Hamile kalamiyorum

Bsra-32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
12
2
1
31
2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun

Bana pco tanisi konuldu ve gittigim bütün doktorlar hamile kalma olasigimin cok dusuk oldugunu söyledi.ilk zamanlar cok agladim tup bebek yapma gibi bi düşüncemde olmamisti.sonra dedimki Allah vermiyosa vardir bi bildigi unut gitsin varsin olmasin.aklimdan oyle bi çıkardım ki 2 aylikken hhamile oldugumu tesadufen ogrendim demek istedigim hersey kafada bitiyo,hic dusunme hic isteme kismetinde varsa zaten olucak

Kafana takma diycem ama zor tabide gercekten etkiliyo biz 9ay ugrastık olmadı kaynanamın öldügû ay beklemedgmz ay oldu cenaze araşi ne alaka demeyn gecmisti üstündn epey :)sımdi 2 çocugum var darısı şana olsun

2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Benim kuzenin karisida ayni senin gibi oldu kardes takma kafana biraz oluruna birak simdi ikitane cocugu var biri 5 diyeri 1 yasinda

Ben evli değilim. Polikistik over teşhisi bana da koyuldu. İleride ben de bu sorundan dolayı sıkıntı yaşarım diye endişeliyim, hem de çok endişeliyim. RABBİM umarım size nasip ettiği gibi bana da eder anne olmayı...

Benim hcg degerim 9.21 iken dun baska bir hastahanede yaptrdim 3.67 cikti .9.21 deger ciktgnda hamilesin denildi. 3.67 ciktiginda gebelik yok denildi napicam bilmiyorummm..

Benim halamin 10 sene olmadi 10 sene sonra bir dusuk yapti ve 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldi sabret cnm allaha dua et haylsysa zaten olur. Insaallahda hayrlisi hamile olmandir

Zamanı var demek ki hayırlısını sağlıklısını dile her zaman vakti saati geldiğinde olucaktır sen istediğin kadar uğraş bazen olmayınca olmuyor olmuyo diyede kendine hayatı zehir etme

Benim hcg degerim 9.21 iken dun baska bir hastahanede yaptrdim 3.67 cikti .9.21 deger ciktgnda hamilesin denildi. 3.67 ciktiginda gebelik yok denildi napicam bilmiyorummm..
Kimyasal gebeliklerde böyle olabiliyor yükselen değer yavaş yavaş düşüyor ve kanama başlıyor yada adet olmazsanız iki üç gün sonra tekrar edin bence

Hayit otu sogan kuru felan duymustum. Dogal seyler neticede zarar gelecegini sanmam. Bunun gibi seyler deneseniz. Bence bi aktara sorun

Yine de hamile kalabiliyor sun canım düşük de olsa. Bizde 1 senedir deniyoruz olmuyor eşimde bir sıkıntı yok bende bu ay doktora gittim ayrıntılı röntgen de bir sorun çıkmadı adetin 3. gunu hormon testi yapilacak onda da sıkıntı çıkmazsa rahim filmi çekilecek. İlk zamanlar çok kafama taktım günleri takip ettim kendimi hamile sandığım çok aylar oldu. Şimdi bütün testleri yaptırım eğer bir sorun varsa tedavisini olayım eğer sorun yoksa demek ki zamanı değilmiş diyip kafamı rahatlatıcam akışına bırak cam. Sende hamile kalabildigine göre engel yok demektir. Her geçen ay insan umutsuzluğa düşüyor biliyorum için yanıyor çocuk diye ama bir şekilde kafandan atman şart bu düşünceyi. İnce insanlar tüp bebekle bile sonuç almayip kabullendikten sonra doğal yollarla çocuk sahibi oluyor.

öncelikle sakin olun buna odaklanmayın düşük yapıorsanız bir sebebi vardır doktorunuzu değiştiirn kafandan çıkarınca hamile kalacaksın...

Bende bugün polistik över olduğunu öğrendim. Doktora tedavisi ne dedim yok dedi gebeliğe engel mi diye sordum bilemem sansin varsa tutar dedi öyle moralim bozulduki. Gecen sene hamile kaldim ama kalp atislari durmustu henüz hamile kalamadim bugünde bunu öğrendim su an çok üzgünüm sanki bir daha hic hamile kalamayacakmisim gibi geliyor su an

Banada öyle geliyodu. Hatta esime 2 sene bekleyelim olmazsa bosanlim senin baba olma hakkını elinden almak istemiyorum demistim.hic uzulme ve psikolojik olarak kendini yıpratma.bu sekilde o kadar cok hamile kalan varki..

Aminn insallah bu duyguyu herkes tatsin.pco da 10 yilda bir hamile kalma sansin var diye birsey soylemisti doktorum.ben 9.cu.ay kaldim.psikolojik olarak kafadan silmeme bagladim hep.Allah nasip.ettiyse elbet olur..

bizim de iki senedir olmuyor
hiç korunmuyoruz
bende bir sorun cıkmadı ancak eşimin spermlerinde hareketsizlik çıktı
herseyınbir zamanı vardır üzülmeyın
Allah hakkımızda en hayırlısını bilir
Biz de doğal yollardan sperm hareketını artırmaya calısıyoruz ama olmazsa da olmaz hayatta hersey cocuk sahibi olmak değil

Sürekli düşünmen ve stres çok etkiliyor. Akışına bırakacaksın. İlişkiden sonra kendini, vücudunu dinleme.
Başka şeylerle oyalan. Eşinle gez toz bebek olduktan sonra zor gezeceksin çünkü.
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.

Ay cnm bende pkoyum ve ilacsiz adet bile olamiuom.okadar iyi geldi ki yazini okumak ;( hersey nasip.ama cok takiom kafama olmucakmi hic diye

Ay cnm bende pkoyum ve ilacsiz adet bile olamiuom.okadar iyi geldi ki yazini okumak ;( hersey nasip.ama cok takiom kafama olmucakmi hic diye

Bende iki uc ayda bir adet oluyodum.onun icin hamile oldugumu bile gec farkettim.devamli.suphelenip gebelik testi yapmaktan bikmistim.arkadaslarim canim tursu istedi diye gidio test almislar.yapmam umutlandirmayin dedim.umudun bitmeside güzel birsymis ki kafamdan silmisim artik Allah isteyen herkese nasio etsin insalllaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…