- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.385
- 158
- Konu Sahibi bebegim hasret

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım diyelim ki ailenden kurtulmak için evlendin. Kendi evliliğinin nasıl gideceğini bilemezsin. Sen de aynı şeyi kendi çocuğuna yaşatmış olmayacak mısın? Evliliğinde söz hakkın olsun lütfen. Eşinin de yaşı küçük sanırım çünkü ikizimin çocuğu oluyor diye kendisinin de istemesi akıl alır değil. Önce siz bir büyüyün, kendiniz olgunlaşın sonra bebek büyütürsünüz. Sen kendin henüz ergenlikten bile çıkmış değilsin yavrum. Ne bebeği?Böyle anlayışlı olduğunuz için teşekkür ederim evlilik için sebeplerim olmuştu ailemden yana bende böyle olsun istemiyorum
CehaletHenüz 19 yaşındaymışsınız. Evleneli ne kadar oldu ? Polikistik over hamile kalmaya engel değildir. Düzenli regl takvimi tutuyor musunuz ?
Neden hemen hamile kalmaya çalışıyorsunuz ?
Ee ben de oluyordum. Benim de tam tersi idi.Çok doğru söz ama çaresiz kaldım izin kullandı eltimin oldu benim oafi
Evlenmeden önce de tedavi oluyordum bütün arkadaşlarım regl oluyordu ben olmuyordum
Böyle anlayışlı olduğunuz için teşekkür ederim evlilik için sebeplerim olmuştu ailemden yana bende böyle olsun istemiyorum
Benim bir ailem yok var ama yok annem ve babam ben daha 3 yaşındayken ayrılıp başka bir evlilik yaptılar ben babaannemle kalıyordum 2. Sınıftayken babaannem vefat etti ben yalnız kaldım kimse bana sahip olmadı yengem evini temizletip bana para veriyordu o evde tek başıma yaşadım kimse bana elini uzatmadı 3 defa tecavüze uğradım çocuk esirgeme kurumunda kaldım çıkınca aile yakınlarım para karşılığı beni kullandırmak istediler yaptılarda ama bunun devamının gelmesine izin vermedim eşimle evlenmeye karar verdim onu daha 12 yaşında görmüştüm
Şunu gördüm hic bisi yazasım gelmediHiç düzenli regl olmuyorum eşim ve ailesi bebeği çok istiyor benim eşim ikiz ve onların bebeği var bugün ögrendik eşim askerde şuan 2 ayımız kaldı çok baskı yapıyor
Eşim çok iyi biz bebek düşünmüyorduk ama tedavimizi yavaş yavaş yapıyorduk eşimin ailesi ikizinin bebeği oldu senin yok onlar sizden sonra evlendi diyorlarmış bu eşimin zoruna gitmiş ben gelince bebek istiyorum dedi sonra özür dilerim dedi ve kapattıRica ederiz hadi evlilik için sebebiniz var diyelim aynı koşullar çocuk için de problem. Yaş 19 meslek ev hanımı koca asker. Çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsunuz? Daha yaşınız çok küçük. Büyüyün sonra anne olursunuz uzun bir hayat var önünüzde
Daha kendi çocukluk travmalarınız varken (çok zor şeyler yaşamışsınız) neden çocuğunuza da kendinizinki gibi zor bir hayat reva görüyorsunuz? Kocanız ne iş yapıyor? Askerden gelince ne işi olacakBenim bir ailem yok var ama yok annem ve babam ben daha 3 yaşındayken ayrılıp başka bir evlilik yaptılar ben babaannemle kalıyordum 2. Sınıftayken babaannem vefat etti ben yalnız kaldım kimse bana sahip olmadı yengem evini temizletip bana para veriyordu o evde tek başıma yaşadım kimse bana elini uzatmadı 3 defa tecavüze uğradım çocuk esirgeme kurumunda kaldım çıkınca aile yakınlarım para karşılığı beni kullandırmak istediler yaptılarda ama bunun devamının gelmesine izin vermedim eşimle evlenmeye karar verdim onu daha 12 yaşında görmüştüm
Şikayetçi oldum tabi zaten tecavüzden sonra devlet korumasına alındımTecavüz nerede gerçekleşti, devlet koruması altındayken mi oldu ? Şikayetçi olmadınız mı ?
Bazı doktorlar da bu konularda insanları kötü yönde yönlendirebiliyorlar. Bana da pkos yüzünden “yaşın ilerledikçe çocuk sahibi olman zorlaşır, hemen çocuk yapmaya çalışmaya başla” denmişti. 19 yaşında öğrenciydim. “Evli değilim henüz düşünmüyorum” dediğimde “25’i bekleme sakın” cevabını birden fazla kez aldım. 26 yaşındayım hâlâ hiçbir yönden çocuk sahibi olmaya hazır değilim. Doktorlara kalsa şu an üçüncüyü yapıyor olmalıydımEe ben de oluyordum. Benim de tam tersi idi.
Herkes 3-5-7 gün vs oluyordur ve ara veriyordu.
Ben bazen 50-60 gün aralıksız ama azalarak oluyordum.
Üstüne 10 gün geçince tekrar adettim.
Şimdi böyle bir durum var diye niye gidip hemen hamile kalınsın evlenince.
Aileden kaçmak için evlenmişsiniz ama hamilelik için aceleniz yok.
Okulunuz bitmedi ise onu dışarıdan tamamlaya uğraşın.
Üniversite sınavına girin sonra.
Ya da önünüzü açacak kurslara gidin.
Eşiniz izin vermiyorsa böyle şeylere zaten çocuk konusunu her türlü düşünün.
Daha 19 yaşındasınız.
Sıra gelir her şeye
Mobilya dükkanı varDaha kendi çocukluk travmalarınız varken (çok zor şeyler yaşamışsınız) neden çocuğunuza da kendinizinki gibi zor bir hayat reva görüyorsunuz? Kocanız ne iş yapıyor? Askerden gelince ne işi olacak
Zaten benim korkumda bu 1 yıl geçerse tüp Bebek bile tutmazmışBazı doktorlar da bu konularda insanları kötü yönde yönlendirebiliyorlar. Bana da pkos yüzünden “yaşın ilerledikçe çocuk sahibi olman zorlaşır, hemen çocuk yapmaya çalışmaya başla” denmişti. 19 yaşında öğrenciydim. “Evli değilim henüz düşünmüyorum” dediğimde “25’i bekleme sakın” cevabını birden fazla kez aldım. 26 yaşındayım hâlâ hiçbir yönden çocuk sahibi olmaya hazır değilim. Doktorlara kalsa şu an üçüncüyü yapıyor olmalıydım.
Tabakhaneye b.k yetiştirmiyorsanız eğer daha kendiniz çocukken bu ne acele bi hayatınızı yaşayın. Çocuktan sonra hiçbir şey aynı olmayacak çok özlersiniz. Bi gençliğinizi yaşayın ya. Kızıyorum cidden. Böyle evlenir evlenmez erken yaşta çocuk yapılıyor. Sonra kocam değişti benle ilgilenmiyo benle yatağa girmiyo boşancam şöyle böyle konuları açılıyor. Biraz bi hayatınızı yaşayın kaçmıyor ya çocukBen uzun bir süredir tedavi oluyordum.ama hastalığımın ne olduğunu bilmiyordum net cevap alamadım en son gittiğimiz doktor bana polikistik over sendromu olduğunu söyledi.tedavi olup öyle hamile kalırsın dedi eşim 6 aylık askerlik görevini yapmaya gitti ve 3ay sonra izin kullandı test yaptım pozitif çıkmıştı askerde sürpriz yaptım bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç boş gebelik![]()
Yarış mı bu? Önce yapana madalya mı takacaklar? Ne cahil ana babalar var. Annem babam böyle birşey demeye kalksa kıyameti koparırdım. Sizin süt dökmüş kedi size geldi ikizim çocuk yaptı biz de yapmalıyız zoruma gitti mi dedi?Eşim çok iyi biz bebek düşünmüyorduk ama tedavimizi yavaş yavaş yapıyorduk eşimin ailesi ikizinin bebeği oldu senin yok onlar sizden sonra evlendi diyorlarmış bu eşimin zoruna gitmiş ben gelince bebek istiyorum dedi sonra özür dilerim dedi ve kapattı
Bunu kim dedi? Neye dayanarak dedi? Niye tutmazmış? Bence doktorunuzu değiştirinZaten benim korkumda bu 1 yıl geçerse tüp Bebek bile tutmazmış