blmym valla canisi kafam cok karisik zaten iki ucgun suruyorAaaaa niye erken olduunn
Saglik olsun kuzum ya sıkma canini Allah buyuk ..blmym valla canisi kafam cok karisik zaten iki ucgun suruyor
tabi oyle canm artk belirtilere takmayacagim dyrum her belirtide istemeden kaptiriyorum kendimi oluruna birakmak lazm aslinda isteSaglik olsun kuzum ya sıkma canini Allah buyuk ..
Bende bekliyorum olmayi bakalim
Aynen cnm benim. Cok yaniltiyo belirtilertabi oyle canm artk belirtilere takmayacagim dyrum her belirtide istemeden kaptiriyorum kendimi oluruna birakmak lazm aslinda iste
canimya silik cizgi gozukuyor ama insallahda vardirKızlar rabbim inşallah dilekilerinizi kabul eder hersey gonlunuzce olsun benimde testim böyle cikti kizlarEki Görüntüle 2055943 Eki Görüntüle 2055943
canmya oncekinde direk baktigim zamn gordum ama bunda şaşı bakmak lazim olmasi icin tam goremedim bata kacgun var insallah gebesindirEki Görüntüle 2056574 canm bunda varmı sence bide buna baksan
Kuzum bat 11 gün geciyorcanmya oncekinde direk baktigim zamn gordum ama bunda şaşı bakmak lazim olmasi icin tam goremedim bata kacgun var insallah gebesindir
aaaa canm normalde olurmu byle gecmelerKuzum bat 11 gün geciyor
Bende anlamadım canm ya geç döllenme den supheleniyormaaaa canm normalde olurmu byle gecmeler
insallah kuzum gec dollnmedir normalde kac gunde bir goruyorsunKuzum bu son testim ve böyle cikti 10 dakka önce yaptim Eki Görüntüle 2056687
kuzumm hafif bi cizgi var kan testi yaptrsana bn olsam 3 gun bile gecmesine zar zor dayanirimKuzum bu son testim ve böyle cikti 10 dakka önce yaptim Eki Görüntüle 2056687
Yarın randevu aldım gidicem sende gördün şükür ki yanlış gormemisim canm benmkuzumm hafif bi cizgi var kan testi yaptrsana bn olsam 3 gun bile gecmesine zar zor dayanirim
Belli olmuyo bazen 27 günde bir bazen 30 bazen 35 bazen 32 değişiyor yainsallah kuzum gec dollnmedir normalde kac gunde bir goruyorsun
hmm insallah vardrya m.ettim simdiya canmya k.bkma calistgm icin fazla uzun kalamiyorum aksam konusuruzBelli olmuyo bazen 27 günde bir bazen 30 bazen 35 bazen 32 değişiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?