- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 32
Slm cnm bende pazartesi gününe randevu aldim rahim filmi icin insallah agrisiz kolay olur cabucak gecip biter biraz korkuyorum acikcasi, kiminde agridigini yaziyor kimiside hic korkacak birsey yok diyor ama bakalim sonucu hemen o gün yazarim sanadabenimde bir iki ay geçsin bende rahim filmi cektircem
insallah cnm cok sagol insallah senin cektirmene bile gerek kalmadan hamile kalirsininsallah ağrısız geçer gebe kalmana vesile olur insallah
Adet bittikten sonra 14. Güne kadar cekilmis olmasi gerrkiyor yani yumurtlama olmadan benim pazartesi 11. Günüminsallah cok sagol canım.adetliykenmi rahim filmi çekiyorlar yoksa adetsizkenmi
Hadi insallah cnm nisanda güzel haberler alirizbenimde adetimin 3.günü adet bittikten sonra 2 günde bir iliskiye baslayacaz insallah bu ay uğurlu gelir.
siz gebe kalmadan once yumurtaliginizi takip ettinizmisürekli uykum geliyordu elimi bile kaldıramıyordum birde baş dönmem vardı. Allah ım size de nasip etsin annelik duygusunu inşallah
Yok etmedimsiz gebe kalmadan once yumurtaliginizi takip ettinizmi
anladım teşekkür ederimYok etmedim
Amin insallah canim cok sagol sizinde kandiliniz mübarek olsun :)kızlar bu mubarek gecede dualarımızın kabul olması dileğiyle KANDILINIZ MUBAREK olsun..
insallah bu mubarek gecenin vesilesiyle hamile kalirizAmin insallah canim cok sagol sizinde kandiliniz mübarek olsun :)
hayirli olsun canim insallah bizde bu ay kaliriz hamilelerin duasi kabul olurmus bizim icin cok dua etkızlar dualarım hepinizle bende bugün öğrendim şaka gibi malum bir nisanbelirti sıfır sadece gecikince evde ovülasyon testi yapmıştım anında kopkoyu iki cizgi çıktı akşamında gebelik testi yaptım ikinci silik çizgi vardı koştuk acile sonuç hamileyimm kızlar yok böyle bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evt cnm haber ederim mutlaka insallah iyi gecer öpüyorum seniaskkelebegim sende bu pazartesi rahim cektireceksin degilmi insallh iyi gecer calistigimdan dolayi siteye giremiyorum haberdar et beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?