• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum

Ben mi suçluyum şimdi umarım sizinde çocuğunuz bilmem aile baskısı yaşar masar gibi kelimele kullanıyor sabahtandir bana etmediği laf kalmadı ben bişe demedim hiç kendisine haddini aşan o lütfen burda adeletli olun okuyun ikimizin postunu okuyun yorumlari sabhatndir iyi davranıyorum demedigini bırakmadı baa
Ben kıza git çocuk yap yapacaksın zorundasin diye birşey söylemedim böyle birsey demedim konu ne olarak açılmış çocuğum olmuyor diye bende hayatımı söyledim kötü bise yapmadım ama ne BUKADAR üstüme gelindi benim son yazım

ben farklı bişe demedim zaten kimsenin hayatına karışamayiz dedim kaderi yaşar hrkes diyorum bana o taraftan saldırıyor sanki hakaret ediyormusm gibi ya lütfen
Çünkü gerçekten bu ruh hali ile iyi bir çocuk yetiştiremez.Zaten kendisi çocuk.Çok zor şartlar altında büyümüş.

Ama siz her mesajınızda Allah,kitap karıştırıyorsunuz.Dini yorum yapıyorsunuz.Somut,yol gösterici bir öneriniz yok ki.Ben de yazdım.Keske eşini ikna etse eğitimine devam etse,çalıssa,tedavi olsa …
Kötü birşey mi yapiyorum ALLAH demekle Allah yardımcın olsun demek kötü birşey mi yada ALLAH a dua et demem kötü birşey mi benim elimden birşey gelmez ne yaparsa ALLAHin elindedir ben uzakta olan bir insanım elim yetişmez burdan amaALLAH yardım etsin derim bu kötü birşey mi

Çünkü gerçekten bu ruh hali ile iyi bir çocuk yetiştiremez.Zaten kendisi çocuk.Çok zor şartlar altında büyümüş.
Ya ben birşey demiyorum niye kimse beni anlamıyor 🙄 ben konu açtı o konuya göre yorum yaptım postlarin hepsini okumadım çıktım direk bana mesaj gelince de baktım amin inşallah yazmis bana sonra o bayan zıpladı mesajlarıma tokat gibi laflar vurdu habire sabrettim ama baktım çok üstüme geldi ama

Buyrun okuyun hepiniz bakın begenmislere hatta yorumumu ee bunda kötü bişe olsaydi herkes bana beğenmedim işareti yollarlarrdi anlamdigim o bayan niye bana sadece saldırıyor bu sadece buyrun ben sadece actigi konuya yorum yaptım hakaret etmedim kötü birşey demedim üstelik üstüme gelen o bayan suçlu. BEn oluyorum valla ya

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-27-16-29-10-95.webp
    Screenshot_2023-01-27-16-29-10-95.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2023-01-27-16-29-04-93.webp
    Screenshot_2023-01-27-16-29-04-93.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 40
Siz böyle ince fikirli insan olduğunuzu mu saniyorsunuz kalp kırarak elinize ne gecti şimdi ablalık yapacağına yanına al ozaman annelik yap madem bu kadar kendini çok yiprattin benim elimden ne gelir ve doğmamış çocuğumun hakkinda aptal saptal konuşmayın size burda kibar olmaya çalıştıkça saygısızlıginiz hat safada bana sakin yazmayin ve bu konu açıldığında ben o konuya göre yorum yaptım kız konunun basliginda tecavüzden mecavuzcen konu açmamış yeter ya yazmayin bana Arkadaşım bizim elimizden birşey gelmez ne kadar çok konuşursan konuş icraat gosder ozaman burda klavyeden yazmakla olmuyor bir tek sizmi iyi insanlarsiniz sanki ben kötü birşey konuşuyormusum gibi size hakaret etmiyorum birşey yapmıyorum ne bu bana karşı öfkeniz utanmasaniz telefonun içinden cikacaksiniz yazma ban kardesim yazma git hadi işine bak terbiyesiz terbiyesiz konuşuyorsun ordan bana snaa ne kötülüğüm oldu d BUKADAR üstüme geldin benim konuştuğun kelime kelime değil sen nasıl doğmamış bır bebeğe beddua ediyorsun kimse hayatını zorla isdemez herkes kaderini yaşar siz inancsız bir insansınız seni Allah'a havale ediyorum
Bafelix;Biri sizin çocuğunuza zarar verse sabret imtihan dünyası çivi çakmadık mı diyeceksiniz?
Merak ettim kendi çocuğunuz olsa gercekten böyle mi diyecektiniz?Bu soruya cevap vermediniz.
Tekrar söylüyorum bu üye size beddua etmemiş.Sizin dua et,sabret,çek bu insanların kahrını demenize tepki göstermiş.
.Üstelik inançsız diyerek yaftalıyorsunuz insanları.Size ne herkesin inancından.Ben de size cevap yazmayacağım artık.Sabit fikirli bir insansınız.

Bana kalırsa şuan düşünmüyorum zaten polikistik over den dolayı çok kıllanmam falan oldu önce kendimi düzene koyup öyle yapmak istedim ama eşimin ailesi maalesef böyle düşünmüyor
Bu çocuğa bakacak olan sizsiniz, maddi manevi sizi etkileyecek. Eşinin ailesi desin dursun, sen de eşin de umursamazsanız bir süre sonra susarlar. Sanırım eşin de bu baskıdan bunalıp etkilenmiş ama ailesini susturmak aslında onun elinde olan bir şey, "biz şu an düşünmüyoruz, bize bırakın" derse susarlar eninde sonunda. Bir de polikistik over için doktora git mutlaka

Cano sen eşine de ailesine de güvenerek iş yapma bana kalırsa. Cahil insanlar gibi geldiler bana, 19 yaşındaki çocuğun tepesine de çocuk çocuk diye dikilmezsin yahu :KK51: Bence kocanı oyalamaya, ikna etmeye bak. Sana doyamadım, evliliğimizi baş başa yaşamak istiyorum de bir şeyler uydur o sırada da kendi hayatını kuracak gelir elde etmenin yollarını ara. Umarım her şey güzel olur.
Ben de öyle diyordum, baş başa değillermiş, eş ailesiyle yaşıyorlarmış 🤦🏼‍♀️.

Konu sahibi yaşınız henüz çok erken. Etlinizin çocuğu oldu diye illa sizin de olacak değil ya. Ismarlama usulü olmuyor maalesef çocuk. Çok çok çok gençsiniz. Eşiniz askerden gelsin. Önce bir birbirinizi tanıyın. 1 veya 2 yıl bekleyin. Sonra kendi evinize çıkın ev üzerine ev olmaz. Sözlerinizde dürüst olun ve istediklerinizi söyleyin. İnsanlar için hiç bir şey yapılmaz. Önce sizin sağlığınız önemli.

Ayrıca polikistik over günümüzde tedavisi olan bir hastalık. Bunun için asla endişe etme. Tekrar söylüyorum çocuk için çok erken. Biraz sabredin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Okumadıysanız muhakkak üniversite okuyun. Hobiler edinin. El işi , boyama , dikiş nakış , ve daha farklı şeylerle ilgilenin.

Amacım ve hedefim elbette var ama eşim bebek istiyor bende böyle olsun istemezdim 😔
Esinin istedigi bu bebege sunacagi seyler neler? Nasil bir ekonomik gelecek vaadinde bulunuyor? Peki kulturel olarak, 19 yasinda bir kadin olan size soruyorum, bebeginize ne vermeyi dusunuyorsunuz? Ekoller hakkinda bilgi sahibi misiniz? Sizce bir cocuga bilgi birimi aktarabilecek olgunlukta misiniz? Cocuklar cocuk olarak paketlenip kaldirilmiyorlar, buyuyorlar biliyorsunuz. Buyudugu zaman saygin bir insan olabilmesi icin okumus olmasi, ilgilendigi spor dali ya da dallari olmasi, hobileri olmasi ve aileden alacagi belli bir kulturel birikimi olmasi gerekiyor ki o da 19 yasina geldiginde kocasi tarafindan hamilelige zorlanan biri olmasin degil mi? En azindan dongu kirilsin hani.

Sanki 45 yaşındasın abartma istersen. O yaşta evlenmen bile hata. Ne acelen var hayatını yaşa

Back
X