Erkek İnfertilitesi Hamile kalamyrm😔

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1 senemiz kaldı 3 yila keşke böyle bir şart sunmasalar çok saçma durumumuz belli zaten keyfimizden yaptırmıyoruz
Keşke ama işte öyle bi şart koymuşlar canm. Ya 1 yıl daha bekleyecen yada daha iyi bi yerde yaptrcan. Bizim 3 ay sonra 3 yıl olacak ama sperm sayımız yüksek sadece morfoloji sıfır buna rağmen bana bile yaparlar mı şüpheliym sayınız yüksek diyip yapmayablrler mi acaba bilemyrm çünkü değişik bir sürü şartları var

Hangi merkez daha iyidir acaba

Adana turan çetin tüp bebek merkezini çok övüyorlar yinede sen araştır tabi içine sinene gidersn
Ben henüz aşılama yaptırmadım ama aşılamadan ümidim yok şimdiden araştırıp kenara biseyler koymak istiyorum. Bide şey sormak istiyorum sen tıp fakültesinde aşılama yaptırdın demi?

Kizlar ben bu sitede okudum Clife diye bitkisel macun varmis kullananlar hamile kalmiş hep sizde bi deneyin ne kaybedersiniz instada yorumlarda var bakin. İnsallah hepiniz hamile kalirsiniz.

Kizlar ben bu sitede okudum Clife diye bitkisel macun varmis kullananlar hamile kalmiş hep sizde bi deneyin ne kaybedersiniz instada yorumlarda var bakin. İnsallah hepiniz hamile kalirsiniz.
Canım burada sorun bizde değil eşlerimizde

Ben henüz aşılama yaptırmadım ama aşılamadan ümidim yok şimdiden araştırıp kenara biseyler koymak istiyorum. Bide şey sormak istiyorum sen tıp fakültesinde aşılama yaptırdın demi?
Tabi tıp fakültesinde önce iki aşılama yapman lazm ücretli tüp bebek de yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…