Anne babanızla ilişkiniz iyi değilmiş anladığım kadarıyla. Eşimle bir sorunum yok diyorsunuz ne güzel, özür de dilemiş, bu da çok güzel. Şimdi "ben hamile kalamadım, eltim kaldı" diye eziklik psikolojine girerseniz, boynunuzu bu yüzden bükersen onlar da derler ki "bu kız boynunu büktüğüne göre cidden bir ayıbı, eksiği var" ve sizi ezerler. Ama "daha çok gencim, Allah ileride nasip eder, şimdi düşünmüyoruz" deyip hiç umursamazsan bir süre sonra kimse size hiçbir şey diyemez. Eşinizin ailesi belli ki cahil insanlar, çocuk yapılmayan evliliğe evlilik olarak bakmıyorlar. Bu konu açılınca "biz şimdilik düşünmüyoruz" deyip geçin. Çocuk istiyorsanız bile "sonra istiyoruz" deyin, böylece "çocukları olmuyor" diyemezler size. Onları hiç ilgilendirmez ailenizin (kocanız ve siz = aile) özeli. Gerçekten şu an çocuk için çok erken. Biraz kendi gelişiminize, ailenizin gelişimine vakit ayırın. Böylece çocuğunuz güzel, mutlu bir aileye gelir.
Sizin fertilite durumunuza gelirsek, zaten daha yeterince uzun süre uygun zamanda denememişsiniz. Bilgili de değilsiniz sanırım ne zaman nasıl hamile kalındığına ilişkin. Bu nedenle hamile kalamadığınızı düşünmedim, sadece nasıl kalınacağını bilmiyorsunuz. Yaşınız genç, polikistik over için doktora gidin ve düzenli tedavi olun. Doktor size bilgi verecektir. Sonrasında hamile kalmak istediğinizde de bunu doktora söyleyip nasıl etkili olarak hamile kalırım derseniz yine bilgi verir ama hamilelik için acele etmeyin bence.