HAMİLE KALAMİYORUM 🥺 NASIL HAMİLE KALDINIZ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ 🙏😔

Merhaba aynı büyüklükte kist ve pko tanısı aldım bende. Doktorum doğum kontrol kullanmamı istedi kist için. Gebelik düşündüğüm için korkuyorum başlayamadım. Sizde durum nedir gittiniz mi doktora yada kullandınız mı hapı
Evet o ay kullanmadığım için kist büyüdü.Bu ay kullandım hapı adet olmayı bekliyorum üçüncü gün gideceğim bakalım inşallah erimiştir.Eridiyse tedaviye başlayacaz.Ayrıca 7 eylülde rahim filmi çekildi çok şükür temiz çıktı.Korkmanı gerektirecek bir şey yok gönül rahatlığıyla iç ben içmedim kist büyüdü birdaha o hataya düşmem.Kaç yıldır evlisin

Merhaba aynı büyüklükte kist ve pko tanısı aldım bende. Doktorum doğum kontrol kullanmamı istedi kist için. Gebelik düşündüğüm için korkuyorum başlayamadım. Sizde durum nedir gittiniz mi doktora yada kullandınız mı hapı
Eğer kullan dediği ay kullansaydım şu an tedaviye başlamıştım.Yumurta geliştirici haplar kistide büyütüyor doktorlar o yüzden kisti tamamen yok edip öyle tedaviye başlıyor

Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam yapmadığım şey kalmadı yumurtalıkta tembellik var dedi doktorum bu yüzden şimdiden eşimle aram açıldı ne yapacağımı bilmiyorum 😔 benim elimde olsa keşke evlendigimiz ilk gün olsun derdim lütfen nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz 🙏🙏

Eşinizle aranız çocuk olmadığı içinmi açıldı?

Ben yumurta tembelliğini hacamat sayesinde çözdüm herkese de tavsiye ederim. Her adet bitiminde yaptırdım canlandırıyor tüm hücreleri.
Çok haklısın ben de hacamattan fayda görenlerdenim kesinlikle öneriyorum R rabs12345 ben sadece 1 kez yaptırdım ve ertesi ay gebe kaldım. İnşallah tez zamanda Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder🤲🏻

Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam yapmadığım şey kalmadı yumurtalıkta tembellik var dedi doktorum bu yüzden şimdiden eşimle aram açıldı ne yapacağımı bilmiyorum 😔 benim elimde olsa keşke evlendigimiz ilk gün olsun derdim lütfen nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz 🙏🙏
Bende de var yumurta tembelliği ilk zamanlar klonun kullandım etkisi olmadı sonra letuya geçtim yine etkisi olmadı. Sonra letu ile procertin diye bir vitamin vermişti onu kullandım. Biraz gelişti. 16 mm olmuştu sonra 18 de çatlama iğnesi oldum. Dün test verdim 2,5 çıkmıştı. Gebelik yok demek. Pcos var bende kilomda var maalesef veremiyorum asla.

Pko ve kilo sorunu olan kızlar mutlaka kilo vermeniz lazım malesef zor ama çok etkili. Yaş geçtikten sonra acaba kendimi zorlayıp kilo verseydim olur muydu çocuğum diye düşünmek çok daha yıpratıcı olacaktır. Onca dr tedavisi vitaminler takviyeler hepsi paralı ama kilo vermek bedava. Sadece irade işi yani kafanıza koyun ve hızlıca kilo verin adetleriniz de düzelecek yumurtalarınız da psikolojiniz de..

Canim adetten sonra 15 gün boyunca kırmızı soğanı kabuğu ile 4 e bol 15 dk boyunca kaynat kalırsın allahin izni ile

Merhabalar, 5.5cm kist ile hamile kaldim. Bebek dusunmeye basladugimizda doktora kontrole gittigimde ogrendim. Akabinde doktor kistim oldugunu pko olabilecegimi soyledi ama benim duzenli reglim oluyordu. Bir kac doktora daha gittim bir doktor hamile kalabilirsin dedi diger 2si dogum kontrol hapi verdi. Buyumeyen hep ayni kalan bir kist suan 6aylik hamileyim. 5 cm kist doktorumda dogum esnasinda sezaryan olurssm alabilecegini soyledi. Isin ozu su asla kafaniza takmayin kistiniz kucuk . Dogum kontrol hapi deneyebili4siniz. Hamile kalirsaniz da kendiliginden gecebilir kist. Olmazsa sknti yaratmazsa sezaryanla da alinabilir. Gebelik dusunuyorsun deniyorsun ama olmuyorsa bir kac tavsiye verecegim

Ben 6 yil cocugu olmamis sonrasinda 9 cocugu olmus bir teyze ye gorundum. Kasiklarimin dusuk oldugunu soyledi. Ve kasiklarimi yerine cekti. Halk arasinda gobek kaymasi vs diyebiliyorlar. Akabinde esim Zeucit diye bir multivitamin kullandi sperm kalitesini sayisini arttiran. Ve siyah cekirdekli kara uzumler olur. Kucuk kucuk bir bardak uzumu havanda dov tencereye al. 1 su bardagi pekmezi icine koy. Karistir Macun gibi olsun. Akabinde ilikken gobegine guzelce yay. Strecle sar ustune havlu koy ve uyu. 5 6 saat dursun. Ust uste 6 gun uygula. Bu senin gobegini yumusaticak ve varsa enfeksiyonunu akitacak. Sari sari lekeler akitabiliyor. Diger gun ayni uzumu sabah al bir kaba koy onu aksam tekrar yaparken icine 1 cay bardagi pekmez koyarak isit ,ilit gobegine tekrar yay boyle 3 gun yap bunu, 3 gun sonra yeni uzumu havanda dovup 1 su bardagi pekmezle yeni macun yap. Yani toplamda 6 gun yapacaksin . 3 gunde bir macun yenileyeceksin. Her yeni gun yaparken yeni pekmez koyup isitip ilitacaksin. Bu sekilde 1 ay icinde hamile kaldim. Aylarca hamile kalamayip. Esim Zeucit kullaninca , bende bunlari yapinca o ay hamile kaldim. Bunu bana soyleyen Kadin da cok fazla kisiye tavsiye etkisi kendide ayni sekilde yapmis. Bilginolsun

Evet o ay kullanmadığım için kist büyüdü.Bu ay kullandım hapı adet olmayı bekliyorum üçüncü gün gideceğim bakalım inşallah erimiştir.Eridiyse tedaviye başlayacaz.Ayrıca 7 eylülde rahim filmi çekildi çok şükür temiz çıktı.Korkmanı gerektirecek bir şey yok gönül rahatlığıyla iç ben içmedim kist büyüdü birdaha o hataya düşmem.Kaç yıldır evlisin
Sizin kıstınızin boyutu neydi acaba ve nasıl bi kistci ? Dün bana doktor doğum kontrol hapı verdi kararsız kaldım kullanmakta ama doğal yöntem denediniz mi hiç hayıt veya soğan kuru filan

Sizin kıstınızin boyutu neydi acaba ve nasıl bi kistci ? Dün bana doktor doğum kontrol hapı verdi kararsız kaldım kullanmakta ama doğal yöntem denediniz mi hiç hayıt veya soğan kuru filan
Yumurta kistiydi 2,5 cm.ilaç kullanmadım 5 cm oldu ilacı kullandım şu an 2 cm olmuş.Soğan suyu kullanmak içimden geçti ama cesaret edemedim bu ay gene doğum kontrol kullanıcam kisti tamamen yok olur inşallah ve tedaviye başlıcam.Doğal yöntem deneyenler var elbette ama ben riske atmadım

Yumurta kistiydi 2,5 cm.ilaç kullanmadım 5 cm oldu ilacı kullandım şu an 2 cm olmuş.Soğan suyu kullanmak içimden geçti ama cesaret edemedim bu ay gene doğum kontrol kullanıcam kisti tamamen yok olur inşallah ve tedaviye başlıcam.Doğal yöntem deneyenler var elbette ama ben riske atmadım

Bende kararsız kaldım ilacı kullanıp kullanmamak arasında adetle atılıyormuş bazı kişilerde de keşke öyle olsa sokulse gitse ne güzel olurdu. Şu an 3,5 cm insallah büyümez ama ilaç kullanmayınca büyüdüğünü söylemişsiniz sizde ne kadar süredir var acaba sizde

Bende kararsız kaldım ilacı kullanıp kullanmamak arasında adetle atılıyormuş bazı kişilerde de keşke öyle olsa sokulse gitse ne güzel olurdu. Şu an 3,5 cm insallah büyümez ama ilaç kullanmayınca büyüdüğünü söylemişsiniz sizde ne kadar süredir var acaba sizde
Temmuzdan beri var.ağustosta ilacı kullanmam lazımdı kullanmadım o yüzden pişmanım.Öyle herkeste vücuttan atılmıyor büyüyor maalesef

Fazla kilom yok 49 kiloyum
Fazla kilolu olmamanızda hamile kalamamanıza engel bir doktordan dinlemiştim ne çok aşırı kilolu nede çok aşırı zayıf olmamanız lazım vücudunuzun hamileliği oluşturabilmesi için vücudunuzdaki yağ oranınız önemli. Ben soğan kürü yapmıştım ibrahim Saraçoğlu tarifi ile ve evlendiğim ay hamile kalmıştım tabi birde 3 yıllık bir fitnes geçmişim vardı protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum spor yapıyordum falan dediğim gibi bi doktordan dinlemiştim vücudunun yağ oranı kilon bunlara dikkat etmen lazım bence detaylıca araştır beslenme düzeni yap kendine hamile kalmayı etkileyen gıdalar var mesela meyve sebzeler doğal kürler bunları araştır yumurtalıkları çalıştıran besinler var umudunu kaybetme yumurtada tembellik varsa onu tekrar aktif edecek bir yöntemde vardır elbette beslenme olayına yönel bence sen düzenli ve kaliteli beslen bide hamilelik kürlerini ve gıdalarını araştır son olarak ta herkesin dediği ama benim asla cesaret edemediğim bu hacamat olayına da bir bak benim kız arkadaşımda aynı durumda şuan hacamata başladı bakalım

Temmuzdan beri var.ağustosta ilacı kullanmam lazımdı kullanmadım o yüzden pişmanım.Öyle herkeste vücuttan atılmıyor büyüyor maalesef

Nasıl bi ilaç verdiler adı neydi acaba ? Bana qlairista diye bi doğum kontrol hapı verdiler içmedim bende kararsız kaldım. Doğal yöntemle sokebilirmiuim diye düşündüm ama

Bendede esimdede sorun yoktu ona ragmen 8 ay hamile kalamadim. Doktor en son B vitamini kompleksi bir asi verdi onu yaptirdim 5 gun ve o ay hamile kaldim. Belki iyi beslenmeylede o vitaminleri alabilirdim ama bundan haberim yoktu

Ben ankarada yaşıyorum Bi hemşire abla eve gelip yapıyodu her ay ona yaptırdım rahat rahat. Şimdi birçok merkez açıldı hacamat uygulayan Bi araştırın çevrenize sorun evlere de gelen vardır mutlaka
Merhaba bana özelden rica etsem hacamat yapan kişinin bilgilerini verebilirmisiniz ? Hormonlarım yüzünden hamile kalamıyorum 1 senedir bana hacamat önerdiler çok korkuyorum ama yaptırsam iyi olacak yardımcı olursanız sevinirim sizle aynı şehirdeyim

Back
X