Demek ki neymiş nasip olunca tıbbi sorunlarn önemi yokmuşTüplerim tikaliydi evet bide esimde sperm hareksizligi vardı yavasdi
Keşke ama işte öyle bi şart koymuşlar canm. Ya 1 yıl daha bekleyecen yada daha iyi bi yerde yaptrcan. Bizim 3 ay sonra 3 yıl olacak ama sperm sayımız yüksek sadece morfoloji sıfır buna rağmen bana bile yaparlar mı şüpheliym sayınız yüksek diyip yapmayablrler mi acaba bilemyrm çünkü değişik bir sürü şartları var1 senemiz kaldı 3 yila keşke böyle bir şart sunmasalar çok saçma durumumuz belli zaten keyfimizden yaptırmıyoruz
Bizimde olmuyor 1 bucuk yildir sayi hiz morfoloji dusuk tup bebege basliycaz darisi bizlere olsun insallahTüplerim tikaliydi evet bide esimde sperm hareksizligi vardı yavasdi
Hangi merkez daha iyidir acabaKeşke ama işte öyle bi şart koymuşlar canm. Ya 1 yıl daha bekleyecen yada daha iyi bi yerde yaptrcan. Bizim 3 ay sonra 3 yıl olacak ama sperm sayımız yüksek sadece morfoloji sıfır buna rağmen bana bile yaparlar mı şüpheliym sayınız yüksek diyip yapmayablrler mi acaba bilemyrm çünkü değişik bir sürü şartları var
Adana turan çetin tüp bebek merkezini çok övüyorlar yinede sen araştır tabi içine sinene gidersnHangi merkez daha iyidir acaba
Ben henüz aşılama yaptırmadım ama aşılamadan ümidim yok şimdiden araştırıp kenara biseyler koymak istiyorum. Bide şey sormak istiyorum sen tıp fakültesinde aşılama yaptırdın demi?Adana turan çetin tüp bebek merkezini çok övüyorlar yinede sen araştır tabi içine sinene gidersn
Canım burada sorun bizde değil eşlerimizdeKizlar ben bu sitede okudum Clife diye bitkisel macun varmis kullananlar hamile kalmiş hep sizde bi deneyin ne kaybedersiniz instada yorumlarda var bakin. İnsallah hepiniz hamile kalirsiniz.
Aynen bizde sorun yok bizde olsa çoktan bi çözüm bulunurdu erkek infertilitesi çok zorCanım burada sorun bizde değil eşlerimizde
Tabi tıp fakültesinde önce iki aşılama yapman lazm ücretli tüp bebek de yapsanBen henüz aşılama yaptırmadım ama aşılamadan ümidim yok şimdiden araştırıp kenara biseyler koymak istiyorum. Bide şey sormak istiyorum sen tıp fakültesinde aşılama yaptırdın demi?
Hsg çekilirken ve aşılama yapılırken doktor harici kaç kişi oluyor stajyerler giriyor muTabi tıp fakültesinde önce iki aşılama yapman lazm ücretli tüp bebek de yapsan
Hag çekilirken 3 4 kişi oluyo aşılama 2 doktor 1 2 de hemşire oluyoHsg çekilirken ve aşılama yapılırken doktor harici kaç kişi oluyor stajyerler giriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?