Erkek İnfertilitesi Hamile kalamyrm😔

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm ya yüreği ne güzel insansın rabbim tez zamanda nasip etsin sana isteyen herkese
Ben bunu da düşündüm rabbime hep dua edcem duayı hiç bırakmicam diye söz veryrm kendime zaten ben hep dilinde dua namaz kuran olan biriym hiçbir gün geçmez ki Allah-u teâlâyı anmadan. Rabbim biliyor ben duayı bırakmam ama rabbim sevdiği kulları darda bırakmazms hep beni de bu imtihandan galip çıkarsın istyrm çünkü zaman geçtikçe dayanılmaz bir hâl alyor artık

Mucize olmuş resmen senin canm Rabbim devamını getrsn inşallah. Işte rabbim ol der ve olur onun ol demesi yeter

Amin canim isteyen herkese insallah❤
Ne guzel bak Allahtan geldigine inanioruz da ondan, ettigin dualar bi gun karsiligini bulsun insallah
Bazen gercekten yorgun caresiz hissedip dayanamioruz, hepimiz oyleyiz zaman zaman. Kelin merhemi olsada basina surse
Sadece inanc ayaga kaldiriyo, onun haricinde hic bi kelime bu hissi tarif edemez. Hele etrafinda bos konusan insanlar varsa. Sen elalemi bi koseye birak, esinle cicim aylarim de tadini cikar. Biz oyle yapioruz, hala yeni evli gibisiniz derler hep. Bu arada 7 yillik evliyim Belki kısırız olmuyo hala yokmu demek ne kadar yaralar insani. Rabbimize donup etrafa kulak kapaticaz baska care yok. Kucaklarimiz tez zamanda dolsun insallah

7 yıl canm dile kolay ya rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canm ya❣ yinede Allah'tan ümit kesilmez illa birgün olur şu an kendi derdimden utandm ben 3 yıla yaklasyrm senin 7 yıl olmuş Allah sabrını versin diyecek hiç-bir laf yok kelimeler kifayetsiz kalr bu durumda

Olsun canim deme oyle kimisi ilk denemeden bu hisleri yasio uzulmeye basliyo kimisi 10 yil ugrasinca. Evlat isteyenin 1 ayida ayni 1 yilida. Zaman sadece alistiriyo. Biz basta istemedik, sonra istedik ama herkese hala istemioruz diodum yine zaman gecip sorduklarinda olmuo dedim ve sustular sukur. Gerci bu seferde aciyolarmis gb hal aldi. Hele kardesim benden sonra evlenipte dogurunca. Olsun hic onemli deil valla
Rabbim herkese vermeyi bilio hâşa bizemi bilmiyo vardir ser sandiklarimizda bi hayir❤
Ol emrini bekleyen duamiz tez zamanda kabul olur insallah

Amin amin inşallah tez zamanda duysun rabbim sesimizi
Evet hamile kalan veya doğuran herkes bana Hep sana da nasip olur inşallah diyolar yani acyolar elbet güzel bir dua ama zaman nasl yaralyosa artk bizi gelen her laftan incinir olduk Allah yardmcmz olsun zor bi sınav rabbim sabrımızın sonunu selamete erdirsin inşallah

canım sen tüp bebeği k.maraşta mı yaptırdın?

Ben aşılama tutmazsa direk Ksü'de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama yaparlar mı acaba 3 aşılama şart mı
Maraşta msn kuzum sen. Ben ilkini ksü.de doç.dr. murat bakacak hocaya yaptrdm herşey yolundaydı ama olmadı laboratuvarı iyi degl yani devlet hastanesi sonuçta. Biz ücretli yapmstk 3 yıl evlilik süresi şartı vardı bize ücretli yaptılar. Başka şartları da var Mesela yaşın kaç yaş sınırı da var. Bende 2 ay sonra 3 yılımı dolduryrm eğer ücretsiz yaparlarsa bende yaptrrm

Ahirette verdiğini nerden biliyosunuz? Gidip geldiniz mi?
Yan komşum her gün 3 yaşındaki kızına bağırıp beddua edip ağlatıyo. O kadın evlat sahibiolmayı hakedecek ne yaptı peki? Ben bu benim kaderimmiş demeyi kabul etmiyorum. Bi sorun var demekki bunu kadere bağlamayı doğru bulmuyorum ben.
(Bi sorun var derken kişisel algılanmasın, ben de 2,5 yıldır bekliyorum ve bizim de sebepsiz deniyor.)

Evet maraştayım yaşım 24 3 yıl olmadı evliliğimiz. Siz ne kadar ödediniz devlete?

Evet maraştayım yaşım 24 3 yıl olmadı evliliğimiz. Siz ne kadar ödediniz devlete?
3 bin hastaneye ödedik 4bine yakın da ilaçlar tuttu canm. Toplam 7bini buldu. Bence biraz daha para biriktrip adanada turan çetin tüp bebek merkezi var orda yaptr. Bide nerde yaptrsan da mutlaka embryolara genetik test yaptr öyle transfer edilsin doktor bunu demez ama sen ısrar et yoksa tutma şansı olmaz bende olmadı embryo çok iyiydi 5. Gün a kalite falan e nie tutmadı demek ki genetik bi bozukluk vardı embryo devam edemedi

O parayı vereceksem iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırırım zaten bende en fazla 3-4 gider diye düşünüyorum. Dediğin gibi yaptırmak en mantıklısı

O parayı vereceksem iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırırım zaten bende en fazla 3-4 gider diye düşünüyorum. Dediğin gibi yaptırmak en mantıklısı
Yok canm 3bin sadece vezneden hastaneye yatrcan transfer günü. Onun dışında bir iğneleri var tanesi bin lira falan tüm ilaçlar 4bin tuttu indrmli hâliyle. Eğer 3. Yılınıza az bi zaman kaldıysa bekle bunlarn hepsi ücretsiz olur çok cüzzi bi miktar ödersin evlilikte 3. Yılını doldurursan tabi

1 senemiz kaldı 3 yila keşke böyle bir şart sunmasalar çok saçma durumumuz belli zaten keyfimizden yaptırmıyoruz

Hamile kalamıyorum düşüncesini atıp akışına bırakınca oluyor derler ama at atabilirsen Allah herkese aratmadan versin

Masallah saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah bizimde olmuyor 1 yildir esimden kaynakli sizin tupleriniz mi tikaliydi sadece esinizde sorun var miydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…