Hamile kalamiyorum

Yorumunuza saygı duyuyorum gayet haklısınız. Kocamın bana öyle bir söylentisi yok aslinda. Ben çocuk için seninle evlenmedim diyor ve düşünceleriniz düşman lafı gibi de gelmiyor

Bu kadar kotu yoruma rağmen iyi niyetiniz için teşekkür ederim

Ben demiyorum ki bunu siz diyorsunuz
16 yaşında evlenmiş oldugunu sana tekrar hatırlatmak neden moralini bozdu.
Esinin eski eşini anmak doğrumu sende
Daha 17 yaşındasın anne olmak için bu kadar acele etme
Acele ediyorsanda bi doktora görün

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için şuan bu siteye girip yazdığım için çok pişman olmuştum

Yorumunuza saygı duyuyorum gayet haklısınız. Kocamın bana öyle bir söylentisi yok aslinda. Ben çocuk için seninle evlenmedim diyor ve düşünceleriniz düşman lafı gibi de gelmiyor
hamilelik ve doğum eşleri birbirinden tensel anlamda uzaklaştırıyor, sabrını düşürüyor. sabırlı olunması gereken ne istediğini anlayamadığın küçük birine gidiyor bütün sabır. Laftan sözden de anlamıyor. Çiş yapmaya fırsat bulamayacağın gecesi gündüzü olmayan bi iş. Saçına başına vaktin kalmıyor, uykusuzluktan nevrin dönüyor. Zor iş. Canım cicim işlerini en az iki sene bitirir.

Haklısınız aslında ani karar almamam gerek biraz daha olgunlaşmak gerek

17-18 yaş çocuk doğurmak için çok erken. Bir süre daha beklesen kendi sağlığın için daha iyi olur. Yaşın daha çok genç, çocuk sahibi olmak gerçekten maddi manevi büyük sorumluluk gerektiriyor. Hem doktora gitmeden sağlık durumunu bilmeden böyle çocuk yapman da doğru değil. Belki eşinin de senin de yaptırmanız gereken şeyler vardır çocuk öncesi? Belki kan değerlerinde sorun var? Bu şekilde erken yaşta erken hamilelik riskli olabilir.

Ve "Eski eşinin kendi hatası temizlik yaparken düşmüş" cümlesi hamilelikle alakalı çok bilgisizce ve yanlış bir düşünce. Lütfen bu önce kendin hamilelik, bebek süreçleri hakkında bilgi sshibi ol. Böyle bilgisizce çocuk yapma. Temizlik yaparken çocuk düşmez. Hiçbir annenin hamile kadının çocuğunu düşürmesi de öyle rahatça " kendi hatası" denilecek bir şey değildir. Eğer eşin ve eşinin ailesi sana olayı böyle anlatan insanlarsa, çocuk için acele etme.

Öncelik allah inşallah verir .ama daha cok yeni evlisiniz 1 sene olmuş benim yengemin 3 sene sonra oldu allah ne zaman nasip eder bilmiyoruz doktora bile gitsin daha yeni evlisiniz diye tüp bebek bile yapmaz .durun hele bi evliliginizi oturtun .birde cok stres yaparsan da olmaz canim

Haklısınız aslında ani karar almamam gerek biraz daha olgunlaşmak gerek
Başkasınınkini sevip bırakmaya benzemiyor. Aşırı pişman olursun. Destek yoksa hele insanlıktan çıkılıyor. Doğum sonrası diye arat konulara bak. Bu defa da eş ailesi senin için çocuğa bakamamış da ondan boşamışlar deyiverirler, yeni bi 16 lık alırlar Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…