Ben 6 yil cocugu olmamis sonrasinda 9 cocugu olmus bir teyze ye gorundum. Kasiklarimin dusuk oldugunu soyledi. Ve kasiklarimi yerine cekti. Halk arasinda gobek kaymasi vs diyebiliyorlar. Akabinde esim Zeucit diye bir multivitamin kullandi sperm kalitesini sayisini arttiran. Ve siyah cekirdekli kara uzumler olur. Kucuk kucuk bir bardak uzumu havanda dov tencereye al. 1 su bardagi pekmezi icine koy. Karistir Macun gibi olsun. Akabinde ilikken gobegine guzelce yay. Strecle sar ustune havlu koy ve uyu. 5 6 saat dursun. Ust uste 6 gun uygula. Bu senin gobegini yumusaticak ve varsa enfeksiyonunu akitacak. Sari sari lekeler akitabiliyor. Diger gun ayni uzumu sabah al bir kaba koy onu aksam tekrar yaparken icine 1 cay bardagi pekmez koyarak isit ,ilit gobegine tekrar yay boyle 3 gun yap bunu, 3 gun sonra yeni uzumu havanda dovup 1 su bardagi pekmezle yeni macun yap. Yani toplamda 6 gun yapacaksin . 3 gunde bir macun yenileyeceksin. Her yeni gun yaparken yeni pekmez koyup isitip ilitacaksin. Bu sekilde 1 ay icinde hamile kaldim. Aylarca hamile kalamayip. Esim Zeucit kullaninca , bende bunlari yapinca o ay hamile kaldim. Bunu bana soyleyen Kadin da cok fazla kisiye tavsiye etkisi kendide ayni sekilde yapmis. Bilginolsun