Hamile kalamıyorummmm!!!

Kızlar selam.
Bir seneyi bu ayla birlikte doldurmuş bulunmaktayım.1 senedir korunmasız ilişki sonucu 0. Allah korusun sağlıklı bir evlat versin bi an önce ama bir düşük dış gebelik kimyasal gebelik bilmem ne bile yaşamadım. hormonlarım temiz hiçbi sıkıntı yok çok şükür.yumurtalıklarım temiz. Eşimin sperm sayısı kalitesi vs. normalden daha üst düzeyde doktor senlik bi sıkıntı yok dedi. Normal hayatta da çok stresli bi kızım aslında . Son 1 yılım da zor şeyler yaşadım çevresel… ama iki üç aydır kafamı iyice boşalttım yine bişey yok.. şu bir yıl içinde fazla kilolarımdan kurtuldum, ovulasyon testleri denedim, süt buharı denedim, incir kürü denedim, iki günde bir ilişki denedim,hergün ilşki denedim, ayaklarımı duvara yasladım popomun altına yastık koydum hemen kalkmadım, unuttum hiçç umursamadım aklıma bile gelmediği zamanlar da çok oldu.. ama yok işte yok Rabbim bana da nasip etsin diye çok dua ettim ama yok… 😢😔 eşim beni hep teselli ediyor ama ona da hasta olduğumu bu ay da olmadı lafını o kadar zor söylüyorum ki. Olsun be biz varız biz birlikteyiz ya yeter diyo herseferinde. Ama adım kadar eminimki çok üzgün ne yapıcam bilmiyorum… biraz içimi dökmek istedim sadece ama bir de bana neden olmaz neden bu kadar zor biraz anlatsanıza. Bi kadın neden hamile kalamaz o kadar araştırmalarım sonucu bi çok şey öğrendim baktırdım. Bilmediğim başka ne olabiliryardım eder misiniz?
Hsg testi yaptırmadıysanız yaptırın rahim filmi..tüpleriniz açık mı kapalı mı öğrenmek için 1 sene korunmasız ilişkiye rağmen hamilelik olmadığında infertilite ye yönlendiriyor sebebini bulmak için stres en büyük düşmanınız olsun çünkü size zarardan başka birşeyi dokunmaz İnşaAllah güzel haberler alırsınız tez zamanda

Kızlar selam.
Bir seneyi bu ayla birlikte doldurmuş bulunmaktayım.1 senedir korunmasız ilişki sonucu 0. Allah korusun sağlıklı bir evlat versin bi an önce ama bir düşük dış gebelik kimyasal gebelik bilmem ne bile yaşamadım. hormonlarım temiz hiçbi sıkıntı yok çok şükür.yumurtalıklarım temiz. Eşimin sperm sayısı kalitesi vs. normalden daha üst düzeyde doktor senlik bi sıkıntı yok dedi. Normal hayatta da çok stresli bi kızım aslında . Son 1 yılım da zor şeyler yaşadım çevresel… ama iki üç aydır kafamı iyice boşalttım yine bişey yok.. şu bir yıl içinde fazla kilolarımdan kurtuldum, ovulasyon testleri denedim, süt buharı denedim, incir kürü denedim, iki günde bir ilişki denedim,hergün ilşki denedim, ayaklarımı duvara yasladım popomun altına yastık koydum hemen kalkmadım, unuttum hiçç umursamadım aklıma bile gelmediği zamanlar da çok oldu.. ama yok işte yok Rabbim bana da nasip etsin diye çok dua ettim ama yok… 😢😔 eşim beni hep teselli ediyor ama ona da hasta olduğumu bu ay da olmadı lafını o kadar zor söylüyorum ki. Olsun be biz varız biz birlikteyiz ya yeter diyo herseferinde. Ama adım kadar eminimki çok üzgün ne yapıcam bilmiyorum… biraz içimi dökmek istedim sadece ama bir de bana neden olmaz neden bu kadar zor biraz anlatsanıza. Bi kadın neden hamile kalamaz o kadar araştırmalarım sonucu bi çok şey öğrendim baktırdım. Bilmediğim başka ne olabiliryardım eder misiniz?
Canım ümidini kaybetme bende son 1 yıl çocuk için uğraştım ilk 7 ay doktora gitmeden korunmasiz ilişkiden sonra hep biraz biraz karamsarlastim sonra doktora gittim doktor çok önemli faktör bunu unutma önce adana Medline gittim hemen klomen kullandirdi sonra çatlatma iğnesi yaptırdı sonuç negatif oldu gittim bana kurduğu ilk cümle üzülme tüp bebek yaparız oldu çok üzgün bir şekilde eve döndük eşimle 1 ay sonra özel adana Hastanesi'ne gittik burdaki doktorum ilk muayenede hsg ve sperm testini istedi hsgye girdim anestezili olarak tüplerin tikaliymis açmışlar gittim tekrar bana letu estrofem progestan folik asit ve protime women başlattı hangisini ne zaman başlayacağımı hem sözle hem yazılı bir reçeteyle elime verdi dediklerine harfiyen uyduk bu arada folik asit sadece ben değil eşime de kullandirdi sperm kalitesini arttırıyormus.3 ay düzenli olarak böyle seyretti tedavim artık yoruldum dedim hocam aşılama falan mi yapsak kızdı bana senin sorunların vardı ama çözdük çözüyoruz sadece sabırlı ol ve strese girme olacak dedi Allah'ın izniyle şu anda 6 haftalık gebeyim Darısı senin ve tüm Anne adaylarının başına olsun... Yani doktor ve hastane çok önemli bir faktör hastane degistirmeseydim boş yere bir ton paramızı alıp bana tüp bebek yapacakti Medline

Mutlaka HSG çektir ve tavsiyem anestezili cektirmendir işlem sırasında ağrı hissetmeyeceksin anestezisiz yapılırken ağrı hissetmesen de kendini kasacaksin istemsiz bir şekilde ve tüplerin tam acilmayabilir ya da geri kapanabilir ben işlemi sorunsuz yapsınlar diye anestezili yaptırdım uyandıktan sonra 2 gün kasık ağrısı çektim ama amaç uğruna bişey değil hayirli haberlerini alırız inşallah...

Back
X