Canm ya yüreği ne güzel insansın rabbim tez zamanda nasip etsin sana isteyen herkeseCanim insaniz bazen sorguladigimiz oluyo malesef, Rabbim insallah isyan olarak deilde ic dokme gibi gorur. Bu imtihanimizi gecmemizi nasip eder. Ben 5 yildir herseyi denedim sebepsiz bizimde. Daha virusun ciktigi hafta yine doktora gittim olur bi sebep yok dedi dier herkes gb. Aktarlar koca kari yontemleri.. asilama ve tup denemedim sadece.
O esit olsaydik lafin icimi ciz ettirdi, ne guzel demissin.
"Allah’ın sevdiği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: 'Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir; fakat onu biraz ertele, çünkü ben onun sesini hep duymak isterim.' (Diğer taraftan) Allah’ın sevmediği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: ‘Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir ve bunu acele yap. Çünkü ben bunun sesini duymak istemiyorum.’ ”
Belkide bizde Rabbimin cok sevdigi kullariyizdir da dua edisimizi seviyodur❤
Mucize olmuş resmen senin canm Rabbim devamını getrsn inşallah. Işte rabbim ol der ve olur onun ol demesi yeterTuo bebek ilaclarinin etkisiyle tuplerin acilmasi gibi bi durumun soz konusu olacagini sanmiyorum. Ayrıca yarim rahimliyim rahmin sol tarafi yok ve sol tup tamamen buruşukmus oyle diodu doktorum sag tup de ucu tikliydi hsg de acilmayan tup bebek ilaclariyla acilio mu ki
Amin canim isteyen herkese insallah❤Canm ya yüreği ne güzel insansın rabbim tez zamanda nasip etsin sana isteyen herkese
Ben bunu da düşündüm rabbime hep dua edcem duayı hiç bırakmicam diye söz veryrm kendime zaten ben hep dilinde dua namaz kuran olan biriym hiçbir gün geçmez ki Allah-u teâlâyı anmadan. Rabbim biliyor ben duayı bırakmam ama rabbim sevdiği kulları darda bırakmazms hep beni de bu imtihandan galip çıkarsın istyrm çünkü zaman geçtikçe dayanılmaz bir hâl alyor artık
7 yıl canm dile kolay ya rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canm ya❣ yinede Allah'tan ümit kesilmez illa birgün olur şu an kendi derdimden utandm ben 3 yıla yaklasyrm senin 7 yıl olmuş Allah sabrını versin diyecek hiç-bir laf yok kelimeler kifayetsiz kalr bu durumdaAmin canim isteyen herkese insallah❤
Ne guzel bak Allahtan geldigine inanioruz da ondan, ettigin dualar bi gun karsiligini bulsun insallah
Bazen gercekten yorgun caresiz hissedip dayanamioruz, hepimiz oyleyiz zaman zaman. Kelin merhemi olsada basina surse
Sadece inanc ayaga kaldiriyo, onun haricinde hic bi kelime bu hissi tarif edemez. Hele etrafinda bos konusan insanlar varsa. Sen elalemi bi koseye birak, esinle cicim aylarim de tadini cikar. Biz oyle yapioruz, hala yeni evli gibisiniz derler hep. Bu arada 7 yillik evliyimBelki kısırız olmuyo hala yokmu demek ne kadar yaralar insani. Rabbimize donup etrafa kulak kapaticaz baska care yok. Kucaklarimiz tez zamanda dolsun insallah
Olsun canim deme oyle kimisi ilk denemeden bu hisleri yasio uzulmeye basliyo kimisi 10 yil ugrasinca. Evlat isteyenin 1 ayida ayni 1 yilida. Zaman sadece alistiriyo. Biz basta istemedik, sonra istedik ama herkese hala istemioruz diodum yine zaman gecip sorduklarinda olmuo dedim ve sustular sukur. Gerci bu seferde aciyolarmis gb hal aldi. Hele kardesim benden sonra evlenipte dogurunca. Olsun hic onemli deil valla7 yıl canm dile kolay ya rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canm ya❣ yinede Allah'tan ümit kesilmez illa birgün olur şu an kendi derdimden utandm ben 3 yıla yaklasyrm senin 7 yıl olmuş Allah sabrını versin diyecek hiç-bir laf yok kelimeler kifayetsiz kalr bu durumda
Amin amin inşallah tez zamanda duysun rabbim sesimiziOlsun canim deme oyle kimisi ilk denemeden bu hisleri yasio uzulmeye basliyo kimisi 10 yil ugrasinca. Evlat isteyenin 1 ayida ayni 1 yilida. Zaman sadece alistiriyo. Biz basta istemedik, sonra istedik ama herkese hala istemioruz diodum yine zaman gecip sorduklarinda olmuo dedim ve sustular sukur. Gerci bu seferde aciyolarmis gb hal aldi. Hele kardesim benden sonra evlenipte dogurunca. Olsun hic onemli deil valla
Rabbim herkese vermeyi bilio hâşa bizemi bilmiyo vardir ser sandiklarimizda bi hayir❤
Ol emrini bekleyen duamiz tez zamanda kabul olur insallah
Oyle cnm ama hiç belirtim yok ondan dolayı ümitsizim .Adet gelene kadar ümit vardır kuzum üzme kendını ınsallah tutmustur o
Hayr canm kayseride acıbademdecanım sen tüp bebeği k.maraşta mı yaptırdın?
Ben aşılama tutmazsa direk Ksü'de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama yaparlar mı acaba 3 aşılama şart mıHayr canm kayseride acıbademde
Maraşta msn kuzum sen. Ben ilkini ksü.de doç.dr. murat bakacak hocaya yaptrdm herşey yolundaydı ama olmadı laboratuvarı iyi degl yani devlet hastanesi sonuçta. Biz ücretli yapmstk 3 yıl evlilik süresi şartı vardı bize ücretli yaptılar. Başka şartları da var Mesela yaşın kaç yaş sınırı da var. Bende 2 ay sonra 3 yılımı dolduryrm eğer ücretsiz yaparlarsa bende yaptrrmBen aşılama tutmazsa direk Ksü'de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama yaparlar mı acaba 3 aşılama şart mı
Ahirette verdiğini nerden biliyosunuz? Gidip geldiniz mi?Canımmm deme öyle ALLAH her kulunun duasını kabul eder ama farklı şekilde kimine istediğini verir kimine daha iyisini verir ya da farklı bi güzellik verir kiminin isteğini de ahirete saklar ama her türlü kabul eder inan bana güzel olacak herşey ALLAHIM sana havale ediyorum deyip çekil istersen biraz kendinle kal çocukla ilgili hiç bi şey düşünmeden ne dersin
Evet maraştayım yaşım 24 3 yıl olmadı evliliğimiz. Siz ne kadar ödediniz devlete?Maraşta msn kuzum sen. Ben ilkini ksü.de doç.dr. murat bakacak hocaya yaptrdm herşey yolundaydı ama olmadı laboratuvarı iyi degl yani devlet hastanesi sonuçta. Biz ücretli yapmstk 3 yıl evlilik süresi şartı vardı bize ücretli yaptılar. Başka şartları da var Mesela yaşın kaç yaş sınırı da var. Bende 2 ay sonra 3 yılımı dolduryrm eğer ücretsiz yaparlarsa bende yaptrrm
3 bin hastaneye ödedik 4bine yakın da ilaçlar tuttu canm. Toplam 7bini buldu. Bence biraz daha para biriktrip adanada turan çetin tüp bebek merkezi var orda yaptr. Bide nerde yaptrsan da mutlaka embryolara genetik test yaptr öyle transfer edilsin doktor bunu demez ama sen ısrar et yoksa tutma şansı olmaz bende olmadı embryo çok iyiydi 5. Gün a kalite falan e nie tutmadı demek ki genetik bi bozukluk vardı embryo devam edemediEvet maraştayım yaşım 24 3 yıl olmadı evliliğimiz. Siz ne kadar ödediniz devlete?
O parayı vereceksem iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırırım zaten bende en fazla 3-4 gider diye düşünüyorum. Dediğin gibi yaptırmak en mantıklısı3 bin hastaneye ödedik 4bine yakın da ilaçlar tuttu canm. Toplam 7bini buldu. Bence biraz daha para biriktrip adanada turan çetin tüp bebek merkezi var orda yaptr. Bide nerde yaptrsan da mutlaka embryolara genetik test yaptr öyle transfer edilsin doktor bunu demez ama sen ısrar et yoksa tutma şansı olmaz bende olmadı embryo çok iyiydi 5. Gün a kalite falan e nie tutmadı demek ki genetik bi bozukluk vardı embryo devam edemedi
Yok canm 3bin sadece vezneden hastaneye yatrcan transfer günü. Onun dışında bir iğneleri var tanesi bin lira falan tüm ilaçlar 4bin tuttu indrmli hâliyle. Eğer 3. Yılınıza az bi zaman kaldıysa bekle bunlarn hepsi ücretsiz olur çok cüzzi bi miktar ödersin evlilikte 3. Yılını doldurursan tabiO parayı vereceksem iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırırım zaten bende en fazla 3-4 gider diye düşünüyorum. Dediğin gibi yaptırmak en mantıklısı
1 senemiz kaldı 3 yila keşke böyle bir şart sunmasalar çok saçma durumumuz belli zaten keyfimizden yaptırmıyoruzYok canm 3bin sadece vezneden hastaneye yatrcan transfer günü. Onun dışında bir iğneleri var tanesi bin lira falan tüm ilaçlar 4bin tuttu indrmli hâliyle. Eğer 3. Yılınıza az bi zaman kaldıysa bekle bunlarn hepsi ücretsiz olur çok cüzzi bi miktar ödersin evlilikte 3. Yılını doldurursan tabi
Masallah saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah bizimde olmuyor 1 yildir esimden kaynakli sizin tupleriniz mi tikaliydi sadece esinizde sorun var miydi acaba?Kizlar sacmalamayin 5 yillik evliyim neler yasadigimi akliniz almaz size sadece Allaha birakin kendinizi sadece ondan isteyin diyebilirim.ben ki 4 kez tup bebek yaptirmis ve iki tupu tikali bi sekilde suan hamile kalmis biri olarak soyluyorum bunlari.Allah var gam yok Elhamdulillah
Tüplerim tikaliydi evet bide esimde sperm hareksizligi vardı yavasdiMasallah saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah bizimde olmuyor 1 yildir esimden kaynakli sizin tupleriniz mi tikaliydi sadece esinizde sorun var miydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?