Erkek İnfertilitesi Hamile kalamyrm😔

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Arkdslr şu gebeliği aklımızdan atabilecgmz bişey yok mu ben bu ay düşünmek araştırmak belirti aramak ovulasyon takip etmek istemyrm bunu nasıl başarablrm var mı önerisi olan..kafamı rahat bırakmak istyrm artk çünkü beynimin yorulduğunu o kadar çok hissedyrm ki beyin yani buda bi yere kadar dayanyo 3 yıl olcak sizce vaz mı gecmelym artk sebepsiz infertilite gibi bişey bizim sadece morfolji skntmz var doktor onu önemsemyo normal yoldan olur diyo 2 tüp bebek de denedik sizce artk tamam olmuyo herşeyi denedik olmadı biz bu savaşı kaybettik diyip yerime mi oturmam gerekiyor yani neden olmyo anlamyrm artk

Canım iyi bir ürologa gittiniz mi ? eşinin DNA hasar testi felan yapıldı mi ?

Oy bacım oy ne kadar haklısın bir bilsen bizim de boş gibi resmen olmuyor iki yıl olmuş nolacak sonumuz

Benim eşimde azcık sperm vardı oda gitti yanlış ilaç kullanımı sonucu .Ben ne yapayım ? Ama olana kadar deneyeceğiz , maddi ve manevi gücüm yettiğince tüp bebek deneyeceğim .Ne zaman ki artık olması imkansız derlerse o zaman bırakırım bebek sahibi olma hayallerini .Nasipse her türlü gelecek zaten ben inanıyorum .

Oy bacım oy ne kadar haklısın bir bilsen bizim de boş gibi resmen olmuyor iki yıl olmuş nolacak sonumuz
Bilmyrm gizosum bu ay o kadar belirtm vardı ki ilk defa göğüslerim bu kadar sertlesti dolgunlasti yani başka biri olsa teste gerek yok hamileym direk der. Ama yok bugün adet oldum vücudum da benle dalga gecyo sanrm çok yoruldum artk başımı alp gidesim var bilinmeyen yerlere kimsenin olmadığı yerlere artk çok bunaldm ya boğazım düğüm düğüm kuzenim msj atmış 2.ye hamileym diye aynı dönemde evlenmstk üstelik o çok kilolu yumurtla tembelliği vardı onda yüz kilo falan vardr. Yani benm herşeyim mükkemelken neden ben kalamyrm 3 yıl olcak sabır sabır tamam rabbin için sabret ayeti var ama rabbim gönlüme ferahlık versin zira bana dar geliyo artk

Gızemcım sen bı ay klomen ve catlatma kullanmıstın demı etkısı nasıl oldu

Canım iyi bir ürologa gittiniz mi ? eşinin DNA hasar testi felan yapıldı mi ?
Canm gitmedgmz ürolog kalmadı artık herkes normal sıkıntı yok olur diyor. Dna hasar testi yaptrmadk bi o kaldı onu fa şu virüs olayları bitmeden yapamyz be kuzum olmazsa olmasn artk ben istemyrm olmicakms demek ki benm çocuğum

Canım ferahlık gelecek merak etme en daraldığın zaman ferahlık peşinden geliyor merak etme bence çok güzel olacak herşeye biraz ağlasan açılırsın belki ben öyleyim

Canım o testi mutlaka yaptırın bence .Son zamanlarda DNA hasarını çok önemsiyor doktorlar

Bende normalde çok olumlu biriyim inan bu kadar negatif degldm burdaki arkdslrm iyi bilir ama hiç mi bişey yaramaz ya hiç mi yani yok dermansız dert çıkmaz sokak gibi olmyo

Canım ferahlık gelecek merak etme en daraldığın zaman ferahlık peşinden geliyor merak etme bence çok güzel olacak herşeye biraz ağlasan açılırsın belki ben öyleyim
Agladgmda eşim yanls anlyor bana mı suç atysn diyor aglayamyrm onun da suçuyok çünkü sigarayı bile bıraktı napsn daha kısmetimzde yokmuş

Kuzum 3 yıl olacak ne kandiller ne mübarek günlerde dua ettm ne hatimler indrdm bir kere ya bir kere kabul olmadı yani neden nerde yanls yapyrm ben
Canımmm deme öyle ALLAH her kulunun duasını kabul eder ama farklı şekilde kimine istediğini verir kimine daha iyisini verir ya da farklı bi güzellik verir kiminin isteğini de ahirete saklar ama her türlü kabul eder inan bana güzel olacak herşey ALLAHIM sana havale ediyorum deyip çekil istersen biraz kendinle kal çocukla ilgili hiç bi şey düşünmeden ne dersin

Bende sadece bunu istyrm bak rabbim illa vermek zorunda degl herşeyim çok iyi şükür herşey bi anda olmyo demek ki ben inan neden vermyo demyrm sadece etrfmdaki insanlardan uzaklasmk çocuk mevzusunu kafamdan atmak istyrm insanlar sürekli soruyo ee olmadı mı daha bktm herşey nasip kısmet olmayablr mesela tüm eltilerm doğurdu onlar hep el üstünde işte bu tür ortamlara girmek istemyrm mecbur giryrm gelmyrm desem eşimle huzursuz oluyorm yani yok bi çıkış yolu şu an Benm için bir kapana sıkışmış acı çekiyor ama çıkamıyor haldeym o kapandan kurtulsam peynir falan istemem wala bu ortamı istemyrm hepsi bu

Canım o testi mutlaka yaptırın bence .Son zamanlarda DNA hasarını çok önemsiyor doktorlar
Canm sizin neydi problem kendi derdmden soramadm yani sperm sayısı her şekilde artar dert etme biz ne kullandysak hep sperm sayısı arttı bide hız arttı hep morofloji sıfır kaldı

Canm sizin neydi problem kendi derdmden soramadm yani sperm sayısı her şekilde artar dert etme biz ne kullandysak hep sperm sayısı arttı bide hız arttı hep morofloji sıfır kaldı
Canım bizim ilk başta sayıyla sperm vardı .Bütüm testler yapıldı .Sonra doğal yollarla 600 bin e kadar çıktı tüp bebek için yeterliydi .Doktota gidelim dedik oda klomen verdi oda bizde yan etki yaptı .Testesteron düşmüş östrojen yğlselmiş .Azospermi olmuş .İlacı bıraktık şimdi .Tekrar doğal yöntemlerle artmasını bekliyoruz

Çok iyi anlıyorum seni merak etme cenabı hak seni görüyor duyuyor şuan emin ol ferahlık yakındır duamız birbirimizle merak etme

Ah be kuzum maalesef artık ne beyin nede vücut kaldırmıyor .. bu ay iğne oldum üstüne fitil kullandım ama yine yok olmuyor bi sıkıntı da yokken hemde .. sizde de oyle bir sıkıntı yok ki sadece mirfooloji düşük ona rağmen o kadar gebe kalan var ki .. neden olmuyor ya neden .. off bende o kadar doluyum ki İnan sanki hiç gebe olamicakmısım gibi geliyor artık .. bütün çevrem hamile ama bizim yok olmuyor napsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…