Hamile kalamıyorum

Benim arada oluyor arada olmuyor bazen çatlayıp gelişiyor yumurtalarım bazen gelişmiyor galiba

Dua et 20 sene olmayıp da olanlar var rabbim olmıcak şeye dua ettirmez olmıcak şeyi hayal ettirmez
Hep ediyorum bazen başkalarının hamile kalmasına bile ağlıyorum onların olmamasını istediğim için değil ama uzuyor işte. Ağlaya ağlaya dua ediyorum .peki bisey daha soracam soğan kürü yapmayı düşünüyorum sen hiç yaptın mı daha önce

Bnnde öyleyim 2 gün içebildim sadece geçen ay

Yumurta çatlıyor ama doğru boyutta mı çatlıyor oda önemli bende çatladığını hissediyordum sıcak basıyordu agrı oluyordu meğerse yumurtalarım küçük çatlıyor muş buda hiçbir şekilde fayda etmiyor tabi

Yumurta çatlıyor ama doğru boyutta mı çatlıyor oda önemli bende çatladığını hissediyordum sıcak basıyordu agrı oluyordu meğerse yumurtalarım küçük çatlıyor muş buda hiçbir şek

Ben şu an tedavi gördüğüm için yapamam ama sen başla yardımcın olurum adet bitiminden 3 yada 1 hafta sonra başlayıp en fazla 15 gün yapıcakmışsın
Bugün adet oldum ve bugün üye oldum bu siteye de ve inan hiç unutmayacam seni canım çünkü gerçekten az da olsa birilerine anlatmak rahatlatıyor insani ve bir gun hamile olursam soyleyecem sana sende bana söyle olur mu:))

Kesinlikle öyle başka insanlar sorunca düşünmüyoruz şu an yeni evliyiz de yoksa sana sormaktan bıkmazlar asla söylerim tabi ki bence bu ay adetin in 3. Gününe randevu alabilirsen al belki tedaviye başlar hemen

Kesinlikle öyle başka insanlar sorunca düşünmüyoruz şu an yeni evliyiz de yoksa sana sormaktan bıkmazlar asla söylerim tabi ki bence bu ay adetin in 3. Gününe randevu alabilirsen al belki tedaviye başlar hemen
Şu an annemin yanındayım eşim özel harekatta ve göreve gitti galiba gidemem ama reglim bitmeye yakın gidebilirim o zaman gelmiş olur

Doğal yolla mı ?

Şu an annemin yanındayım eşim özel harekatta ve göreve gitti galiba gidemem ama reglim bitmeye yakın gidebilirim o zaman gelmiş olur
Anladım canım almaya çalış sen eger tedaviye başlarsa 5. Gün ilaca başlıyorsun 5 gün kullanıyorsun zaten o zamankadar yine gelmiş olur

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi

Eklentiler

• 61F5304B-8E70-4C01-BDFD-09BBD613ED8B.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 1B53B6E7-A35C-4EE9-A823-50208F531C2C.webp
    47 KB · Görüntüleme: 33
Kullanmayin gerek duymayin bakalim doktor tedavilerine. Sonra gelip burada üzülüyorsunuz. 6 sene tıp okumuş, uzmanlik yapmış, senelerini harcamış. Tedavi icin verdigi ilaca gerek duymadim diyorsunuz. Ondan daha iyi mi biliyorsunuz? Kullanmaliydiniz. Yerinizde olsam tekrar doktora gider verdigi ilaçları duzenli kullanir ve tıbba güvenirdim.

Tamam canım hemen eşimle konuşup ayarlamaya calisacam

Silik çizgin var canım hayırlısı olsun bence hamilesin ve bana verdiği ilaç regl zamanını düzenlemek için değil ben 30 gunde bir oluyorum zaten sadece regl tam sökülüp akmıyor gibi ondan hormon düzenlemek için falan da değil emin olamadim o yüzden dedim

Tamam canım hemen eşimle konuşup ayarlamaya calisacam

Silik çizgin var canım hayırlısı olsun bence hamilesin ve bana verdiği ilaç regl zamanını düzenlemek için değil ben 30 gunde bir oluyorum zaten sadece regl tam sökülüp akmıyor gibi ondan hormon düzenlemek için falan da değil emin olamadim o yüzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…