Hamile kalamiyorum

Amin cnm ins.peki hicbi belirtin olmadimi?yani hadi adet zaten duzensiz anlamazsin.ama gogsunde uykunda bi degisiklik olmadimi?

Peki nzamandir istiyordun cnm?hic yumurta takibi vs yaptirdinmi?

Zamana bırakın düşünmeyin stres olumsuz bi faktör bebek için zaten olacaktır zamanı geldiğinde birde dusukleriniz in nedeni ne acaba çok acı bir şey olmali eminim üzülmeyin mutlaka rabbim nasip eder

Amin cnm ins.peki hicbi belirtin olmadimi?yani hadi adet zaten duzensiz anlamazsin.ama gogsunde uykunda bi degisiklik olmadimi?

Uyukluyodum devamli :) birde inanilmaz eksi istegim vardi ama zaten severdim goguslerim sismisti yakinda adet olucam heralde dedim.hamile olmayacagima o kadar inanmistimki ihtimalleri hic degerlendirmedim acikcasi

Sen yine gebe kalabiliyorsun Şükret. .
Yine olur inşallah. .
Hiç çift çizgi görmemiş insanlar var. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .

2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Doktorun açıklama yapmış olması lazım düşük yaşayan anneler özellikle ilk hamileliklerinde bir daha anne olmaları zor oluyor buradan ne desek boş bu koca abla tafsiyeleri ile olacak iş değil

Ben 2 sene icinde 3 dusuk yaptim ve kolay hamile kalmadim hepsi 4-5. Hafta dusukleriydi. Kafama cok taktim 2.5 sene sonunda kizima hamile kaldim cok sukur. Strese girince olmuyor canim simdi ikinciye hamileyim cok sukur bak inan nasil kaldim bilmiyorum planli degildi. Hersey vucutta bitiyor vucudunu rahatlat biraz

2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Stres de engeller akışına bırak Sürpriz bi hamilelik yaşarsın inşallah

Doktorun açıklama yapmış olması lazım düşük yaşayan anneler özellikle ilk hamileliklerinde bir daha anne olmaları zor oluyor buradan ne desek boş bu koca abla tafsiyeleri ile olacak iş değil

Yinede can sikmak yerine moral vermek daha iyi degil mi ?

Doktora gitmeyi düşündünüz mü? İki düşük sebebini araştırmadılar mı?

Yinede can sikmak yerine moral vermek daha iyi degil mi ?
Yalan mı söyliyeyim bu mu moral karşımızdaki çocuk değil yetişkin oluru neyse onu söyledim moral bozacak bir şey yazmadım ben

ben yurt dışında kalıyorum canim ve burdaki hic bir doktora güvenmiyorum artik çünkü ben ikinci düştüğümün ilk başlangıç gününde doktora gittim yani lekem geliyodu doktora dedim kanama basliyo benim bebegim yine dusecek dedim ve doktorun bana dedigi laf duserse dusecek zaten bisey yapamayiz dedi hastaneye alin bisey yapin en azından ağrım icin bisey yapin dedim ve doktor bana hastaneye alinacak kadar biseyiniz yokki dedi ve beni eve gonderdi afedersiniz tuvalette dusmesini bekliceksiniz dedi goz gore gore 2. bebegimi düşürdüm

Cok gecmis olsun. Ya okurken yazdiklarinizi yasadigim seyleri tekrar yasamis gibi oldum. Cok zor sizi cok iyi anliyorum. Ins tekrar hamile kalirsaniz hemen turkiyeye gidin yurtdisinda ki hastanelerden insana fayda yok

bu yazın turkiyede doktora gittim çünkü burda hic muane etmediler beni 3.dusuk olursa sonra bakiyolarmis 2 düşük normal dediler hep turkiyede ki doktor cok iyi muane etti ve cok şükür rahimde yada baska bi sorun çıkmadı folik asit verdi onu kullaniyorum kansizlik ve demir eksikligi var bende yıllardır onun icin haplar verdi sizce kullandigim haplarin anca mi faydasi olur 3 aydir kullaniyorum

Acele etmeyin zamanını Rabbim yazmıştır .. Vaktini bekliyordur bebeginiz gelmek için . bbirde lütfen herşey için sukretmeyi bilelim . en azından hamile kalabiliyorsunuz ... Eminim ki o bebeği düşürmekte ayrı bi pskolojidir ama dilerim sonunda tutunabilir . bende hamile kalabilmeyi beekliyorum rahmim çikolata kistleriylE doluyken

sizede cok gecmis olsun haklısınız sonucta hamile kalabiliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Buraya mesaj yazmak beni gerçekten rahatlatti hepinizin yorumlarını okumak azda olsa hamileligi düşünmeyi birakabildim moral oldu yazdiklariniz cok teşekkür ederim hepinize Dediğiniz gibi her şeyin bir vakti saati vardır rabbim ne zaman yazdıysa o zaman hayırlısıdır inşallah Allah kimseyi evlat hasreti gostermesin

Ben 1 yıl içinde 3 tane düşük yaptım.sonra testler yapıldı meğer kan pıhtılaşma problemi varmış bende.şimdi de yumurta rezervim azaldığı için hamile kalamıyorum malesef.bence düşüklerin nedenini ciddi bir şekilde araştırın ve problem varsa çözmeye çalışın.3.düşüğü beklemek doktorlara göre doğru olabilir ama benim durumum da ortada.beklemeyi tavsiye etmem

Gecmis olsun. Bende 2 kez dusuk yaptim keske bende bilseydim neden dusuk yaptigimin sebebini ona gore önlem alinirdi. Ama kaldigim yerde boyle bi imkanim yok. Simdi tekrar bebek istiyorum ama cokta korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…