Hamile kalamıyorum

Blackangel0503

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
20
7
1
25
Merhaba araniza yeni katıldım. Bayadır bu siteyi takip ediyorum aslında.biz 9 aydır bebej istiyoruz ama olmuyor bi türlü ovulasyon testi kullandım yumurtladigimi da akıntıdan ateşten biliyorum doktoruma gozuktugumde sende sadece ultrasonda pco gözüküyor dedi ve herhangi bi tedaviye gerek olmadığını. Düzenli olarak regl oluyorum aslında strese girmediğim zamanlar ama bi türlü olmadı o zamanlar içinde cyclo prognava verdi ve ben kullanmadım gerek duymadım sadece adet düzenleyici ama gerçekten yoruldum artık kalmalıyım sizce

Bende 2 senelik evliyim hiç korunmadık doktorunu değiştir derim 1 senelik evliyken gittim stresten dedi kapı dışarı etti bidaha ay başka doktora gittim yumurtalıklarım zayıfmış ilaç verdi kullandım iğne vurulcaktım eşimle saatlerim uyuşmadı kaldı öyle birdahki ay doktor izne çıkmış sonra araya pandemi girdi iş yerinden izin alamadım derken 2 sene oldu başka doktora gittim aynı ilacı verdi ama günde 1 tane dedi o ilacı günde 1 tane içmemin bana faydası olmıcaktı ve hemen ertesi güne özele sıra aldım doktorum hemen tedaviye başladı iğnemi de vuruldum şimdi sonucumu bekliyorum o yüzden hiç bekletme doktordan şüphe ettiysen değiştir derim

Çatlatma iğnesi ile mü denediniz ?

Evet benim tanıdığım 3 kişi var 3 üde bu iğne ile 2. Ay 2. Çatlatma iğnesinde hamile kaldı bu benim ilk çatlatmam 1 hafta sonra kontrole gidicem ama ihmal etme bazı doktorlar gerçekten uğraştırıyor sadece benim yengem 6 ay boyunca sadece klomen kullandı sonra doktorunu değiştirdi 2 ay sonra hamile kaldı

Doğru düzgün ilgilenmedi bile bendede böyle ben hamile kaldım sende kalirsin dedi gönderdi ve bende hiç korumadım evleneli 9 ay oldu hep bebek istiyorduk ve bir türlü olmali .bide özele gitmiştim zaten muştayım ve çok fazla bi doktor seçeneğim yok inan katacağını bilemez hale geldim .E2 28.8 prolaktin 7.99 tsh 1.689 fsh 3.39 lh 12.42ydi sizin hormonlarınız nasıl cıktı

Pco dediğin polikistik over mı acaba bende de var o
E2 38.3. FSH 5.87. Lh 6.76

Pco dediğin polikistik over mı acaba bende de var o

E2 38.3. FSH 5.87. Lh 6.76
Evet polikistik over senin fsh ve lh değerlerin ıyiymis ama inşallah sizinde bir gün kucağınız dolar ama ben yaşadığım yerden dolayı çokta bisey yapamıyorum galiba çokta umudum kalmadı inşallah iğnen sonuç verir:)))

Hiç umudum yok tedavi ye gidiyorum ama öyle gidiyorum 2 senedir her ay test yapmak çok yıprattı beni

Hangi il hangi ilçe bana yazar mısın ben Bi doktorlara bakabilir miyim

Hiç umudum yok tedavi ye gidiyorum ama öyle gidiyorum 2 senedir her ay test yapmak çok yıprattı beni
Seni o kadar iyi anlıyorum ki her hamile sanıyorum kendimi dinleyip tüm belirtileri yaşıyorum sonra testler hastaneler ...Ama gerçekten hormon değerlerin çok güzel umudunu kaybetme canım. Benim hormonlarda sıkıntılı

Muş merkez serap durmuşoğlu
Kasım 2018 Konum: başka bir yer • Acil dogum
30.09.2018 gecesi benim ve bebegimin hayatini kurtaran guzel yurekli doktorum.Sadi Konuk'a 112 ile plasenta dekolmani sebebiyle gelmistim.Onca yogunluga zorluga ragmen dakikalarla yarisarak buyuk bir özveriyle ameliyatimi herceklestirdi.Hayatimin sonuna kadar minnettarim kendisine.

Görüşü şikayet et

M

mu...a​

24 Mayıs 2011
sayın doktorumuzun hasta ile iletişimi çok güven verici. Şimiye kadar hiç böyle saygılı hastayı dinleyen bir doktorla karşılaşmamıştım. Kendisine çok teekkür ediyoum.Başarı dileklerimle

Bunlar başka insanların yorumu emine öztürk Yücel diye Bi doktor

Bunlar başka insanların yorumu emine öztürk Yücel diye Bi doktor
O doktor da aynı hastanede ben bu doktoru tercih etmiştim ama bide o doktor ile görüşeyim
O doktor da aynı hastanede ben bu doktoru tercih etmiştim ama bide o doktor ile görüşeyim en iyisi
Peki bisey soracam hiç yumurta çatlaması kanamasi yaşadın mi çok az bisey

O doktor da aynı hastanede ben bu doktoru tercih etmiştim ama bide o doktor ile görüşeyim

Peki bisey soracam hiç yumurta çatlaması kanamasi yaşadın mi çok az bisey
Yok hiç olmadı bende arkadaşımda olmuş bend olmadı ama zaten ilk iğnem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…