HAMİLE KALAMİYORUM 🥺 NASIL HAMİLE KALDINIZ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ 🙏😔

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam yapmadığım şey kalmadı yumurtalıkta tembellik var dedi doktorum bu yüzden şimdiden eşimle aram açıldı ne yapacağımı bilmiyorum 😔 benim elimde olsa keşke evlendigimiz ilk gün olsun derdim lütfen nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz 🙏🙏

Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam yapmadığım şey kalmadı yumurtalıkta tembellik var dedi doktorum bu yüzden şimdiden eşimle aram açıldı ne yapacağımı bilmiyorum 😔 benim elimde olsa keşke evlendigimiz ilk gün olsun derdim lütfen nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz 🙏🙏
Bende de yumurta tembelliği var

Yumurta tembelliği için öncelikle fazla kilonuz varsa hızlı şekilde kilo verin. Zamana yayarak değil hızlı şekilde. Her ay adet bitiminde bel bölgesi ağırlıklı olmak üzere hacamat yaptırın. Adet olmuyorsanız da hamile olmadığınıza emin olduğunuz dönemlerde ayda 1-2 kez yaptırın.
Ayrıca hayıt otu çayı yapıp için zaman zaman. Hareketli Bi yaşantınız olsun. Birgebeningünlüğü adlı instagram sayfasını Bi gezin, yumurta tembelliği için masaj falan öneriyodu. Asıl amacı yumurtlama testi satmak bu sayfanın. Yumurtlama testleri de çok işe yarıyor denemediyseniz deneyin en doğru zamanları öğrenip ilişkiyi o zamanlarda sıklaştırırsanız işe yarayabilir

Yumurta tembelliği için öncelikle fazla kilonuz varsa hızlı şekilde kilo verin. Zamana yayarak değil hızlı şekilde. Her ay adet bitiminde bel bölgesi ağırlıklı olmak üzere hacamat yaptırın. Adet olmuyorsanız da hamile olmadığınıza emin olduğunuz dönemlerde ayda 1-2 kez y
Fazla kilom yok 49 kiloyum

Yumurta tembelliği için öncelikle fazla kilonuz varsa hızlı şekilde kilo verin. Zamana yayarak değil hızlı şekilde. Her ay adet bitiminde bel bölgesi ağırlıklı olmak üzere hacamat yaptırın. Adet olmuyorsanız da hamile olmadığınıza emin olduğunuz dönemlerde ayda 1-2 kez yaptırın.
Ayrıca hayıt otu çayı yapıp için zaman zaman. Hareketli Bi yaşantınız olsun. Birgebeningünlüğü adlı instagram sayfasını Bi gezin, yumurta tembelliği için masaj falan öneriyodu. Asıl amacı yumurtlama testi satmak bu sayfanın. Yumurtlama testleri de çok işe yarıyor denemediyseniz deneyin en doğru zamanları öğrenip ilişkiyi o zamanlarda sıklaştırırsanız işe yarayabilir
Çok saol teşekkür ederim Allah razı olsun

ben beslenmemi düzeltmiştim. Zaten çok aşırı sağlıksız beslenmezdim ama paketli gıdayı komple çıkardım hayatımdan.
Hurma kuruyemiş kuru kayısı kuru dut kuru incir yedim canım abur cubur çektiğinde. Ki bunlar zaten faydalı bu süreçte.
Bol yeşillik yedim, salata her öğünümde oldu.
Protein, lif, karbonhidrat dengeli yedim.
Çinko, c vitamini, multivitamin (içinde folik asit de vardı) kullandım.
2.5 ay sonra hamile kaldım.
Beslenmenize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yediğimiz hiçbir sey sağlıklı değil artık. Paketli seyleri hele ki asla tüketmeyin
Fazla kilonuz varsa verin.
Biberiye çayı için

Kac yıllık evlisiniz? Eşinizle aranız çocuk yüzünden mi açıldı? Eger öyleyse önce eşiniz ile evliliğinzi oturtun çünkü yol arkadaşını cocuk olmuyo diye yari yolda bırakacak biriyse ki bunu da anlarım her insan anne baba olmak ister hakkıdır ama bunu baştan bilip yola bu adam ile çıkılır mı elimi bu süreçte tutar mı diur emin olun çocuk süreci uzun bir sürec olabilir çünkü zorlukları var eş desteği cooooook önemli bu süreçte... Tek başınıza başa cikamazsiniz.. son olarak da eşiniz muayene oldu mu tamam siz de yumurta tembelliği var ama bu gebeliğe engel değil eşiniz muayene olmadıysa mutlaka spermiogram versin belki asıl sorun ondadir

Kac yıllık evlisiniz? Eşinizle aranız çocuk yüzünden mi açıldı? Eger öyleyse önce eşiniz ile evliliğinzi oturtun günkü yol arkadaşını cocuk olmuyo diye yari yolda bırakacak biriyse ki bunu da anlarım her insan anne baba olmak ister hakkıdır ama bunu baştan bilip yola bu adam ile çıkılır mı elimi bu süreçte tutar mı diur emin olun çocuk süreci uzun bir sürec olabilir çünkü zorlukları var eş desteği cooooook önemli bu süreçte... Tek başınıza başa cikamazsiniz.. son olarak da eşiniz muayene oldu mu tamam siz de yumurta tembelliği var ama bu gebeliğe engel değil eşiniz muayene olmadıysa mutlaka spermiogram versin belki asıl sorun ondadir
+++

ben beslenmemi düzeltmiştim. Zaten çok aşırı sağlıksız beslenmezdim ama paketli gıdayı komple çıkardım hayatımdan.
Hurma kuruyemiş kuru kayısı kuru dut kuru incir yedim canım abur cubur çektiğinde. Ki bunlar zaten faydalı bu süreçte.
Bol yeşillik yedim, salata her öğünümde oldu.
Protein, lif, karbonhidrat dengeli yedim.
Çinko, c vitamini, multivitamin (içinde folik asit de vardı) kullandım.
2.5 ay sonra hamile kaldım.
Beslenmenize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yediğimiz hiçbir sey sağlıklı değil artık. Paketli seyleri hele ki asla tüketmeyin
Fazla kilonuz varsa verin.
Biberiye çayı için
Tamam canımsın saol fazla kilom yok abur cubur önceden yiyordum fakat onuda yemiyorum artık sende demi vardı tembellik

Hamilelik yaşadıniz mi hiç
Ben dokuz aydır evliyim gebelik yaşamadım pko var bende yani yumurtalarım tembel.ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyorum bu ay ve birgebingünlüğü sayfasındaki yumurtlama masajlarını uyguluyorum.doktorum folik asit yazdı bu ay hamilelik düşünen herkes kullanmalı.Bu ay gebelik olmazsa yumurta geliştirici ilaç kullanıp çatlatma iğnesi yaptırmayı düşünüyorum

Kac yıllık evlisiniz? Eşinizle aranız çocuk yüzünden mi açıldı? Eger öyleyse önce eşiniz ile evliliğinzi oturtun çünkü yol arkadaşını cocuk olmuyo diye yari yolda bırakacak biriyse ki bunu da anlarım her insan anne baba olmak ister hakkıdır ama bunu baştan bilip yola bu adam ile çıkılır mı elimi bu süreçte tutar mı diur emin olun çocuk süreci uzun bir sürec olabilir çünkü zorlukları var eş desteği cooooook önemli bu süreçte... Tek başınıza başa cikamazsiniz.. son olarak da eşiniz muayene oldu mu tamam siz de yumurta tembelliği var ama bu gebeliğe engel değil eşiniz muayene olmadıysa mutlaka spermiogram versin belki asıl sorun ondadir
Hayır vermedi eşim test canım benim

Ben dokuz aydır evliyim gebelik yaşamadım pko var bende yani yumurtalarım tembel.ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyorum bu ay ve birgebingünlüğü sayfasındaki yumurtlama masajlarını uyguluyorum.doktorum folik asit yazdı bu ay hamilelik düşünen herkes kullanmalı.Bu ay gebelik olmazsa yumurta geliştirici ilaç kullanıp çatlatma iğnesi yaptırmayı düşünüyorum
İnşallah ikimizede nasip olur

Adetlerim de düzenli neden oluyor anlamış değilim sende düzensizlik var mı

Adetlerim de düzenli neden oluyor anlamış değilim sende düzensizlik var mı
Çok düzensiz sayılmaz aslında ama bazen düzensizlik yaşadığımda oluyor.Bende kist vardı 6 cm d.k kullandım geçen ay ve 2.5 cme düştü bu ay tekrardan hap verecekti istemedim.İnşallah kistim kendiliğinden geçer

Hayır vermedi eşim test canım benim
Kac yıllık evlisin ? Eşin mutlaka test versin ben pko hastasıyım ilaçsız hiç regl olmam ona rağmen sorun bende sanırken eşimin spermleri çok kötüymüş aşılama yapıp sperm yıkanıp sağlam olanlar enjekte edildi çok şükür aşılama ile kızım oldu . Beklesek çok beklerdik belki de ve benim hiç regl olmamama rağmen yumurtam tembel bile denmeyecek kadar çalışmazken eşimin spermi yıkaninca tuttu . Hatayı kendinde arama eşine de hatayı sendeymis gibi arattırma gitsin bi test versin zor değil iki fıçı fıçı , çocuk istiyorsa nazlanmasin zem neden tüm yükü kendi omzuna alıyorsun ki

Back
X