bnmde bat cumartesi canm hadi hyrlisiGunaydin canlar benim bata 3 gun kaldi cumartesi bat gunum normalde 1 hafta oncesinde ara ara adet sancisi gibi vururdu su ana kadar tik yok.bu sabahta nezle oldum burnum akio bogazim acio ama ilacta icemiorum bitki cayi da
bnmde bat cumartesi canm hadi hyrlisiGunaydin canlar benim bata 3 gun kaldi cumartesi bat gunum normalde 1 hafta oncesinde ara ara adet sancisi gibi vururdu su ana kadar tik yok.bu sabahta nezle oldum burnum akio bogazim acio ama ilacta icemiorum bitki cayi da
aaa cnm cok sevndm adina hissettim ama hyrli olsun tez vakiitte evaldini kucagina alirsin insallahBugün Dr.a gittim arkadaşlar . idrar pozitif , Beta hcg değeri 139 çıktı. Dr alttan ultrasonla baktı daha çok yeni testin pozitif ama daha çok erken kese oluşmamış dedi . Canım çok sıkılıyor dış gebelik falan olur mu ki?
amin cabim benim insallahadetim bittikten 3 gün sonraki ilişkide hamile kaldım sanırım. çünkü 1 hafta sonra adet olmadan önce yaşadığım kasık ağrısını kısa kısa olarak yaşadım, normalde adetimden en fazla 2 gün önce ağrı olurdu ve de sol tarafdan geldi sanırım çünkü bacağımı katladığımda şişlik hissi vardı. ağzımın tadında değişiklik oldu. sabahları çok hafif mide bulantısı yaşamaya başladım ve henüz adetime 5 gün varken kan tahlili yaptırdım ve sonucum 78 çıktı. hamileyim ben deyip duruyordum :) öylede oldu :) yaşamak isteyen herkese nasip olsun...
insallah olmaz canm sen kndine ve bebegine cok dikkat et ve bebeginin uzerine kevser suresi hep oku allahm korusun insallahBugün Dr.a gittim arkadaşlar . idrar pozitif , Beta hcg değeri 139 çıktı. Dr alttan ultrasonla baktı daha çok yeni testin pozitif ama daha çok erken kese oluşmamış dedi . Canım çok sıkılıyor dış gebelik falan olur mu ki?
Bende hic umut kalmadi canim adet agrilarim cogaldi oldum olucam...Refik-i hayat kanka sende durumlar nasil
iyiyim cnm ya bnde belirti olarak kabizlogim gitmesi yani adet olcm anlamna glyr anlam veremdm gozlerimdeki kirpiklerimin yapisikligina ama yaaa hani biz beraber test yapacktk bnde dusundum ama senle yapacgm diye yapmadim ASK OLSUNNNBende hic umut kalmadi canim adet agrilarim cogaldi oldum olucam...
Bu sabah test yaptim negatif cikti. Ama 1saat sonra silik bi cizgi cikti. Ona da inanmiyorum
Sen nasilsin
Cnm adet agrim cogalinca adet olmadan bi yapiym dedimiyiyim cnm ya bnde belirti olarak kabizlogim gitmesi yani adet olcm anlamna glyr anlam veremdm gozlerimdeki kirpiklerimin yapisikligina ama yaaa hani biz beraber test yapacktk bnde dusundum ama senle yapacgm diye yapmadim ASK OLSUNNN
kankis tetin uzerinden ne kadar sure gecti silik cizgi var ama 5 dkka snra ciktiysa dgrudurBak bu da testm
insallah olmaz canm sen kndine ve bebegine cok dikkat et ve bebeginin uzerine kevser suresi hep oku allahm korusun insallah
1Saat snra cikti o yuzden inanmiyorum..kankis tetin uzerinden ne kadar sure gecti silik cizgi var ama 5 dkka snra ciktiysa dgrudur
ne guzel canm iyi yapmissin canm allh bagislasin herkesin evladini darisi bizlerin rabianin ve herkesin basina insallah bizim icin dua etmeyi unutma canisi seviliyosun:-*Çok teşekkür ederim canim. Çok iyisin .Allah sana ve isteyen herkese de nasip eder inşallah en kısa zamanda.
Ben de dua bakıyordum bu aralar . Gece karnım ağrıyınca ya musavvir ya baki ve salavat getirdim ve agrım geçti.
kanka inanmayarak iyi yapmissin bos yere umutlnma o teste insallh hamileyizdir poztifi goruruz cumartesi yada cuma1Saat snra cikti o yuzden inanmiyorum..
Insallaahhhhhhhhkanka inanmayarak iyi yapmissin bos yere umutlnma o teste insallh hamileyizdir poztifi goruruz cumartesi yada cuma
knka kotu haberim var ben adet oldum1Saat snra cikti o yuzden inanmiyorum..
Aaaaa niye erken olduunnknka kotu haberim var ben adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?