbenım guzelliğim bozulurmuş kilo verince ama ben tabı dınlemıyorum tam gaz devam edıyorummm.. benım tatlıyla aram çok ıyıdır zaten ben ekmek yuketımını tatlı abur cubur kola tuketımı kesitiğmin ilk haftası iyi derecede verdimm çok hareket etmiştimm bu 2 hafta içinde 65 i görecem görmem lazımmm daha sonra 55 i görmek için yoluma devam edecemmmm inş verecez kilocukları kucağımıza alacazzz bebişlerii çifter çifterrrrrrr:)))))))))) bu arada kuru ıncır gunde 2 tane tuket bence yumurtlara çok ıyı geliomuşşş hatta kurude var bılıyosunn duymusundurrr ben kuru yapmıyom direk yiyomm:))))))))))
valla baravo. çok taktir ettim. başarılarının devamını dilerim.
ne güzel... darısı başımıza inşallah :)
sakın kocana takılma, istemiyor değildir. istiyordur, seni kırmamak için öyle diyordur muhtemelen.
benim eşim de bana geçen sene öyle diyordu hep.
''balık gibisin, göbek iyi oldu. bence böyle daha güzelsin sen... '' falan filan diyordu sürekli.
hiç dinlemedim. zayıfladım. öyle veya böyle.. yanlış veya doğru.. kendimce bişeyler yaptım ve zayfladım.
''ben seni üzmemek için öyle diyordum valla. ne yalan söyliyim, eski fıstık haline döndün. çok iyi oldu.'' falan demeye başlamıştı.
şimdi yine, ''takma kafaya hayatım, iyisin sen. ben seni her şekilde seviyorum. popn da iyi, göbeğin de yakışıyor. çok sıkma kendini, üzme boş yere kendini'' demelere başladı. ama ben bu filmi daha önce de görmüştüm :)))
maşallah maşallah... keşke ben de görsem.. hedefim 48 falan.
ama 50 görürsem, şükredicem :)
kaç kilodan, ne kadar zamanda, hangi yöntemle 49 oldun peki?
sadece su içerek değil tabi canım :)
hemen hemen öyle yani...
sabah çok az nesfit. bir kase...
öğlen bişey yok.
saat 15:00 gibi yeşil elma ve nesfit
akşama kadar su...
akşam ne yemek varsa, çok az.
yatana kadar sadece su.
günboyu hemen hemen 3-3,5 lt kadar içtim yani sürekli.
pek de bişey yememiştim.
bunu kastettim.
okurken komik.. yaşarken sinir bozucu..
hatta bu sabah, ''ya ne münasebetsiz kakan var begüm, olmayacak zamanları seçiyor.'' diye kızdım. sonra da üzüldüm. zaten tuvalet eğitimimizi tamamlayalı henüz 3-4 ay oldu, çocukta ters etki yapmam inşallah diye üzüldüm hakkatten.
neyse bakalım..
senin minnoş kaç yaşında? benim kızım 2,5 yaşında tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?