..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin canlar benim bata 3 gun kaldi cumartesi bat gunum normalde 1 hafta oncesinde ara ara adet sancisi gibi vururdu su ana kadar tik yok.bu sabahta nezle oldum burnum akio bogazim acio ama ilacta icemiorum bitki cayi da
bnmde bat cumartesi canm hadi hyrlisi

Gunaydin canlar benim bata 3 gun kaldi cumartesi bat gunum normalde 1 hafta oncesinde ara ara adet sancisi gibi vururdu su ana kadar tik yok.bu sabahta nezle oldum burnum akio bogazim acio ama ilacta icemiorum bitki cayi da
bnmde bat cumartesi canm hadi hyrlisi

Bugün Dr.a gittim arkadaşlar . idrar pozitif , Beta hcg değeri 139 çıktı. Dr alttan ultrasonla baktı daha çok yeni testin pozitif ama daha çok erken kese oluşmamış dedi . Canım çok sıkılıyor dış gebelik falan olur mu ki?

aaa cnm cok sevndm adina hissettim ama hyrli olsun tez vakiitte evaldini kucagina alirsin insallah

amin cabim benim insallah

insallah olmaz canm sen kndine ve bebegine cok dikkat et ve bebeginin uzerine kevser suresi hep oku allahm korusun insallah

Bende hic umut kalmadi canim adet agrilarim cogaldi oldum olucam...
Bu sabah test yaptim negatif cikti. Ama 1saat sonra silik bi cizgi cikti. Ona da inanmiyorum
Sen nasilsin
iyiyim cnm ya bnde belirti olarak kabizlogim gitmesi yani adet olcm anlamna glyr anlam veremdm gozlerimdeki kirpiklerimin yapisikligina ama yaaa hani biz beraber test yapacktk bnde dusundum ama senle yapacgm diye yapmadim ASK OLSUNNN

Cnm adet agrim cogalinca adet olmadan bi yapiym dedim ama cuma yine yapcam olmazsam

kankisss alemsinya iyi yapmissin ne diyim

insallah olmaz canm sen kndine ve bebegine cok dikkat et ve bebeginin uzerine kevser suresi hep oku allahm korusun insallah

Çok teşekkür ederim canim. Çok iyisin .Allah sana ve isteyen herkese de nasip eder inşallah en kısa zamanda.
Ben de dua bakıyordum bu aralar . Gece karnım ağrıyınca ya musavvir ya baki ve salavat getirdim ve agrım geçti.

ne guzel canm iyi yapmissin canm allh bagislasin herkesin evladini darisi bizlerin rabianin ve herkesin basina insallah bizim icin dua etmeyi unutma canisi seviliyosun:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…