Benim kuzenin karisida ayni senin gibi oldu kardes takma kafana biraz oluruna birak simdi ikitane cocugu var biri 5 diyeri 1 yasinda2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Ben evli değilim. Polikistik over teşhisi bana da koyuldu. İleride ben de bu sorundan dolayı sıkıntı yaşarım diye endişeliyim, hem de çok endişeliyim. RABBİM umarım size nasip ettiği gibi bana da eder anne olmayı...Bana pco tanisi konuldu ve gittigim bütün doktorlar hamile kalma olasigimin cok dusuk oldugunu söyledi.ilk zamanlar cok agladim tup bebek yapma gibi bi düşüncemde olmamisti.sonra dedimki Allah vermiyosa vardir bi bildigi unut gitsin varsin olmasin.aklimdan oyle bi çıkardım ki 2 aylikken hhamile oldugumu tesadufen ogrendimdemek istedigim hersey kafada bitiyo,hic dusunme hic isteme kismetinde varsa zaten olucak
2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Kimyasal gebeliklerde böyle olabiliyor yükselen değer yavaş yavaş düşüyor ve kanama başlıyor yada adet olmazsanız iki üç gün sonra tekrar edin benceBenim hcg degerim 9.21 iken dun baska bir hastahanede yaptrdim 3.67 cikti .9.21 deger ciktgnda hamilesin denildi. 3.67 ciktiginda gebelik yok denildi napicam bilmiyorummm..
Hayit otu sogan kuru felan duymustum. Dogal seyler neticede zarar gelecegini sanmam. Bunun gibi seyler deneseniz. Bence bi aktara sorun2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Bana pco tanisi konuldu ve gittigim bütün doktorlar hamile kalma olasigimin cok dusuk oldugunu söyledi.ilk zamanlar cok agladim tup bebek yapma gibi bi düşüncemde olmamisti.sonra dedimki Allah vermiyosa vardir bi bildigi unut gitsin varsin olmasin.aklimdan oyle bi çıkardım ki 2 aylikken hhamile oldugumu tesadufen ogrendimdemek istedigim hersey kafada bitiyo,hic dusunme hic isteme kismetinde varsa zaten olucak
Bende bugün polistik över olduğunu öğrendim. Doktora tedavisi ne dedim yok dedi gebeliğe engel mi diye sordum bilemem sansin varsa tutar dediöyle moralim bozulduki. Gecen sene hamile kaldim ama kalp atislari durmustu henüz hamile kalamadim bugünde bunu öğrendim su an çok üzgünüm sanki bir daha hic hamile kalamayacakmisim gibi geliyor su an
Ben evli değilim. Polikistik over teşhisi bana da koyuldu. İleride ben de bu sorundan dolayı sıkıntı yaşarım diye endişeliyim, hem de çok endişeliyim. RABBİM umarım size nasip ettiği gibi bana da eder anne olmayı...
Bana pco tanisi konuldu ve gittigim bütün doktorlar hamile kalma olasigimin cok dusuk oldugunu söyledi.ilk zamanlar cok agladim tup bebek yapma gibi bi düşüncemde olmamisti.sonra dedimki Allah vermiyosa vardir bi bildigi unut gitsin varsin olmasin.aklimdan oyle bi çıkardım ki 2 aylikken hhamile oldugumu tesadufen ogrendimdemek istedigim hersey kafada bitiyo,hic dusunme hic isteme kismetinde varsa zaten olucak
Ay cnm bende pkoyum ve ilacsiz adet bile olamiuom.okadar iyi geldi ki yazini okumak ;( hersey nasip.ama cok takiom kafama olmucakmi hic diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?