Bende iki uc ayda bir adet oluyodum.onun icin hamile oldugumu bile gec farkettim.devamli.suphelenip gebelik testi yapmaktan bikmistim.arkadaslarim canim tursu istedi diye gidio test almislar.yapmam umutlandirmayin dedim.umudun bitmeside güzel birsymis ki kafamdan silmisim artikAllah isteyen herkese nasio etsin insalllaahhhhh
Bende iki uc ayda bir adet oluyodum.onun icin hamile oldugumu bile gec farkettim.devamli.suphelenip gebelik testi yapmaktan bikmistim.arkadaslarim canim tursu istedi diye gidio test almislar.yapmam umutlandirmayin dedim.umudun bitmeside güzel birsymis ki kafamdan silmisim artikAllah isteyen herkese nasio etsin insalllaahhhhh
Peki nzamandir istiyordun cnm?hic yumurta takibi vs yaptirdinmi?
Amin cnm ins.peki hicbi belirtin olmadimi?yani hadi adet zaten duzensiz anlamazsin.ama gogsunde uykunda bi degisiklik olmadimi?
Doktorun açıklama yapmış olması lazım düşük yaşayan anneler özellikle ilk hamileliklerinde bir daha anne olmaları zor oluyor buradan ne desek boş bu koca abla tafsiyeleri ile olacak iş değil2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Stres de engeller akışına bırak Sürpriz bi hamilelik yaşarsın inşallah2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Doktorun açıklama yapmış olması lazım düşük yaşayan anneler özellikle ilk hamileliklerinde bir daha anne olmaları zor oluyor buradan ne desek boş bu koca abla tafsiyeleri ile olacak iş değil
Yalan mı söyliyeyim bu mu moral karşımızdaki çocuk değil yetişkin oluru neyse onu söyledim moral bozacak bir şey yazmadım benYinede can sikmak yerine moral vermek daha iyi degil mi ?
ben yurt dışında kalıyorum canim ve burdaki hic bir doktora güvenmiyorum artik çünkü ben ikinci düştüğümün ilk başlangıç gününde doktora gittim yani lekem geliyodu doktora dedim kanama basliyo benim bebegim yine dusecek dedim ve doktorun bana dedigi laf duserse dusecek zaten bisey yapamayiz dedi hastaneye alin bisey yapin en azından ağrım icin bisey yapin dedim ve doktor bana hastaneye alinacak kadar biseyiniz yokki dedi ve beni eve gonderdi afedersiniz tuvalette dusmesini bekliceksiniz dedi goz gore gore 2. bebegimi düşürdümDoktora gitmeyi düşündünüz mü? İki düşük sebebini araştırmadılar mı?
Cok gecmis olsun. Ya okurken yazdiklarinizi yasadigim seyleri tekrar yasamis gibi oldum. Cok zor sizi cok iyi anliyorum. Ins tekrar hamile kalirsaniz hemen turkiyeye gidin yurtdisinda ki hastanelerden insana fayda yokben yurt dışında kalıyorum canim ve burdaki hic bir doktora güvenmiyorum artik çünkü ben ikinci düştüğümün ilk başlangıç gününde doktora gittim yani lekem geliyodu doktora dedim kanama basliyo benim bebegim yine dusecek dedim ve doktorun bana dedigi laf duserse dusecek zaten bisey yapamayiz dedi hastaneye alin bisey yapin en azından ağrım icin bisey yapin dedim ve doktor bana hastaneye alinacak kadar biseyiniz yokki dedi ve beni eve gonderdi afedersiniz tuvalette dusmesini bekliceksiniz dedi goz gore gore 2. bebegimi düşürdüm
bu yazın turkiyede doktora gittim çünkü burda hic muane etmediler beni 3.dusuk olursa sonra bakiyolarmis 2 düşük normal dediler hep turkiyede ki doktor cok iyi muane etti ve cok şükür rahimde yada baska bi sorun çıkmadı folik asit verdi onu kullaniyorum kansizlik ve demir eksikligi var bende yıllardır onun icin haplar verdi sizce kullandigim haplarin anca mi faydasi olur 3 aydir kullaniyorumDoktora gitmeyi düşündünüz mü? İki düşük sebebini araştırmadılar mı?
sizede cok gecmis olsun haklısınız sonucta hamile kalabiliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAcele etmeyin zamanını Rabbim yazmıştır .. Vaktini bekliyordur bebeginiz gelmek için . bbirde lütfen herşey için sukretmeyi bilelim . en azından hamile kalabiliyorsunuz ... Eminim ki o bebeği düşürmekte ayrı bi pskolojidir ama dilerim sonunda tutunabilir . bende hamile kalabilmeyi beekliyorum rahmim çikolata kistleriylE doluyken
Gecmis olsun. Bende 2 kez dusuk yaptim keske bende bilseydim neden dusuk yaptigimin sebebini ona gore önlem alinirdi. Ama kaldigim yerde boyle bi imkanim yok. Simdi tekrar bebek istiyorum ama cokta korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktanBen 1 yıl içinde 3 tane düşük yaptım.sonra testler yapıldı meğer kan pıhtılaşma problemi varmış bende.şimdi de yumurta rezervim azaldığı için hamile kalamıyorum malesef.bence düşüklerin nedenini ciddi bir şekilde araştırın ve problem varsa çözmeye çalışın.3.düşüğü beklemek doktorlara göre doğru olabilir ama benim durumum da ortada.beklemeyi tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?