..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde bir iki ay geçsin bende rahim filmi cektircem
Slm cnm bende pazartesi gününe randevu aldim rahim filmi icin insallah agrisiz kolay olur cabucak gecip biter biraz korkuyorum acikcasi, kiminde agridigini yaziyor kimiside hic korkacak birsey yok diyor ama bakalim sonucu hemen o gün yazarim sanada

insallah ağrısız geçer gebe kalmana vesile olur insallah

insallah cok sagol canım.adetliykenmi rahim filmi çekiyorlar yoksa adetsizkenmi

benimde adetimin 3.günü adet bittikten sonra 2 günde bir iliskiye baslayacaz insallah bu ay uğurlu gelir.

sürekli uykum geliyordu elimi bile kaldıramıyordum birde baş dönmem vardı. Allah ım size de nasip etsin annelik duygusunu inşallah

kızlar bu mubarek gecede dualarımızın kabul olması dileğiyle KANDILINIZ MUBAREK olsun..

Hayırlı kandiller rabbim bu gece hürmetine ne duaniz varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah

kızlar dualarım hepinizle bende bugün öğrendim şaka gibi malum bir nisan belirti sıfır sadece gecikince evde ovülasyon testi yapmıştım anında kopkoyu iki cizgi çıktı akşamında gebelik testi yaptım ikinci silik çizgi vardı koştuk acile sonuç hamileyimm kızlar yok böyle bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin

hayirli olsun canim insallah bizde bu ay kaliriz hamilelerin duasi kabul olurmus bizim icin cok dua et

askkelebegim sende bu pazartesi rahim cektireceksin degilmi insallh iyi gecer calistigimdan dolayi siteye giremiyorum haberdar et beni

Herkese merhaba, Allah isteyen herkese umarım tez zamanda nasip eder. Bende polikistik over sendromu var maalesef, 1 senedir olmuyordu klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. İlk belirtiler göğüslerimde oldu diyebilirim; uyurken acısıyla uyanacak derecede rahatsızlık veriyordu. Onun haricinde aynı adet olacak gibiydim hatta kan vermeye giderken nasılsa hamile değilimdir diyerek gittim ama b-hcg 1640 çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…