Erkek İnfertilitesi Hamile kalamyrm😔

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gızemcım sen bı ay klomen ve catlatma kullanmıstın demı etkısı nasıl oldu
Evet kuzum kullandım progestan da fitil olarak aldım hep ilk günler bas agrısı bel ağrısı ve halsizlik yaptı suan 14. Gün ve belirti sıfır test yaptım oda negatif yine olmadı sanırım ..

Evet kuzum kullandım progestan da fitil olarak aldım hep ilk günler bas agrısı bel ağrısı ve halsizlik yaptı suan 14. Gün ve belirti sıfır test yaptım oda negatif yine olmadı sanırım ..
Adet gelene kadar ümit vardır kuzum üzme kendını ınsallah tutmustur o

Her kelimeyi o kadar iyi anlıyorum ki,tam da içimden geçen duygularımı ifade etmişsin. Bu arada bende sendenim ne diyim Allah yardımcımız olsun inşallah

Canim bnimde ayni durum ama sna birsey onericem esine 2 litre keci boynuzu suyunu kaynat icir iyi sonuc alacaksin

Hayrlı olsun canm bebeğin bize de dua et. Tüp bebekle mi kendilignden mi oldu canm. Tabi herşey nasip kısmet bize sabretmek düşer

Her kelimeyi o kadar iyi anlıyorum ki,tam da içimden geçen duygularımı ifade etmişsin. Bu arada bende sendenim ne diyim Allah yardımcımız olsun inşallah
Üzülüyorum olmayan herkes için keşke diyorum şu hayatta sadece bu olmasaydı herkesin evladı olsaydı zaten ölüm takdiri ilahi onun önüne geçemeyiz ama şu kadnlar arasnda doğuran doğurmayan farkı yaşanmasaydi sadece burda eşitlik olsaydı keşke ama yok işte

Canim bnimde ayni durum ama sna birsey onericem esine 2 litre keci boynuzu suyunu kaynat icir iyi sonuc alacaksin
Canm keçiboynuzu kürünü mü diyosun onu geçen sene 3 ay boyunca denedik yok olmadı ben boşuna delirmyrm ki ne yapsak ne kullansak yok olmyo lanetlenms gibiyz sanki kurban olduğum rabbim şu bahtimzi tez zamanda açsa kurtulsak artk ne demedysek olmadı 2 tüp bebek yaptk bir tanesi de mi tutmaz yok yani yok

Kendiliginden canim surpriz bebek hemde 2 dogal gebelik öncekini 6 haftalukken anne karninda kaybettik ama olsun Rabbim demekki en hayirlisini bu zamana birakmis
Neler kullandnz peki o süreçte farklı olan ne yaptnz 2 kere kalablmssn ne etkili oldu

Ayy kurban olurum yaradana imtihan canim imtihan bnm esimde varikosel amleliyat oldu hala da cocuk yok ama dzuliyor esim tahliller iuiye gidiyo

Ilk doğal hamilelikde bisi yapmadim canim 5. Transfer icin adetimi beklioduk 6 gun gecince menapoza girdim sandim hamilelik mumkun deil ya doktorlara göre oyle ogrendim. 2 hamilelikde de ovulasyo testi kullandim olursa olur olnazsa olmaz deyip. Ondada adete 10 gun kala ogrendim oyle oldu yani hepsi tesaduf

Anladm canm Allah yardmcn olsun seninki de zormuş ama bak şu keçiboynuzu pekmezi çok güzel sayı artryo mutlaka hergün içsin. Bide iyi bir ürolog bulun mutlaka sperm çıkışı saglancktr sonuçta varms sperm yani olur Allah'ın izniyle işte biraz sabır biraz çaba tabi

Maşallah ne güzel tüp bebek ilaçları yaradı belki de rabbim yeterki ol desin.. bize de nasip olur inşallah dualrnda unutma bizi..

Evet canım sperm çıkışı vardı inşallah yine Çıkar .Şu virüs olayı geçince Ankara’ya Kaan Aydos a gideceğiz zaten .Aynen keçiboynuzuna başladık 1 haftadır .Bakalım 1 ay sonra yeniden sperm testi vereceğiz .İnşallah sperm Çıkar.

Ayy kurban olurum yaradana imtihan canim imtihan bnm esimde varikosel amleliyat oldu hala da cocuk yok ama dzuliyor esim tahliller iuiye gidiyo
Imtihan tabi kuzum yapcak bişey yok bize ameliyat kesinlikle olmasn dediler. Hani deseler çözümü şu şunu yapın yapıcaz ama yok bi sorun yok diyip gönderiyorlar

Tuo bebek ilaclarinin etkisiyle tuplerin acilmasi gibi bi durumun soz konusu olacagini sanmiyorum. Ayrıca yarim rahimliyim rahmin sol tarafi yok ve sol tup tamamen buruşukmus oyle diodu doktorum sag tup de ucu tikliydi hsg de acilmayan tup bebek ilaclariyla acilio mu ki

Canim insaniz bazen sorguladigimiz oluyo malesef, Rabbim insallah isyan olarak deilde ic dokme gibi gorur. Bu imtihanimizi gecmemizi nasip eder. Ben 5 yildir herseyi denedim sebepsiz bizimde. Daha virusun ciktigi hafta yine doktora gittim olur bi sebep yok dedi dier herkes gb. Aktarlar koca kari yontemleri.. asilama ve tup denemedim sadece.
O esit olsaydik lafin icimi ciz ettirdi, ne guzel demissin.
"Allah’ın sevdiği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: 'Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir; fakat onu biraz ertele, çünkü ben onun sesini hep duymak isterim.' (Diğer taraftan) Allah’ın sevmediği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: ‘Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir ve bunu acele yap. Çünkü ben bunun sesini duymak istemiyorum.’
Belkide bizde Rabbimin cok sevdigi kullariyizdir da dua edisimizi seviyodur❤

Çıkar Allah'ın izniyle herkesin imtihan şekli farklı işte bizim sorun ne onu bile blmyrz deseler şu sorunvar tedavi olun olcaz ama yok sebebsiz dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…