Hamile kalamiyorum

2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim 2.dusugun üstünden 6 ay gecti ve hala hamile değilim cok kafaya takıyorum bu yüzden mi olmuyor acaba Benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
düşüklerde otopsi yaptırdınız mı? sebep neymiş

Eşini istediğin için seviş...
Bebek için değil.
Zevk almaya odaklan canım.
Ben öyle yaptığım ay hamile kaldım

İlk haftalardaki düşükler zaten Bebek problemli olduğu için oluyor yani düşmesi dünyaya gelmesinden daha hayırlı olduğu için sistem bi nevi eliyor onu. Ne güzel hamile kalabiliyormuşsunuz bu da çok önemli. Eğer çok aklınıza takılıyorsa trombofili paneli genlerinizde mutasyon var mı yok mu onu öğrenmeye çalışın, genetik test yaptırın.

Kızlar ne güzel konuşmuşsunuz. Gerçekten bana da moral oldu. Bazen ne kadar istesek de olmuyor. Rabbim ol diyecek ki olsun. Benimde Bi kimyasal düşüğüm var. Sonrasın da 2 defa tüp bebek yaptırdım ikisi de yarım kaldı. Bütün değerlerim normal. Yumurtalar toplanınca şekil bozukluğu var diye yarıda kestiler. Bu şartlarda denersek tekrar böyle olabilir,Hiç belli olmaz kendiliğinden kalırsın hamile gibi şeyler söylediler tabi benim dünyam yıkıldı. Öyle cok psikolojik çöküş yaşıyorum ki. Tüp bebek de tedavide bazen hiç bişey Rabbim isteyen herkese versin. Yaşamayan bilmez

Mrb hanimlar ben yeni katildim araniza ama uzun zamandir takip ediyorum sizlere bisey danismak istiyorum bn 5 aylik evliyim ve yumurtlamayi takiben incir kuru de kullaniyorm ama hamile kalamadim adetlerim duzenli en fazla 2 gun oyna 26 ve 28 gunleri doktor kist vs bisey yok dedi ama 3 cm lik miyomum var bunun sorun yapabilecek yer ve sekilde olmadigini soyledi doktor 1 sene gecmedn tedavi olmaz diyo a ben biseylr yapmak istiyorum hormon larima bile bakmiyolar sizce ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…